loading

Yumeya Furniture - Produsen Kursi Makan Komersial Kayu Gandum Logam & Supplier Kanggo Kursi Hotel, Kursi acara & kursi restoran 

Ora ana data
Ora ana data

Kategori

Yumeya Furniture minangka produsen kursi makan komersial, grosir kursi acara, kursi hotel, kursi restoran, kursi pesta, lsp.

Desain sing apik yaiku jiwa produk sing apik. Liwat kerjasama karo desainer HK, pemenang penghargaan desain titik abang, Yumeya Furnitur kontrak komersial kaya seni bisa ndemek jiwa. Ing saiki, Yumeya wis luwih saka 1.000 produk poto-dirancang 

Kursi Hotel
Nggawe ajang hotel paweling kanggo tamu karo Furnitur apik gayane
Kursi Restoran Komersial & Kursi Cafe
Angkat ruang komersial kanthi kursi sing sampurna lan gaya elegan
Kursi Pengantin & Kursi Acara
Ngidini tamu nemu kemewahan, desain, lan daya tahan sing ora ana tandhingane
Kursi Urip Senior&Kursi Kesehatan
Furnitur dirancang kanggo comfort, fungsi lan gaya
F&B Peralatan
Yumeya nyedhiyakake macem-macem jinis Peralatan Layanan Pangan lan Minuman sing digunakake ing hotel lan restoran
Ora ana data

Produk Utama

Seri Neo-WB
Kursi mburi lentur gandum kayu logam, pilihan sing apik banget kanggo Hotel
11 (7)
A high-end banquet chair that can easily stack 10 pcs high.
Seri SDL
Kursi makan desainer minimalis, nyetel tekstur kayu solid nanging kekuatan logam
Venus 2001 Series
3 pigura* 3 wangun backrest* 3 cara backrest = 27 kombinasi Kursi makan sing apik sing ngirit 70% persediaan
Nerf 1451 Series
Kursi makan sing apik banget kanthi macem-macem konfigurasi, serat kayu logam menehi daya tahan sing apik
Lorem 1617 Series
Elegance redefined restaurant kursi, kinerja dhuwur lan kursi dining awet cocok kanggo cafe lan restaurant
Cozy 2188 Series
Prasaja sing paling apik, kursi makan sing nyaman nghias kabeh papan restoran
Repose 5532 Series
Seri kursi kamar hotel sing paling dhuwur sing disenengi dening akeh pelanggan, uga bisa digunakake ing panti jompo
Rahayu 1435 Series
Koleksi sing nggambarake kaendahan alam kanthi Gandum Kayu Logam
Seri njaba anyar
Werna serat kayu ruangan paling anyar, kursi kaendahan sing entheng lan unik, bisa digunakake ing njero ruangan
Ferry 2186 Series
Yumeya seri kursi gereja anyar, gandum kayu logam lan tubing khusus nawakake keanggunan lan daya tahan sing apik
Ora ana data
Kaluwihan inti

YumeyaFurnitur makan kontrak / kursi makan komersial nggabungake estetika lan fungsionalitas. Ing saiki, Yumeya Furniture wis luwih saka 1.000 desain asli lan teknologi paten, kalebu DouTM Powder Coat Teknologi lan Diamond TM Teknologi.

• Metal Wood Grain Teknologi
Kursi logam gandum kayu, ekstensi efektif kursi kayu padhet ing pasar lan klompok pelanggan
-- Kayu solid katon&tutul + Metal kekuatan = Rega logam
-- Amarga ora ana bolongan lan ora ana lapisan, nyegah pertumbuhan bakteri lan virus.
- Sajrone kabeh produksi, kita ora nggunakake kayu, saengga ramah lingkungan
• Konsep Kombinasi M +
-- Ngatasi kontradiksi antarane persediaan lan keragaman pasar kanthi cetakan kombinasi gratis. -- Ngurangi kesulitan pangopènan lan risiko operasi.
-- Biaya investasi awal sing luwih murah
-- Biaya operasi sing luwih murah
Ora ana data
• jas bubuk macan, njaga tampilan apik kanggo taun
Wiwit 2017, Yumeya wis njaga kerjasama karo jas bubuk macan bubuk logam profesional sing misuwur ing saindenging jagad, perabotan kita luwih awet duet kanthi resistensi nyandhang kaping 3.
• Desain lan inovasi iku nyawa
Kolaborasi kita karo desainer HK sing kondhang terus-terusan nyurung amplop desain. Yuemya nggawe visi desain sampeyan dadi kasunyatan lan ngembangake gaya eksklusif sampeyan.
Ora ana data
Cetakan Bisnis Era Anyar
M⁺ Kursi Kombinasi

Mercury Series minangka set pisanan produk M⁺ Series sing diluncurake dening Yumeya Furniture. Opsi 6 kursi lan 7 sikil / dhasar bisa nggawa 42 versi sing beda. Seri Mercury wis digawe kanggo menungso spasi, kanthi desain sing ramah, elegan lan apik.


