loading

Yumeya Furniture - Производител на трпезариски столици за трпезарии од дрво со метал & Добавувач за хотелски столици, столици за настани & Ресторани 

Г. Гонг, првиот човек применил технологија за зрно дрво на метални столчиња
Избувнувањето на СОВИД-19 во 2020 година ги тера луѓето да ја сфатат важноста на заштитата на животната средина. Мебелот отсекогаш бил направен од цврсто дрво, што значи дека се исечени многу шуми 

Од 1998, г. Гонг, основач на Yumeya Furniture, развива стол од дрво наместо дрвен стол.
Како првиот човек што применил технологија за зрно дрво на метални столчиња, г. Гонг и неговиот тим неуморно работат на иновација на технологијата за зрно дрво повеќе од 20 години. Во 2017 година, Yumeya ја започна соработката со Tiger powder, глобален гигант во прав, за да го направи зрното дрво појасно и поотпорно на абење. Во 2018 година, Yumeya ја лансираше првата 3D столица од дрво во светот. Оттогаш, луѓето можат да го добијат изгледот и допирот на дрво на метален стол.
25 дена брза испорака за прилагоден мебел
Како еден од најголемите производители на столици од дрво во Кина, Yumeya има повеќе од 20000 ㎡ работилница и повеќе од 200 работници. Комплетната производна линија е клучот за Yumeya да обезбеди стабилни и висококвалитетни производи. Начинот на производство на независно производство и отфрлање на надворешната обработка му овозможува на Yumeya да биде првата компанија која реализира 25-дневен брз брод во индустријата за прилагодено мебел. Во меѓувреме, може ефикасно да ги заштити авторските права на клиентите и да избегне маѓепсана конкуренција.
Најсовремена опрема во целата индустрија
Yumeya разбира дека сегашната конкуренција има промени во синџирот на снабдување. Со цел да им даде на клиентите поконкурентни производи, Yumeya е посветена на механичка надградба. Во моментов, Yumeya стана една од фабриките со најсовремена опрема во целата индустрија, како што се увезени машини за сечење и машина за заварување од Јапонија, автоматска транспортна линија, автоматска мелница итн.
Повеќе од 10000 случаи на соработка во повеќе од 80 земји и области

Само силен хардвер со добро организиран може да игра огромна моќ. Затоа, Yumeya никогаш не го запира подобрувањето на управувањето. Со повеќе од десет години искуство во надворешната трговија и повеќе од 10000 случаи на соработка во повеќе од 80 земји и области ширум светот, Yumeya целосно разбра за што се грижат клиентите. Ова во голема мера го скрати работењето во периодот на соработка со нови клиенти, а ги намали трошоците и ризикот. Во исто време, со цел целосно да се разберат посебните барања, одделот за продажба и одделот за производство ќе одржат состанок за претпродукција за целосно да комуницираат пред производството и да направат примероци од пред производство за потврда.

  Тимот за КК, составен од 30 луѓе, е дистрибуиран во секоја производна врска за да изврши проверка на суровини, полупроизводи и готови производи, навреме да ги открие неисправните производи и да ги евидентира сите производни параметри, за да се олесни клиентот да нарача повторно во иднина. Yumeya придава големо значење на сите производствени детали, а сите полупроизводи и делови ќе добијат најдобра заштита.

Со цел да се подобри ефикасноста на производството и да се постигне нулта грешка, во 2018 година, Yumeya го воведе ERP и концептот за управување со логистички синџир и дистрибуираше производствени материјали како што се бара според планот за распоред на производството.   Во 2018 година ја намали стапката на грешка на 3%, а заштеди 5% од трошоците за производство. Во исто време, со цел да се задоволат потребите за развој на пазарот на клиенти, Yumeya исто така им дава доволна поддршка на клиентите при мали нарачки. Преку режимот на управување на одделни производни линии за големи и мали нарачки, го обезбедува времето на испорака и ги намалува трошоците за производство.

10 - годишна гаранција.
Во Јумеја безбедноста е најважна работа. Затоа, во раната фаза на развој и дизајн, дизајнерските инженери на Yumeya прво ќе ја проценат структурата на столот. Сите столчиња на Yumeya ја поминуваат јачината на ANS/BIFMA X5.4-2012 и EN 16139:2013/AC:2013 ниво 2. Големината е многу важен параметар во дизајнот. Без да се жртвува удобноста, инженерските дизајнери на Yumeya се обидуваат сè најдобро да ја подобрат количината на товарење за да постигнат највисоки трошковни перформанси на производите.
HK ДизајнерName
Како младо и динамично претпријатие, Yumeya придава големо значење на развојот. Секоја година, Yumeya ќе инвестира многу пари во технологија и истражување и развој на производи. Во 2019 година, Yumeya соработуваше со индустриски дизајнери на HK. Столовите на Јумеја станаа уметнички дела кои можат да ја допрат душата. Во моментов, Yumeya има повеќе од 1000 оригинални дизајни и многу патентирани технологии, вклучително и DouTM Powder Coat Technology и DiamondTM технологија.

Во иднина, Yumeya никогаш нема да ја заборави својата првобитна намера. Yumeya ќе продолжи да создава поголем пазар за клиентите со иновации.
Customer service
detect