loading

Yumeya Furniture - Kai sisikian Metal komérsial korsi makan Produsén & Supplier Pikeun Korsi Hotel, Korsi acara & Korsi réstoran 

Kirim Pertanyaan anjeun

Hotél korsi borongan Produsén

Grosir korsi hotél massal - Salaku jati banquet / ballroom / aula fungsi kudu diganti nurutkeun pangaruh, Yumeya Korsi hotél boga ciri atra kakuatan tinggi, baku ngahiji jeung tumpukan-bisa, nu idéal korsi makan stackable pikeun banquet / ballroom / aula fungsi. Yumeya Korsi banquet hotél diakuan ku seueur merek hotél ranté bintang lima global, sapertos Shangri La, Marriott, Hilton, jsb. Samentang éta, Yumeya Korsi maneng hotél ogé dipikawanoh ku Disney, Emaar jeung pausahaan well-dipikawanoh séjén. korsi makan logam Yumeya stackable populér di loba hotél kawentar global. Kamar hotél sareng korsi aula banquet grosir, wilujeng sumping ngahubungan kami.

Upami anjeun milari korsi banquet anu elegan, nyaman, sareng tiasa ditumpuk, henteu katingali langkung jauh ti korsi banquet YL1453. Kalayan desain ergonomis, kombinasi warna anu pikaresepeun, sareng éstétika anu pikaresepeun, korsi ieu ngajamin kanyamanan tamu sareng masihan kesan anu langgeng, ngagoda aranjeunna pikeun uih deui.
Naha anjeun peryogi korsi anu nutupan sagala aspek, kalebet kaéndahan, kanyamanan, sareng daya tahan? Kami gaduh pilihan pamungkas tina Yumeya YZ3022 pikeun anjeun nutupan sadaya tungtutan anjeun. Kaéndahan enchanting tina korsi bakal mesmerize anjeun jeung dulur sabudeureun anjeun
YW5704 bakal ngarobah gambaran alamiah anjeun tina korsi konferensi. Desain exterior anu modis, kalayan pilihan pikeun masang casters logam pikeun adaptasi kana skenario pamakean langkung seueur, masihan anjeun kasempetan pikeun meunang langkung seueur pesenan.
The fusi sampurna kanyamanan sarta rasa. korsi ieu teu ngan ngawula ka salaku jati elegan, tapi ogé mastikeun durability Anjeun. Yumeya nawiskeun jaminan kerangka 10 taun pikeun ngirangan biaya perawatan anjeun
Yumeya brings pangalusna-di-kelas YSF1115 hotél korsi kamar tamu pikeun revolutionize industri jati. Ngajaga tujuan pikeun nganteurkeun daya tahan sareng kanyamanan anu paling luhur sareng tetep nyayogikeun perabot anu elegan anu ningkatkeun rohangan naon waé
Ningkatkeun ayana sakabéh spasi anjeun kalawan korsi kamar hotél paling elegan jeung nyaman di industri. YW5532 mangrupikeun jati kualitas luhur anu cocog sareng gaya sareng karajinan. Upami anjeun milarian jati anu ngagaduhan sadaya kualitas, sapertos daya tahan, kaanggunan, sareng kanyamanan, pasti angkat ka YW5532!
Korsi banquet anu elegan sareng mewah anu tiasa tahan panggunaan komérsial anu ketat. Sora hebat pisan, sanés? Éta naon YL1346 diwangun ku. Korsi banquet ieu mangrupikeun campuran sampurna daya tahan, daya tarik, sareng kanyamanan. Desain anu endah tiasa nyiptakeun suasana anu méwah di aula banquet anjeun, nawiskeun rupa-rupa pilihan kustomisasi pikeun nyumponan kabutuhan grosir sareng padagang.
Milarian perabot anu ngondang sareng visual anu pikaresepeun pikeun ngarobih tempat komersil anjeun? YL1279 nganut pigura aluminium kualitas luhur pikeun mastikeun stabilitas pigura korsi. Dina waktos anu sami, nyemprot bubuk logam anu terkenal di dunya dianggo pikeun ngajaga warna pigurana vibrant sareng tahan lama. Ieu téh mangrupa pilihan pangalusna pikeun korsi banquet komérsial
Korsi aula banquet memang salah sahiji cara anu pangsaéna pikeun ningkatkeun daya tarik rohangan. Éta gaduh kamampuan pikeun ngahias rohangan anjeun kalayan penampilan anu megah. Sareng, dina rujukan anu sami, kami ngenalkeun salah sahiji korsi aula banquet anu paling laris ti Yumeya YL1457. jaminan kualitas dipercaya ngajadikeun eta pilihan pangalusna pikeun korsi banquet kelas komérsial
YSF1071 eta milik yumeya urang populér 1435 series.1435 runtuyan jeung caang jeung nyata sisikian kai, collocation warna beunghar, rupa-rupa kasempetan kombinasi korsi milih ti, jadi pilihan utama masarakat.
Palapis sisikian kai logam ngajadikeun korsi logam ieu leuwih geulis tur ulang exudes a charm.YL1231 menawan dituturkeun roti dirancang jeung ngeusi bolu dénsitas luhur, sangkan jalma ngan kasampak dina korsi bisa ngabayangkeun kanyamanan tina diuk down.Excellent rinci tur alus. polishing bisa ningkatkeun atmosfir sakabéh
YL1260 mangrupikeun salah sahiji korsi banquet anu paling populér di Yumeya. Desain backrest unik, bentukna lightweight nyieun korsi ieu exude pesona di all times.Perfect perlakuan jéntré, perlakuan semprot pigura alus teuing, kahiji kalina pikeun narik perhatian masarakat. Siki kayu emulational ngajantenkeun korsi ieu langkung elegan sareng haneut
euweuh data
Customer service
detect