loading

Yumeya Furniture - Производител на трпезариски столици за трпезарии од дрво со метал & Добавувач за хотелски столици, столици за настани & Ресторани 

Сите столици се насликани од Тигр 
Tiger Powder Coat, водечка светска компанија за премачкување во прав, основана во 1934 година во Австрија. Во светот има седум научно-истражувачки институции од светска класа и повеќе од 30 филијали ширум светот. Тигарот во прав е зелен производ, кој нема олово, кадмиум и други токсични материи 

Од 2017 година, Yumeya Furniture и Tiger Coat постигнаа стратешка соработка. До сега, заеднички лансиравме две технологии кои беа пионерски од индустријата  

Преку соработка со Tiger Powder Coat, сите столици Yumeya се 3-5 пати отпорни на абење на слични производи на пазарот. Исто така, ефектот на бојата на столовите е добар и шармантен 
Клуч за постигнување одлична рендерирање на бои
Yumeya знае дека комерцијалните места од високата класа бараат извонреден и привлечен мебел. Палтата во прав Tiger има значителни предности во прилепувањето на бојата и приказот во боја, а се прска од искусни работници, што ги прави нашите столчиња особено привлечни. За столчето со пудра, можете да ги видите одличните детали за бојата на столот. За столче со зрнести метали од дрво, пудрата во прав Тигар се користи за основен прав, исто така помага да се зголеми адхезијата на хартијата од дрво. 
нема податок

Добри детали за столот Јумеја

Yumeya патентирана технологија за обложување
Комбинирање на издржливоста на прашкаста облога со ефектот на бојата
Тврдо како дијамант, 3 пати отпорна на абење од конвенционалната технологија
нема податок
Customer service
detect