loading

Yumeya Furniture - Kai sisikian Metal komérsial korsi makan Produsén & Supplier Pikeun Korsi Hotel, Korsi acara & Korsi réstoran 

Kirim Pertanyaan anjeun

Korsi acara / Korsi kawinan borongan

Omal korsi kajadiang Profaker saprak 1998. Aya sarat pisan ketat pikeun durability jeung neundeun merenah pikeun rental seating sakumaha remen pindah. korsi kawinan dirancang exquisitely jeung korsi acara bisa nyieun tempat pésta anjeun leuwih geulis, naha éta hiji outdoor atawa aula banquet. Yumeya Korsi acara / korsi tuan boga fungsi stacking alus, nu bisa tumpukan 5-10 atawa leuwih samet. Leuwih ti éta, ngaliwatan ngagunakeun jas bubuk Macan jeung lawon kualitas luhur kalawan koefisien lalawanan maké leuwih ti 100000, Yumeya Korsi benét masih sami sareng anu énggal saatos nganggo 5 taun. Hubungi kami pikeun korsi banquet kualitas luhur pikeun dijual borongan. Henteu janten masalah naha anjeun mendakan produsén korsi kawinan borongan, korsi acara, korsi pésta, atanapi korsi banquet, Yumeya mangrupikeun pilihan anu pangsaéna. 

Kawinan mangrupikeun acara penting anu peryogi perabotan anu cocog sareng getar sareng pikagumbiraeun. Kalayan ieu dina pikiran, Yumeya presents YA3551W, pangalusna korsi kawinan hotél stainless steel, pikeun uplift pesona acara urang. Kalayan daya tahan, kanyamanan, sareng kaéndahan anu dipertimbangkeun nalika manufaktur, YA3551W netepkeun standar énggal ngeunaan jati kawinan.
YL1398 nyaéta korsi banquet aluminium anu boga penampilan alus teuing .Desain Palasik jeung garis lemes cocog finish elegan nu bisa meunang perhatian panongton urang.Besides YL1398 nyaeta lightweight sarta bisa tumpukan 10 lembar, nyimpen leuwih ti 50% tina biaya naha dina transportasi. atawa neundeun poean
Teu aya tandingna dina kaanggunan sareng kamewahan, korsi banquet YL1163 sacara gampang ningkatkeun daya tarik mana-mana aula banquet. Skéma warna serbagunana mulus harmonis sareng téma acara anu rupa-rupa sareng ngalengkepan sababaraha hiasan. Saluareun éstétika anu pikaresepeun, korsi ieu nyetél standar énggal pikeun kanyamanan. Dijieun pikeun masihan rélaxasi anu teu aya tandinganana, desain ergonomisna ngajamin pangalaman tempat duduk anu pikaresepeun pikeun sémah, ngajantenkeun unggal acara janten kasempetan pikeun diinget.
Barstool dirancang beautifully cocog pikeun nempatkeun dina bar kawinan jeung tabel anggur pikeun ngabentuk hiasan unik. YG7240A boga backrest oval, dénsitas luhur spons-kaeusi cushions, sarta pilihan buludru atawa PU pikeun lawon. Pigura dijieunna tina 201 kelas stainless steel kalawan kandel 1.2mm sarta sadia dina PVD / Polandia, nu bisa dipilih nurutkeun ongkos na preferensi Anjeun.
YL1224 -2 nyaéta aluminium logam gandum kai stackable korsi banquet nu radiates pesona sarta banding kai bakal mawa deui hirup ka tempat anjeun. Korsi hadir kalayan pigura 10 taun anu berehan sareng garansi busa kapang, ngabebaskeun anjeun tina kahariwang saatos penjualan
Desain elegan jeung opulent of YA3570 ngajadikeun eta pilihan gede pikeun kawinan, pihak, atawa acara lianna. Awak baja henteu YA3570 diangking ku warna emas anu masihan tampilan glamorous euh. Nyatana, moal salah upami nyarios yén korsi YA3570 tiasa ngajantenkeun acara naon waé janten urusan anu luar biasa!
Anu paling geulis sareng sampurna dina liga, Yumeya YG7238, di dieu pikeun ngaduruk panggung. Karya anu diciptakeun sacara profésional, masihan kaanggunan, daya tahan, sareng kanyamanan. Bawa hiji dinten ka tempat anjeun bakal ngarobihkeunana!
Korsi makan stainless steel pamungkas kalayan daya tarik klasik, YA3565 parantos sumping kana industri kalayan banger. korsi ieu dijieunna tina 1.2mm kandel stainless steel kalawan téhnologi las alus teuing jeung lawon lemes sareng nyaman, kasaimbangan kakuatan sarta kanyamanan. Sababaraha warna lawon sayogi pikeun nyiptakeun gaya anu unik sareng pribadi anu nyumponan kabutuhan rupa-rupa pamandangan sareng hiasan
Hal kahiji anu perhatikeun tamu di aula kawinan, saatos hiasan, nyaéta jati. korsi stylish tur modern tiasa elevate spasi tur ningkatkeun ambiance tina sagala setting kawinan. YA3563 idéal pikeun kawinan sabab Sigana stunning tur fits seamlessly kalawan sagala tema kawinan. Korsi ieu kuat, tiasa ngadukung beurat anu penting, sareng diwangun pikeun lami
YA3551W mangrupikeun stainless steel anu elegan kalayan busa dénsitas luhur anu dianggo pikeun korsi, panangan sareng tonggong. téhnologi las pinuh pikeun durability, éta gampang meunang berehan 10 taun jaminan pigura. Korsi baja stainless ieu pilihan ideal pikeun perkawinan
Desain classy tina korsi stainless steel nu radiates pesona jeung méwah ti unggal sudut banding ka dulur nempo korsi. Kombinasi éndah bodas, maroon, sareng stainless steel emas bakal ningkatkeun daya tarik sadayana tempat anjeun
euweuh data
Customer service
detect