loading

Yumeya Furniture - Kai sisikian Metal komérsial korsi makan Produsén & Supplier Pikeun Korsi Hotel, Korsi acara & Korsi réstoran 

Rencana Pameran
Dina 2024, Yumeya bakal hadir sahenteuna 4 paméran di Cina jeung numpak. Kami ngarep-arep nyangking jati anu fungsional tapi awét ka sakumna dunya, nguntungkeun fasilitas komérsial sareng masihan pangalaman anu haneut ka sadaya pangguna akhir. Oge, urang narékahan pikeun ngadeukeutan ka pasar nagara mana wae, wareg konsumén urang jeung layanan alus 
Pameran salajengna
Pameran
INDEKS Saudi Arabia
Nagara / Wewengkon
Arab Saudi, Riyadh
Kaping
17 Séptémber-19
Booth No
Pikeun nangtukeun
euweuh data

Recap Pameran

Canton Fair, April 2024
Yumeya Furniture ngamimitian paméran munggaran urang dina April 23-27 on Canton Fair, kami brings korsi réstoran sisikian logam logam panganyarna ka tempat nu.
Urang patepung leuwih 100 konsumén di stan, némbongkeun yén korsi sisikian kai logam ieu jadi beuki loba populér di pasar.
euweuh data
euweuh data
Indéks Dubai, Juni 2024
Kami ngaluncurkeun paméran luar negeri anu munggaran di pasar Wétan Tengah, anu mangrupikeun fokus utama taun ieu. Kami ngagaduhan komunikasi anu ramah sareng seueur merek perabotan lokal anu kasohor di stan, sareng wakil distributor kami di Asia Tenggara Jerry Lim ogé sumping ka situs pikeun promosi sareng kami. Sanggeus pameran, urang ogé dilumangsungkeun promotion lokal, hoping pikeun hadé ngamajukeun téhnologi sisikian kai logam.
Customer service
detect