loading

Yumeya Furniture - Kai sisikian Metal komérsial korsi makan Produsén & Supplier Pikeun Korsi Hotel, Korsi acara & Korsi réstoran 

Babak Balik Aluminium Banquet Kursi borongan YL1459 Yumeya 1
Babak Balik Aluminium Banquet Kursi borongan YL1459 Yumeya 2
Babak Balik Aluminium Banquet Kursi borongan YL1459 Yumeya 3
Babak Balik Aluminium Banquet Kursi borongan YL1459 Yumeya 4
Babak Balik Aluminium Banquet Kursi borongan YL1459 Yumeya 1
Babak Balik Aluminium Banquet Kursi borongan YL1459 Yumeya 2
Babak Balik Aluminium Banquet Kursi borongan YL1459 Yumeya 3
Babak Balik Aluminium Banquet Kursi borongan YL1459 Yumeya 4

Babak Balik Aluminium Banquet Kursi borongan YL1459 Yumeya

Korsi banquet hotél YL1459 mangrupikeun tambahan karajaan pikeun unggal acara. Naha pikeun kawinan atanapi upacara naon waé, korsi YL1459 mangrupikeun acara anu pasti. Korsi banquet ieu sampurna nyampur kaanggunan sareng kakuatan, masihan rohangan anjeun kaunggulan kalapa
Kamenan:
H915 * SH470 * W440 * D580mm
COM:
0.8 Yard
Stak:
Bisa ditumpuk pikeun 10pcs
Pakak:
Karton
Skenar aplikasin:
Hotél, Banquet Hall, Rapat Room, Konférénsi Room, Kontrak
Kewasan Panyas:
100.000pcs per bulan
MOQ:
100pcs
Punten eusian formulir di handap pikeun nyuhunkeun cutatan atanapi nyuhunkeun langkung seueur inpormasi ngeunaan kami. Punten janten rinci sakumaha mungkin dina pesen anjeun, sareng kami bakal balik deui ka anjeun pas mungkin kalayan réspon. Kami siap ngamimitian damel dina proyék énggal anjeun, hubungan kami badé ngamimitian.

    Beu ...!

    Henteu aya data produk.

    angkat ka homepage

    Pilihan Ideal


    Korsi banquet aluminium YL1459 mangrupikeun gabungan sleekness modéren sareng daya tahan anu teu stabil. Dijieun tina aluminium, korsi banquet idéal pikeun unggal rohangan. Pamakéan aluminium anu hampang tapi kuat pikeun konstruksi muka panto pikeun versatility sareng portability. Merek nawiskeun 10 taun   pigura jaminan anu bisa kalayan gampang tahan pamakéan komérsial rigorous, mastikeun yén anjeun teu kudu méakkeun Penny dina pos-pangropéa tina korsi.

    Nampilkeun desain kontemporer anu ramping, YL1459 nambihan sentuhan kaanggunan kana rohangan acara naon waé. Masing-masing fitur ngahiji pikeun ngajantenkeun perabotan janten pilihan idéal pikeun hotél, aula banquet, pusat konperénsi, sareng tempat dimana gaya sareng fungsionalitas anu paling luhur.

    17 (12)

    Kursi banquet hotél kontemporer sarta refined  YL1459  


    Didamel kalayan perhatian anu cermat kana detil, korsi-korsi ieu gaduh desain kontemporer sareng halus anu mulus ngalengkepan interior anu luhur. Garis lemes sareng finish digosok tina korsi YL1459 exude rasa sophistication, nyieun eta pilihan sampurna pikeun acara dimana ambiance masalah. Beungeut keenly upholstered tina korsi banquet hotél méré jati katingal beresih jeung rupa 

    10 (25)

    Feur Cit


    --- 10-Taun Inklusif Pigura Jeung Molded Foam Garansi

    --- Pinuh las Jeung Éndah Bubuk palapis

    --- Ngarojong Beurat Nepi ka 500 Pon

    --- Tahan banting Jeung Panahan Busa

    --- Awak Aluminium Teguh

    --- Elegance Didefinisikeun deui

    Koméh


    Fitur anu pikaresepeun dina korsi banquet hotél nyaéta yén aranjeunna dirarancang sacara ergonomis sareng nyaman pisan.   Samentara éta, YL1459 ngagunakeun spons kualitas luhur kalawan lemes sedeng jeung karasa, mastikeun yén sémah Anjeun bisa ngarasakeun kanyamanan dibawa ku YL1459 sapanjang sakabéh prosés makan.

    11 (38)
    16 (16)

    Tintukan Nusa


    Korsi banquet YL1459 dijieun maké upholstery masterful. Ieu ensures katingal rapih tur beresih tina korsi, ninggalkeun euweuh threads unstitched.   Sagedengeun ti eta, YL1459 ieu digosok pikeun 3 kali sarta inspected pikeun 9 kali pikeun nyegah burrs logam nu bisa scratch leungeun. 

    Kaamanana


    Henteu ngan ukur korsi banquet hotél YL1459 katingal mewah, tapi ogé awét dina fungsionalitas.   Dirancang nganggo aluminium 2.0 mm, korsi banquet hotél gaduh kapasitas beban dugi ka 500 pon. Ku kituna, éta bisa nahan beurat beurat tanpa mangaruhan struktur.   Jas bubuk anu dianggo dina permukaan luhur korsi ngajantenkeun aranjeunna tahan pisan pikeun ngagem sareng cimata.

    14 (17)
    13 (18)

    Standarn


    Yumeya nganggo alat sareng téknik canggih pikeun ngadamel korsi banquet hotél YL1459, kalebet robot las sareng mesin pelapis Jepang. Salaku tambahan, unggal korsi Yumeya ngalaman pamariksaan kualitas gabungan ku sababaraha departemén sateuacan pangiriman pikeun mastikeun yén unggal korsi anu ditampi ku nasabah nyumponan sarat pesenan.

    Kumaha Sigana Di Hotel?


    Yumeya boga sababaraha taun pangalaman dina produksi jati hotél, sarta mun anjeun milih korsi YL1459, anjeun bakal deeply dipindahkeun ku eta. YL1459 tiasa tumpukan 10 lembar, anu tiasa langkung efektif ngagunakeun rohangan sareng ngirangan kasusah penanganan. Éta tiasa ngabantosan anjeun ngirangan biaya neundeun sareng nanganan, sareng nampi langkung seueur pesenan.

    Dupi anjeun gaduh patarosan patali produk ieu?
    Tanya patarosan patali produk. Pikeun pananya anu sanés,  Ngala di handap bentuk.
    Customer service
    detect