loading

Yumeya Furniture - Kai sisikian Metal komérsial korsi makan Produsén & Supplier Pikeun Korsi Hotel, Korsi acara & Korsi réstoran 

Naon urang dilakukeun.
Yumeya Furniture gaduh desain anu kuat sareng tim insinyur pikeun nyayogikeun korsi logam khusus profésional. Salian ti launching leuwih ti 10 produk anyar unggal taun, éta ogé bisa mantuan pikeun ngembangkeun produk ekslusif konsumén nurutkeun pamanggih konsumén. korsi makan logam custom, wilujeng sumping ngahubungan   Yumeya Furniture.

Kusabab 2019, Yumeya Furniture parantos ngahontal gawé babarengan sareng desainer karajaan Maxim Group. Sajauh ieu, anjeunna parantos ngarancang seueur kasus anu suksés pikeun Maxim Group, ogé anjeunna juara 2017 Red Dot Design Award. Unggal taun, urang bakal ngajalankeun leuwih ti 10 produk anyar pikeun mingpin pasar
Salaku pabrik mimitian ti kustomisasi, Yumeya Furniture boga tim insinyur pisan kuat bisa ngamekarkeun produk ekslusif konsumén 'nurutkeun gagasan klien. OEM aluminium korsi makan, korsi stainless steel atawa korsi logam custom, wilujeng sumping ngahubungan kami
euweuh data
Customization process


Client give us relevant concepts about the new product. It can be a sketch, a drawing, a photo, or just a solid wood chair.
The engineer will combine the use place and function of the chair to provide the feasible scheme from safety, cost, loading QTY, and etc.
If the client confirm the scheme, we will make samples to improve the scheme and let the concept land.
When customers confirm samples and optimization schemes, we will promote mass production
euweuh data
Tim Insinyeri
Tim rékayasa kami dipingpin ku Mr Gong, pangadeg Yumeya, sareng diwangun ku 10 insinyur senior.
Pangadeg Yumeya, 30 taun pangalaman, alus dina kombinasi practicability produk na estetika
25 taun pangalaman, alus dina prosés hardware R & D
20 taun pangalaman, alus dina panalungtikan sarta pamekaran Metal Kai sisikian
euweuh data
Get in touch with us
Just leave your email or phone number in the contact form so we can send you a free quote for our wide range of designs!

OEM

Yumeya Furniture gaduh tim insinyur anu kuat pisan anu tiasa ngembangkeun produk ekslusif konsumén dumasar kana ideu. OEM aluminium korsi makan, korsi stainless steel atawa korsi logam custom, wilujeng sumping ngahubungan kami.

图片
Jelajahi Desain - Kirimkeun gambar konsép anjeun atanapi standar merek anu tos aya. Tim kami bakal marios pilihan bahan, bérés sareng ukuran
报价
Tinjauan Kutipan - Tim kami bakal nyayogikeun perkiraan harga pikeun ngahasilkeun sareng nyayogikeun naon anu anjeun pikahoyong. Klién sareng standar merek anu tos aya bakal mendakan ieu mangpaat pisan pikeun mastikeun aranjeunna nampi nilai anu saé ti supplier ayeuna
54设计-线性
Gambar Toko - Saatos persetujuan harga unit, tim produksi sareng desain urang bakal kolaborasi pikeun ngalengkepan gambar toko anu lengkep. Ieu outlines kumaha jati bakal dijieun, sarta explores kasempetan pikeun ngaronjatkeun kualitas
样品
Produksi Sampel - Upami harga kami dianggo pikeun proyék anjeun, ngahasilkeun unit sampel mangrupikeun cara anu pangsaéna pikeun ngabandingkeun jati kami sareng supplier anjeun ayeuna atanapi ningali konsép énggal anjeun hirup. Ieu nunjukkeun kualitas urang sareng masihan kasempetan pikeun ngarobih sareng nyaluyukeun detil desain sateuacan pesenan lengkep
euweuh data
euweuh data

ODM

Yumeya gawé bareng jeung désainer kawentar sakuliah dunya. Kusabab 2019, urang ngahontal gawé babarengan jeung desainer karajaan Maxim Grup, anu ogé meunangna Red Dot Design Award. Unggal taun, urang bakal ngajalankeun leuwih ti 20 produk anyar pikeun mingpin pasar. Pilih gaya Yumeya anu tos aya ogé cara gancang pikeun ngamimitian bisnis anjeun.

2024
euweuh data
2023
euweuh data

2022

euweuh data

Sateuacanna 2022

euweuh data
Customer service
detect