loading

Yumeya Furniture - Производител на трпезариски столици за трпезарии од дрво со метал & Добавувач за хотелски столици, столици за настани & Ресторани 

Цврстото дрво отсекогаш било главниот материјал за мебел. Меѓутоа, со континуираното уништување на шумите, природната екологија е дополнително уништена, еколошките проблеми како што се глобалното затоплување, недоволното снабдување со свежа вода, осиромашувањето на озонската обвивка и забрзаното исчезнување на биолошките видови стануваат сè поизразени, а животната средина на човекот дополнително се влоши. Ковид-19 ги ​​натера луѓето да ја сфатат важноста и итноста на заштитата на животната средина.  

Столовите од метално дрво имаат текстура на зрно дрво што може да им даде на луѓето природна сеча, во исто време, бидејќи нема потреба да се сече дрво и металот може да се рециклира, за да може да ги задоволи потребите за заштита на животната средина. Во меѓувреме, цевките на столовите од метално дрво се поврзуваат со заварување, што може ефикасно да го реши проблемот со пукање или олабавување на столовите од цврсто дрво поради промената на воздухот и влагата. Затоа, во последниве години, се повеќе и повеќе комерцијални места, како како хотели, кафулиња, здравствена заштита итн., луѓето користат стол од метално дрво наместо стол од цврсто дрво.
Задоволство ни е да споделиме со вас дека ќе ги прикажеме нашите најнови дизајни на настанот INDEX Dubai што ќе се одржи од 4-ти до 6-ти јуни 2024 година во Светскиот трговски центар во Дубаи во Дубаи, Обединетите Арапски Емирати. Посетете го штандот SS1F151 за да го истражите нашиот иновативен мебел!
2024 05 06
49 Прегледи
Хотелските столчиња на Yumeya се заеднички развиени од дизајнери и тим од инженери со долгогодишно искуство, обезбедувајќи ви различни приспособени решенија за хотелски банкет сали
2023 11 16
19 Прегледи
Customer service
detect