loading

Yumeya Furniture - Kai sisikian Metal komérsial korsi makan Produsén & Supplier Pikeun Korsi Hotel, Korsi acara & Korsi réstoran 

Kontemporer Aluminium Flex Balik Kursi ngaropéa YY6122 Yumeya 1
Kontemporer Aluminium Flex Balik Kursi ngaropéa YY6122 Yumeya 2
Kontemporer Aluminium Flex Balik Kursi ngaropéa YY6122 Yumeya 3
Kontemporer Aluminium Flex Balik Kursi ngaropéa YY6122 Yumeya 4
Kontemporer Aluminium Flex Balik Kursi ngaropéa YY6122 Yumeya 5
Kontemporer Aluminium Flex Balik Kursi ngaropéa YY6122 Yumeya 1
Kontemporer Aluminium Flex Balik Kursi ngaropéa YY6122 Yumeya 2
Kontemporer Aluminium Flex Balik Kursi ngaropéa YY6122 Yumeya 3
Kontemporer Aluminium Flex Balik Kursi ngaropéa YY6122 Yumeya 4
Kontemporer Aluminium Flex Balik Kursi ngaropéa YY6122 Yumeya 5

Kontemporer Aluminium Flex Balik Kursi ngaropéa YY6122 Yumeya

The YY6122 logam sisikian kai flex korsi deui mangrupa korsi exceptionally nyaman jeung awét kalawan desain timeless, pilihan anyar alus keur high-end tempat banquet. Bisa tumpuk 10pcs, nyimpen transportasi jeung ongkos gudang sapopoé. Yumeya nawiskeun garansi 10 taun pikeun pigura korsi sareng busa dibentuk, kami bakal ngagentos anjeun korsi énggal upami aya masalah struktur.
Kamenan:
H915 * SH470 * W470 * D610mm
COM:
0.9Yard
Stak:
Bisa ditumpuk 10 pcs
Pakak:
Karton
Skenar aplikasin:
Hotél, Aula Banquet, Rapat Room, Konférénsi Room
Kewasan Panyas:
100.000pcs per bulan
MOQ:
100pcs
Punten eusian formulir di handap pikeun nyuhunkeun cutatan atanapi nyuhunkeun langkung seueur inpormasi ngeunaan kami. Punten janten rinci sakumaha mungkin dina pesen anjeun, sareng kami bakal balik deui ka anjeun pas mungkin kalayan réspon. Kami siap ngamimitian damel dina proyék énggal anjeun, hubungan kami badé ngamimitian.

    Beu ...!

    Henteu aya data produk.

    angkat ka homepage

    Pilihan Ideal


    The luar biasa YY6122 korsi banquet mangrupa pikaresepeun, korsi nyaman jeung kageulisan tur fungsionalitas. Anjeun tiasa nambihanana ka tempat banquet sapertos aula banquet, ruangan bal, ogé tempat konperénsi sapertos kamar rapat sareng kamar konperénsi. Korsi aluminium sisikian kai tiasa cocog sareng ampir sadayana estetika- kontemporer, vintage, pondok-inti, bohemian, atanapi rustic. Éta bakal nambihan pesona kana setélan naon waé. Anjeun tiasa make eta salaku unsur watesan di kamar anjeun atanapi make eta pikeun ngalengkepan sababaraha parabot lianna.

     

    Korsi YY6122 awét sareng kuat. Éta dijieun pikeun tahan pamakéan kasar jeung tangguh tina kahirupan sapopoé gampang. Pigura dijieunna tina aluminium digosok kualitas luhur, nu ngajadikeun eta katingal geulis tur unik. Éta nambihan kageulisan ka tempat anu anjeun jaga. Pigura anu anca ogé well-diwangun. Éta nahan dugi ka 500 lbs beurat kalayan desain dukungan anu unik. korsi dijieunna tina busa unggulan pikeun kanyamanan hebat. Leuwih ti éta, lamun sapatemon sagala masalah patali craftsmanship, ulah salempang; kami nyadiakeun jaminan sapuluh taun inklusif. Anjeun tiasa yakin kana kualitas korsi sareng nganggo éta tanpa hariwang 

