loading

Yumeya Furniture - Produsen Kursi Makan Komersial Kayu Gandum Logam & Supplier Kanggo Kursi Hotel, Kursi acara & kursi restoran 

Kirim Pitakonan Panjenengan

Kursi Kamar Hotel for Sale

Kursi kamar hotel kalebu kursi santai, sofa, lan kursi kanggo area umum, lobi, lan kamar hotel. Busa kapadhetan dhuwur, nganti 65kg / m3, menehi daya tahan sing apik. Kain berkualitas tinggi alus lan ramah kulit, nyedhiyakake pengalaman nunggang sing apik. Ana macem-macem bahan, desain, lan rega, lan kita nyaranake seri gandum kayu logam. Nemu kayu dipikir lan tutul nanging kekuatan mental. Hubungi kita kanggo grosir kursi kamar hospitality.

Nggolek kursi kamar tamu hotel pinunjul sing elegan lan cukup awet kanggo inspirasi tamu? Aja katon maneh; YW5705-P wis dijamin sampeyan. Kursi iki nduweni kabeh kuwalitas sing kudu diduweni dening kursi kamar tamu hotel sing becik, kayata kekokohan, umur dawa, gampang pangopènan, kapasitas beban sing abot, nyaman, lan gaya.
YW5704 bakal ngganti kesan sing ana ing kursi konferensi. Desain njaba sing modis, kanthi pilihan kanggo nginstal kastor logam kanggo adaptasi karo skenario panggunaan liyane, menehi kesempatan kanggo menang pesenan liyane
Kombinasi sampurna saka comfort lan rasa. Kursi iki ora mung dadi perabot sing elegan, nanging uga njamin daya tahan sampeyan. Yumeya nawakake garansi kerangka 10 taun kanggo nyuda biaya pangopènan
Yumeya nggawa kursi kamar tamu hotel YSF1115 sing paling apik ing kelas kanggo ngrevolusi industri furnitur. Njaga tujuan kanggo nyedhiyakake daya tahan lan kenyamanan sing paling dhuwur lan isih nyedhiyakake perabotan elegan sing ngunggahake papan apa wae
Kursi kamar tamu hotel YW5658 minangka kursi sisih sing sampurna sing sampeyan goleki! Modern utawa formal, kursi-kursi iki ningkatake estetika saben hotel kanthi tampilan sing apik lan apik. Lan, ora mung daya tarik, kursi-kursi kasebut nyedhiyakake kenyamanan sing ora ana tandhingane kanggo para tamu supaya bisa ngelingi sampeyan ing jaman sing bakal teka.
Nambah ngarsane sakabèhé saka papan karo kursi kamar hotel paling elegan lan nyaman ing industri. YW5532 minangka perabot kualitas paling apik sing cocog karo gaya lan pakaryan. Yen sampeyan nggoleki perabotan sing nduweni kabeh kualitas, kayata daya tahan, keanggunan, lan kenyamanan, mesthi pilih YW5532!
YSF1071 iku belongs kanggo Yumeyaseri 1435 sing populer. Seri 1435 kanthi serat kayu sing padhang lan nyata, kolokasi warna sing sugih, macem-macem kombinasi kursi sing bisa dipilih, dadi pilihan utama wong.
Kursi Swan 7215 Series minangka barstool desain anyar lan nyuntikake kepribadian menyang kamar hotel lan ruang sosial. Dirancang dening Yumeya Kepala desainer Pak Wang, YG7215 nggawa estetika apik, fungsionalitas serbaguna, dadi populer ing perabot komersial
YSF1050-S minangka kursi sing awet lan nyaman sing dirancang kanggo kamar tamu, nampilake pesona lan kecemerlangan sajrone pirang-pirang taun. Ngatur kanggo macem-macem bisnis kayata Hospitality utawa omah-omahé care senior, stands metu minangka pilihan pokok ing comfort super kanggo wong tuwa. Ayo goleki kuwalitas sing luar biasa
Nggolek furnitur mewah sing bisa ningkatake tampilan sakabèhé ing papan sing mulyo? Mungkasi telusuran nganggo Sofa Tunggal Yumeya YSF1020 sing mewah. Lan, ora mung kanggo wong diwasa, Yumeya YSF1020 minangka sofa sing paling apik kanggo wong tuwa. Sofa Tunggal Yumeya YSF1020 sing rinci banget cocog kanggo saben setelan mewah
Apa sampeyan bisa mbayangno tampilan kursi kayu padhet ing ndhuwur kursi logam ing jaman kepungkur? Sofa Yumeya YSF1021 bisa nggawa kejutan. Digawe saka aluminium berkualitas tinggi lan dipasangake karo gandum kayu metalik Yumeya, kursi iki bakal dadi mitra paling apik kanggo ngembangake bisnis sampeyan.
YW5660 nggabungake estetika lan daya tahan, nggunakake pigura aluminium berkualitas tinggi kanggo terus nambah resistensi nyandhang kursi. Ing wektu sing padha, lapisan saka serat kayu logam ndadekake kursi iki luwih elegan, lan nalika diselehake ing kamar, atmosfer uga dadi luwih anget. YW5660 minangka pilihan sing paling apik kanggo panggonan ing kamar hotel utawa restoran
Ora ana data
Customer service
detect