loading

Yumeya Furniture - Produsen Kursi Makan Komersial Kayu Gandum Logam & Supplier Kanggo Kursi Hotel, Kursi acara & kursi restoran 

Kasus Hotel

Bale pesta hotel, ruang dansa lan bale fungsi kudu diganti miturut efek kasebut. Yumeya Hotel Banquet Chair entheng, dhuwur kekuatan, Highly seragam lan stackable, nggawe iku arang banget competitive.The 10 taun babar pisan kanggo pigura lan jamur umpluk support apik kanggo frekuensi dhuwur nggunakake komersial.

Yumeya wis dadi akeh hotel bintang lima sing misuwur kalebu Marriott, Hilton, Shangri-La lan liya-liyane, lan kualitase dianggep banget dening hotel. perusahaan dikenal.Sauntara kuwi, Yumeya Hotel Banquet Seating uga diakoni dening Disney, Emaar lan perusahaan kondhang liyane.

Amara Singapore minangka hotel mewah sing dumunung ing jantung Singapura’s rame Central Business District. Kesuwur amarga keanggunan kontemporer lan keramahan sing luar biasa, hotel kasebut nawakake gabungan kenyamanan modern lan gaya canggih. Tamu bisa seneng kamar sing apik, macem-macem pilihan panedhaan, lan fasilitas paling dhuwur kalebu kolam renang, pusat kebugaran, lan spa. Kanthi lokasi utama sing cedhak karo atraksi utama lan layanan sing apik, Amara Singapore minangka pilihan sing cocog kanggo lelungan bisnis lan luang sing pengin nginep ing kutha sing sregep.
M Hotel Singapore iku salah siji saka finest hotel 4-star sing caters kanggo loro bisnis & lelungan luang. Lokasi M Hotel Singapore uga trep banget kanggo para tamu amarga mung sawetara menit’ lumaku adoh saka stasiun Metros lan Sentosa. M Hotel Singapore uga wis dadi hub populer kanggo wedding, prayaan, lan acara padha amarga wiyar & papan acara darmabakti. Miturut para tamu, sawetara faktor kunci sing paling disenengi ing papan iki yaiku kenyamanan, estetika sing apik, & layanan outclass.
Yumeya Furniture bubar kerja sama karo Disney Newport Bay Club, hotel bintang 4 ing Coupvray (Prancis). Kita seneng ngumumake yen kabeh kursi sing ana ing hotel bintang 4 sing bergengsi iki asale saka Yumeya!
Westin Surabaya nggawe pilihan sing apik kanggo milih Yumeya minangka pemasok kursi. Sawise ngerti syarat-syarat kasebut, Yumeya nyediakake kursi sing cocok kanggo bale bale Westin Surabaya, restoran, & papan liyane.
Hotel X Brisbane Fortitude Valley iku salah siji saka sawetara hotel 5-star ing Lembah Fortitude. Iki tegese langsung ora bisa nggawe kompromi nalika menehi kemewahan & lingkungan nyaman kanggo tamu. Ing nguber kaunggulan iki, padha mutusaké kanggo milih Yumeya minangka supplier dipercaya saka kursi.
Warehouse punika steeped ing sajarah sugih saka Brisbane, sing ngidini tamu kanggo nemu Pesona sajarah nalika nglaras kemewahan modern. Kanggo mesthekake yen pengalaman sing padha uga ditransfer menyang pengaturan lelenggahan, Warehouse nggawe keputusan strategis kanggo milih Yumeya minangka supplier kursi.
Sawise kabeh, wong nyana ora kurang saka hotel 5-star dumunung ing Fortitude Valley, kang kutha utama ing Australia. Ing nguber kaunggulan iki, padha mutusaké kanggo partner karo Yumeya.
Salah sawijining cara Conrad Punta de Mita terus nyedhiyakake layanan kelas donya & comfort mewah kanggo tamu iku liwat penggabungan saka kursi saka Yumeya
Ora ana data
Customer service
detect