loading

Yumeya Furniture - Kai sisikian Metal komérsial korsi makan Produsén & Supplier Pikeun Korsi Hotel, Korsi acara & Korsi réstoran 

Kayu padet sok janten bahan utama pikeun jati. Nanging, ku déforestasi anu terus-terusan, ékologi alam langkung ancur, masalah ékologis sapertos pemanasan global, pasokan cai tawar anu teu cekap, penipisan lapisan ozon sareng punah gancangan spésiés biologis janten langkung menonjol, sareng lingkungan hirup manusa. geus salajengna deteriorated. COVID-19 ngajadikeun jalma sadar pentingna sareng urgensi panyalindungan lingkungan.  

Samet sisikian kai logam boga tékstur sisikian kai nu bisa mere jalma alam felling, dina waktos anu sareng, sabab teu kudu motong tangkal jeung logam bisa didaur ulang, ku kituna bisa minuhan kaperluan panyalindungan lingkungan. Samentara éta, tubing tina samet sisikian kai logam disambungkeun ku las, nu bisa éféktif solves masalah cracking atanapi loosening tina korsi kai padet alatan parobahan hawa sarta moisture.Therefore, dina taun panganyarna, beuki loba tempat komérsial, misalna. salaku hotél, kafe, kasehatan, jeung sajabana, jalma ngagunakeun korsi sisikian kai logam tinimbang korsi kai padet.
Kami resep ngabagikeun ka anjeun yén kami bakal nampilkeun desain panganyarna dina acara INDEX Dubai anu bakal dilaksanakeun ti 4 Juni dugi ka 6 Juni 2024 di Dubai World Trade Center di Dubai, Uni Émirat Arab. Punten pastikeun nganjang ka booth SS1F151 pikeun ngajalajah jati inovatif kami!
2024 05 06
49 tampilan
Korsi hotél Yumeya sacara babarengan dikembangkeun ku désainer sareng tim insinyur anu gaduh pangalaman mangtaun-taun, nyayogikeun anjeun rupa-rupa solusi khusus pikeun aula banquet hotél.
2023 11 16
19 tampilan
Customer service
detect