loading

Yumeya Furniture - Kai sisikian Metal komérsial korsi makan Produsén & Supplier Pikeun Korsi Hotel, Korsi acara & Korsi réstoran 

euweuh data
euweuh data
Katagori

Yumeya Furniture nyaéta produsén korsi makan komérsial ngarah, korsi acara borongan, korsi hotél, korsi réstoran, korsi banquet, jsb.

Desain anu saé mangrupikeun jiwa produk anu saé. Ngaliwatan gawé babarengan jeung desainer HK, nu meunangna pangajén desain titik beureum, Yumeya parabot kontrak komérsial kawas seni bisa noél jiwa. Ayeuna, Yumeya gaduh langkung ti 1,000 produk anu dirarancang sorangan 

Pusi tetel
Jieun tempat hotél memorable pikeun sémah anjeun kalawan parabot stylish
Korsi Réstoran komérsial & Pusi Cafe
Angkat rohangan komérsial anjeun kalayan korsi anu sampurna sareng gaya anu elegan
Korsi kawinan & Pupuhu kajadiang
Ngamungkinkeun sémah ngalaman méwah unparalleled, desain, jeung durability
Pusi hirup Senior&Korsi Kaséhatan
Perabot dirancang pikeun kanyamanan, fungsi sareng gaya
euweuh data

Produk Utama

Runtuyan Neo-WB
Metal kai sisikian flex samet deui, pilihan dazzling pikeun Hotel
11 (7)
A high-end banquet chair that can easily stack 10 pcs high.
SDL Series
Korsi makan desainer minimalis, nyetél tékstur kai padet tapi kakuatan logam
Vénus 2001 Series
3 pigura * 3 backrest wangun * 3 backrest métode = 27 kombinasi Korsi makan mewah anu ngahémat ngeunaan 70% inventaris
Nerf 1451 runtuyan
korsi makan stylish kalawan sababaraha konfigurasi, sisikian kai logam nawarkeun durability hébat
Lorem 1617 runtuyan
Elegance redefined korsi réstoran, kinerja tinggi na korsi makan awét cocog pikeun cafe jeung réstoran
Cozy 2188 Series
Sederhana anu pangsaéna, korsi makan anu nyaman ngahias sadaya tempat réstoran
Repose 5532 Series
The high-end hotél kamar samet runtuyan dipikacinta ku loba konsumén urang, ogé bisa dipaké dina panti jompo
Ngaberkahan 1435 Series
Kumpulan anu ngagambarkeun kaéndahan alam sareng Metal Wood Grain
Runtuyan ker anyar
Panganyarna warna sisikian kai outdoor, korsi kageulisan lightweight sarta unik, bisa dipaké tempat indoor
Féri 2186 Series
runtuyan korsi garéja Yumeya anyar, sisikian kai logam jeung tubing husus nawarkeun elegance hébat sarta durability
euweuh data
Pangangatan Put

Perabot makan kontrak Yumeya / korsi makan komérsial ngahijikeun estetika sareng fungsionalitas. Ayeuna, Yumeya Furniture gaduh langkung ti 1,000 desain asli sareng téknologi anu dipaténkeun, kalebet Dou TM  Téhnologi Lambang bubuk jeung Inten TM Téknologi.


korsi logam sisikian kai, hiji extension éféktif korsi kai padet di pasar jeung grup customer
-- Kayu padet katingal&touch + kakuatan logam = harga logam
-- Kusabab teu boga liang jeung euweuh kelim, nyegah tumuwuhna baktéri jeung virus.
- Salami produksi sadayana, urang henteu nganggo kai, janten ramah lingkungan
- Ngarengsekeun kontradiksi antara inventaris sareng karagaman pasar sareng kapang kombinasi gratis. - Ngurangan kasusah pangropéa sareng résiko operasi.
-- Turunkeun biaya investasi awal
-- Turunkeun biaya operasi
euweuh data
• jas bubuk macan, ngajaga katingal alus pikeun taun
Kusabab 2017, Yumeya parantos ngajaga gawé babarengan sareng merek bubuk logam profésional anu terkenal di dunya jas bubuk Macan, jati kami langkung awét duet pikeun tahan tahan 3 kali.
• Desain jeung inovasi nyaeta jiwa
Kolaborasi kami sareng desainer HK anu terkenal terus ngadorong amplop desain. Yuemya ngajantenkeun visi desain anjeun janten kanyataan sareng ngamekarkeun gaya ekslusif anjeun.
euweuh data
Kapang Usaha Era Anyar
M⁺ Korsi Kombinasi

Mercury Series mangrupikeun set munggaran produk M⁺ Series anu diluncurkeun ku Yumeya Furniture. 6 korsi jeung 7 leg / pilihan dasar bisa mawa ngeunaan 42 versi béda. Mercury Series parantos diciptakeun pikeun ngamanusakeun rohangan, kalayan desain anu ramah, elegan sareng halus.