Kurva organik dirancang kanggo ningkatake kehangatan lan komunikasi, dene siluet cangkang kursi sing ditetepake kanthi apik kalebu sandaran tangan terintegrasi sing cukup sithik kanggo pas ing ngisor meja, lan cukup nyengkuyung kanggo nampung awak kanthi nyaman kanggo wektu sing luwih suwe.

Desainer profesional kursi makan logam - Kursi Yumeya

Gawe perabotan sampeyan minangka karya seni sing nyentuh jiwa

Wiwit 2019, Yumeya wis kerja sama karo desainer kraton Maxim Group, Pak Wang. Nganti saiki, dheweke wis ngrancang akeh kasus sing sukses kanggo Maxim Group. Kajaba iku, dheweke dadi pemenang Penghargaan Desain Red Dot 2017. Liwat kerjasama karo Desainer HK, Yumeya bisa nyedhiyakake layanan ing ngisor iki.
Luwih saka 20 produk anyar saben taun

 Rancang ruang komersial sampeyan

 Kembangake gaya eksklusif sampeyan

Kursi Kayu Katon Nanging Ora Ono Loosen.

Ora Ana Kursi Liyane sing Nganti Tugas.

Babagan Yumeya Furniture

Pendiri Yumeya Furniture

Jumlah pegawe

Area pabrik

Kapasitas saben wulan

Ora ana data

Yumeya Furniture minangka biji kayu logam terkemuka ing donya kontrakan kursi makan pabrikan & borongan kursi makan komersial supplier. Yumeya ngembangake kursi serat kayu logam supaya wong bisa ngrasakake anget kayu liwat tekstur kayu padhet nalika entuk kekuatan logam. Yumeya minangka pabrik pertama ing China nyedhiyakake garansi 10 taun, mesthi mbebasake sampeyan saka kuwatir sawise adol. Wiwit 2017, Yumeya kolaborasi karo Tiger Powder Coat misuwur, kang gain 5 kaping nyandhang-tahan saka kursi padha ing pasar.


Kanggo pesenan akeh, Yumeya nggunakake robot welding sing diimpor kanggo nyuda kesalahan manungsa lan nyawiji standar kanggo kabeh kursi ing batch sing padha. Liwat kerjasama karo desainer kondhang ing saindenging jagad kaya desainer kraton HK Maxim Group, Yumeya ngasilake luwih saka 20 produk inovatif saben taun. macem-macem produk Yumeya minangka pilihan sing cocog kanggo Hospitality, Kafe & Restoran, Pernikahan & Acara lan Urip Senior & Kesehatan.

Nanggung bobot luwih saka 500 kilogram
Garansi 10 taun kanggo pigura lan cetakan umpluk
Mbebasake sampeyan saka biaya sawise-sales
Ora ana data
Produsen kursi makan komersial-kursi hotel, kursi acara, kursi restoran
Jas Bubuk Tiger, Gawe perabotan sampeyan 2 kaping suwene umur
Tiger Powder Coat punika 5 kaping tahan nyandhang saka pasar bubuk jas.
Wiwit 2017, Yumeya Furniture lan Tiger powder Coat wis tekan kerjasama strategis.
Kabeh Furnitur Yumeya mung bakal nggunakake Tiger Powder Coat.

Luwih saka 10,000 Kasus Sukses Ing Luwih saka 80 Kabupaten

Ora ana data
Ora ana data
Ora ana data

Merek kerjasama

Yumeya, pemasok kursi utama kanggo Emaar Hospitality
Wiwit 2016, Yumeya wis kerja sama karo Emaar, salah sawijining perusahaan real estate paling gedhe ing donya, kanggo nyedhiyakake perabotan kanggo hotel Emaar, ruang pesta lan papan komersial liyane.
Ora ana data
Ora ana data

Dipercaya dening Grup Hospitality lan Caterers

Ora ana data
Ora ana data

Warta paling anyar

Mangkene kabar paling anyar babagan perusahaan lan industri kita. Waca kiriman iki kanggo entuk informasi luwih lengkap babagan produk lan industri lan entuk inspirasi kanggo proyek sampeyan.
Yumeya Furniture sukses nampilake inovasi paling anyar ing INDEX Dubai 2024, sing dianakake wiwit 4 Juni nganti 6 Juni ing Dubai World Trade Center. Kursi kayu kayu logam kita, gabungan sampurna saka kekiatan lan keanggunan, kesengsem pengunjung karo desain canggih lan garansi pigura 10 taun. Acara kasebut nyoroti komitmen kita kanggo keunggulan lan menehi kesempatan sing penting kanggo keterlibatan lan kolaborasi global
2024 06 08
Ora ana data
Hubungi kita

Cukup ninggalake email utawa nomer telpon ing formulir kontak supaya kita bisa ngirim penawaran gratis kanggo macem-macem desain!

Customer service
detect