loading

Yumeya Furniture - Produsen Kursi Makan Komersial Kayu Gandum Logam & Supplier Kanggo Kursi Hotel, Kursi acara & kursi restoran 

Rencana Pameran
Ing taun 2024, Yumeya bakal rawuh ing paling 4 pameran ing China lan kapal. Muga-muga bisa nggawa perabotan sing fungsional nanging tahan lama ing saindenging jagad, entuk manfaat fasilitas komersial lan nggawa pengalaman sing anget kanggo kabeh pangguna pungkasan. Uga, kita ngupayakake nyedhaki pasar ing negara apa wae, kepenak karo para pelanggan kanthi layanan sing apik 
Pameran Sabanjure
Pameran
INDEX Arab Saudi
Negara/Wilayah
Arab Saudi, Riyadh
Tanggal
17 September-19
Booth No
Kanggo nemtokake
Ora ana data

Rekap Pameran

Canton Fair, April 2024
Yumeya Furniture miwiti pameran pisanan kita ing April 23-27 ing Canton Fair, kita ndadekke kursi restoran gandum kayu logam paling anyar kanggo ajang.
Kita ketemu luwih saka 100 pelanggan ing booth, nuduhake yen kursi gandum kayu logam dadi liyane lan liyane populer ing pasar.
Ora ana data
Ora ana data
Indeks Dubai, Juni 2024
Kita ngluncurake pameran jaban rangkah pisanan ing pasar Timur Tengah, sing dadi fokus utama ing taun iki. Kita wis komunikasi loropaken karo akeh merek Furnitur misuwur lokal ing Booth, lan wakil distributor Asia Tenggara Jerry Lim uga teka ing situs kanggo promosi karo kita. Sawise pameran, kita uga nindakake promosi lokal, ngarep-arep bisa ningkatake teknologi gandum kayu logam.
Customer service
detect