loading

Yumeya Furniture - Produsen Kursi Makan Komersial Kayu Gandum Logam & Supplier Kanggo Kursi Hotel, Kursi acara & kursi restoran 

Atur Inggih, Arteri Utama Pabrik

Mung uga ngatur bisa nyambung peralatan, buruh lan tim ing seri lan nggedhekake efek. Yumeya uga ngatur kalebu telung aspek:

01. Konsep Manajemen Sistematis
Iku nuduhake pigura Gamelan tanpa burrs. Kabeh Yumeya kursi kudu ngliwati papat proses polishing, sing mbantu entuk efek sing rata lan lancar. Polishing komponen --- Polishing sawise welding --- Polishing apik kanggo kabeh kursi --- Polishing sawise reresik
Iku utamané nuduhake proses baking, kang utamané melu suhu lan wektu.Wektu lan suhu kombinasi subtle. Lan owah-owahan ing paramèter bakal mengaruhi efek sakabèhé utawa ora nyandhang-tahan. Yumeya wis nemokake kombinasi wektu lan suhu sing paling apik kanggo njamin efek gandum kayu sing paling apik
---Pekerja: Buruh jas bubuk Yumeya duwe pengalaman luwih saka 10 taun.
--- Jas Bubuk: Wiwit 2017, Yumeya kerja sama karo Jas Bubuk Macan sing misuwur. Pramila serat kayu logam Yumeya luwih awet kaping 3 tinimbang produk sing padha ing pasar.
--- Peralatan: Yumeya nganggo peralatan uyuh elektrostatik sing diimpor saka Jerman, sing bisa nutupi permukaan pigura kanthi rata tanpa akumulasi lan nambah tingkat pemanfaatan.
--- Lingkungan: Teknologi penyemprotan elektrostatik kanggo jas bubuk duwe syarat sing ketat banget babagan isi bledug ing udara. Yumeya bakal ngontrol bledug ing udhara kanthi minimal liwat peralatan perlindungan lingkungan kayata tirai banyu lan pembersih udara. Lumahing lapisan iku Gamelan lan ora ana partikel bledug
Ora ana data
02. Kemampuan Manajemen

Manajemen pabrik Yumeya tanggung jawab kanggo 3 manajer sing wis kerja ing industri luwih saka 20 taun. Ing wektu sing padha, manajer 3 iki uga minangka salah sawijining investor Yumeya, sing ningkatake stabilitas.

Pak GongZhiming
Pengalaman 20 taun, apik ing pangembangan produksi lan ngoptimalake efisiensi proses
Pak Zhangjie
25 taun pengalaman, apik ing proses hardware R&D
Pak Gong Haidong
20 taun pengalaman, apik ing riset lan pangembangan Metal Wood Grain
Ora ana data
03. Majeng Manajemen Sarana

Ing saiki, Yumeya adopts industri majeng sistem ERP kanggo ngatur kabeh proses produksi. Ing wektu sing padha, bakal njupuk foto lan ngrekam data kanggo saben pesenan kanggo mesthekake paramèter sing bener kanggo urutan baleni ing mangsa ngarep; Kejabi, kanggo nggedhekake kontrol biaya lan ngewangi pelanggan kanggo berkembang pelanggan anyar liwat pesenan cilik, Yumeya uga khusus separte produksi baris lan manajemen pesenan gedhe lan pesenan cilik.

Customer service
detect