loading

Yumeya Furniture - Kai sisikian Metal komérsial korsi makan Produsén & Supplier Pikeun Korsi Hotel, Korsi acara & Korsi réstoran 

Kirim Pertanyaan anjeun

Hotél Room Korsi pikeun Diobral

Korsi kamar hotél kalebet korsi santai, sofa, sareng korsi kanggo tempat umum, lobi, sareng kamar hotél. Busa dénsitas luhur, dugi ka 65kg / m3, nyayogikeun daya tahan anu saé. lawon kualitas luhur lemes jeung ramah-kulit, nyadiakeun pangalaman tunggang hébat. Sababaraha bahan, desain, sareng harga sayogi, sareng kami nyarankeun pisan kana séri sisikian kai logam. Ieu meunang katingal kai jeung touch tapi kakuatan mental. Hubungi kami pikeun grosir korsi kamar silaturahmi.

Pilari korsi kamar tamu hotél beredar anu elegan jeung cukup awét pikeun mere ilham sémah anjeun? Teu katingal deui; YW5705-P ngagaduhan anjeun katutupan. Korsi ieu ngagaduhan sadaya kualitas anu kedah dipimilik ku korsi kamar tamu hotél anu idéal, sapertos kaku, umur panjang, pangropéa gampang, kapasitas nanggung beurat, kanyamanan, sareng gaya.
YW5704 bakal ngarobah gambaran alamiah anjeun tina korsi konferensi. Desain exterior anu modis, kalayan pilihan pikeun masang casters logam pikeun adaptasi kana skenario pamakean langkung seueur, masihan anjeun kasempetan pikeun meunang langkung seueur pesenan.
The fusi sampurna kanyamanan sarta rasa. korsi ieu teu ngan ngawula ka salaku jati elegan, tapi ogé mastikeun durability Anjeun. Yumeya nawiskeun jaminan kerangka 10 taun pikeun ngirangan biaya perawatan anjeun
Yumeya brings pangalusna-di-kelas YSF1115 hotél korsi kamar tamu pikeun revolutionize industri jati. Ngajaga tujuan pikeun nganteurkeun daya tahan sareng kanyamanan anu paling luhur sareng tetep nyayogikeun perabot anu elegan anu ningkatkeun rohangan naon waé
Korsi kamar tamu hotél YW5658 mangrupikeun korsi samping anu sampurna anu anjeun milarian! Boh modéren atanapi formal, korsi ieu ngangkat unggal éstétika hotél kalayan tampilan anu elegan sareng berkelas. Sareng, sanés ngan ukur banding, korsi nawiskeun kanyamanan anu teu aya tandingan ka sémah anjeun supados aranjeunna émut ka anjeun pikeun umur anu bakal datang.
Ningkatkeun ayana sakabéh spasi anjeun kalawan korsi kamar hotél paling elegan jeung nyaman di industri. YW5532 mangrupikeun jati kualitas luhur anu cocog sareng gaya sareng karajinan. Upami anjeun milarian jati anu ngagaduhan sadaya kualitas, sapertos daya tahan, kaanggunan, sareng kanyamanan, pasti angkat ka YW5532!
YSF1071 eta milik Yumeya's populér 1435 runtuyan. 1435 séri kalayan sisikian kai caang jeung nyata, collocation warna euyeub, rupa-rupa kasempetan kombinasi korsi milih ti, jadi pilihan utama masarakat
Swan korsi 7215 Series mangrupakeun barstool design anyar jeung nyuntik kapribadian kana sagala kamar hotél sarta spasi sosial. Dirancang ku Yumeya lulugu desainer Mr Wang, YG7215 brings iconic éstétika, fungsionalitas serbaguna, ngajadikeun eta populér di jati komérsial
YSF1050-S nangtung salaku korsi panangan anu luar biasa awét sareng nyaman anu dirancang pikeun kamar tamu, nunjukkeun pesona sareng kecemerlangan salami mangtaun-taun. Disesuaikeun pikeun sagala rupa usaha sapertos silaturahmi atanapi panti perawatan senior, éta janten pilihan anu paling saé pikeun kanyamanan super pikeun manula. Hayu urang delve kana kualitas standout na
Milarian jati méwah anu tiasa ningkatkeun penampilan sakabéh rohangan anjeun? Tungtung pilarian Anjeun kalawan boros Yumeya YSF1020 Single Sofa. Sareng, henteu ngan pikeun déwasa, Yumeya YSF1020 mangrupikeun sofa anu pangsaéna pikeun manula ogé. Sofa Tunggal Yumeya YSF1020 anu rinci sacara rinci sampurna pikeun unggal setting anu méwah.
Naha anjeun tiasa ngabayangkeun penampilan korsi kai padet dina luhureun korsi logam baheula? Sofa YSF1021 Yumeya tiasa masihan anjeun kejutan. Dijieunna tina alumunium kualitas luhur sareng dipasangkeun sareng sisikian kai logam Yumeya, korsi ieu bakal janten pasangan anu pangsaéna pikeun ngembangkeun bisnis anjeun.
YW5660 ngagabungkeun estetika jeung durability, ngagunakeun pigura aluminium kualitas luhur terus ningkatkeun daya tahan maké korsi. Dina waktos anu sami, palapis sisikian kai logam ngajantenkeun korsi ieu langkung elegan, sareng nalika disimpen di rohangan, suasana ogé janten langkung haneut. YW5660 mangrupa pilihan pangalusna pikeun panempatan di kamar hotél atawa réstoran
euweuh data
Customer service
detect