    未标题-1 (60)

    Elegan Kai sisikian Aluminium Flex Balik Kursi

     

    Korsi flex-back dijieun kalawan kaamanan pamaké dina pikiran. Kasalametan struktural korsi téh impeccable. Éta didamel tina pigura aluminium anu kuat kalayan ngagosok rupa sareng tempat duduk busa kapang. Lantaran kitu, korsi téh nyaman jeung aman. Korsi tiasa tahan ngagem sareng cimata kusabab lapisan bubuk Macan, ngajantenkeun awét. Korsi YY6122 kuat sareng kualitas punjul. Éta bakal katingali saé sanajan saatos sababaraha taun dianggo.

    YY6122 (1) (2)

    Feur Cit


    --- Pigura Aluminium Lightweight

    --- 10-taun Inklusif pigura jeung Garansi Busa

    --- Lulus uji kakuatan EN 16139:2013 / AC: 2013 tingkat 2 / ANS / BIFMA X5.4-2012

    --- Ngarojong beurat nepi ka 500 pon

    --- Tahan banting sareng Bentuk Panahan Busa

    --- Upholsteri pangalusna

    Koméh


    --- Desain korsi dumasar-Ergonomics pikeun kanyamanan maksimum

    --- Busa daya tahan tinggi  jeung karasa sedeng

    --- F Lex deui desain nyieun korsi pilihan luhur pikeun jalma anu méakkeun loba waktu linggih di hiji tempat

    YY6122 (4) (2)
    YY6122 (2) (2)

    Tintukan Nusa


    --- Sacara rinci tiasa   nyieun atawa megatkeun katingal tina korsi. A-kualitas luhur   produk dipikawanoh pikeun detailing sampurna na

    --- Selesai mulus tanpa ujung kasar

    --- Lambang Bubuk Macan pikeun bubuk dumasar, ningkatkeun résistansi ngagem ku 3-5 kali

    --- Kualitas luhur-nahan bentukna 65 kg/m 3 Kapang Busa 

    Kaamanana


    Kasalametan ngawengku dua bagian, kaamanan kakuatan sarta kaamanan rinci 

    --- Kakuatan kaamanan: kalawan pola tubing jeung struktur, bisa nanggung leuwih ti 500 pon.

    --- Kasalametan rinci: ogé ngagosok, mulus, tanpa duri logam, sareng moal ngeruk leungeun pangguna.

    322
    YY6122 (5) (2)

    Standarn


    Gampang nyieun korsi alus. Tapi, karajinan otentik nunjukkeun nalika anjeun kedah ngadamel pesenan massal sareng tetep ngajaga standar industri sareng janji kualitas. Yumeya geus dina bisnis saprak 2010, nyieun fabulous kai sisikian logam samet makan, korsi réstoran, jeung korsi kafé dina harga kalapa. Kami nganggo téknologi sareng mesin canggih pikeun mastikeun kualitas pangluhurna sareng kasalahan manusa minimal 

    Kumaha Sigana di Hotel Banquet?


    Korsi YY6122 anu unik cocog pikeun rohangan padumukan sareng komérsial. Anjeun tiasa nganggo éta di ruang tamu, kamar tamu, kantor, atanapi tempat anu anjeun pikahoyong. Éta bakal katingali saé dina kafe, hotél, atanapi ruang tamu senior. Gaya éta kalayan interior naon waé, sareng éta pasti bakal nambihan kaéndahan ka daérah anjeun. Kemungkinan anu sajajalan! 

    Dupi anjeun gaduh patarosan patali produk ieu?
    Tanya patarosan patali produk. Pikeun pananya anu sanés,  Ngala di handap bentuk.
    Customer service
    detect