Kurva organik dirarancang pikeun ngamajukeun kahaneutan sareng komunikasi sedengkeun siluet cangkang korsi anu didefinisikeun saé kalebet sandaran tangan terpadu anu cukup handap pikeun pas dina méja, sareng cukup ngadukung pikeun nampung awak kalayan nyaman pikeun waktos anu langkung lami.

Desainer profésional korsi makan logam - Yumeya Kursi

Jadikeun jati anjeun salaku karya seni anu nyentuh jiwa

Kusabab 2019, Yumeya parantos ngahontal gawé babarengan sareng desainer karajaan Maxim Group, Mr Wang. Sajauh ieu, anjeunna geus dirancang loba kasus suksés pikeun Maxim Grup. Di sagigireun anjeunna juara 2017 Red Dot Design Award. Ngaliwatan gawé babarengan jeung HK Designer, Yumeya bisa nyadiakeun Anjeun sareng ladenan handap.
Langkung ti 20 produk anyar unggal taun

 Débenah rohangan komersil

 Ngamekarkeun gaya eksklusif Anu

Korsi Kayu Katon Tapi Teu Pernah Leupaskeun.

Teu aya Kursi Lain Anu Nepikeun Tugas.

Ngeunaan Yumeya

Ngadegkeun Yumeya Furniture

Jumaghaw

Weéwa Pabrik

Kapasitas bulanng

euweuh data

Yumeya Furniture mangrupikeun gandum kai logam anu unggul di dunya Kortu manting kontrak Produkse & borongan Kortu manning komersil supplier. Yumeya ngamekarkeun korsi sisikian kai logam ambéh jalma bisa ngarasakeun kahaneutan kai ngaliwatan tékstur kai padet bari meunang kakuatan logam. Yumeya nyaéta pabrik munggaran di Cina nyadiakeun 10 taun jaminan, pasti ngabebaskeun anjeun tina worries sanggeus-jualan. Kusabab 2017, Yumeya gawé bareng sareng Tiger Powder Coat anu kasohor, anu nampi 5 kali tahan tahan tibatan korsi anu sami di pasar.


Pikeun pesenan bulk, Yumeya nganggo robot las impor pikeun ngirangan kasalahan manusa sareng ngahijikeun standar pikeun sadaya korsi dina angkatan anu sami. Ngaliwatan gawé babarengan jeung désainer well-dipikawanoh di sakuliah dunya kawas desainer karajaan HK Maxim Group, Yumeya ngahasilkeun leuwih ti 20 produk inovatif unggal taun. Yumeya rentang éksténsif produk mangrupakeun pilihan idéal pikeun silaturahmi, Kafé & Réstoran, Kawinan & Acara sareng Hirup Senior & Palayanan Kaséhatan.

Nanggung beurat leuwih ti 500 pon
10 taun garansi pikeun pigura jeung kapang busa
Ngabebaskeun anjeun tina biaya saatos penjualan
euweuh data
Komersial korsi makan produsén-korsi hotél, korsi acara, korsi réstoran
Jas Bubuk Macan, Jieun parabot anjeun 2 kali waktos umur panjang
Jas Bubuk Macan 5 kali tahan tahan tibatan jaket bubuk pasar.
Kusabab 2017, Yumeya Furniture and Tiger powder Coat parantos ngahontal kerjasama strategis.
Sadaya perabot Yumeya ngan ukur nganggo Tiger Powder Coat.

Lantang Tiala 10,000 Kasus Sukses Di Langkung ti 80 Kabupaten

euweuh data
euweuh data
euweuh data

Merk koperasih

Yumeya, supplier korsi utama pikeun Emaar Hospitality
Kusabab 2016, Yumeya parantos ngahontal gawé babarengan sareng Emaar, salah sahiji perusahaan perumahan panggedéna di dunya, pikeun nyayogikeun perabot pikeun hotél Emaar, aula banquet sareng tempat komersil anu sanés.
euweuh data
euweuh data

Dipercaya Ku Rékréasi sareng Grup Caterers

euweuh data
euweuh data

Warta ahire

Ieu beja panganyarna ngeunaan perusahaan sareng industri urang. Baca tulisan ieu pikeun kéngingkeun inpormasi langkung seueur ngeunaan produk sareng industri sahingga kéngingkeun inspirasi pikeun proyék anjeun.
euweuh data
Urang

Ngan tinggalkeun email atanapi nomer telepon anjeun dina bentuk kontak supados kami tiasa ngintunkeun anjeun kutipan gratis pikeun rupa-rupa desain kami!

Customer service
detect