loading

Yumeya Furniture - Kai sisikian Metal komérsial korsi makan Produsén & Supplier Pikeun Korsi Hotel, Korsi acara & Korsi réstoran 

Kirim Pertanyaan anjeun

Pusi hirup Senior & Kursi Hirup Ditulungan

Yumeya gaduh sababaraha jinis korsi hirup senior &  korsi hirup ditulungan cocog pikeun sagala rupa skenario. Urang narékahan pikeun nyadiakeun aman, nyaman, jeung samet ruang tamu pinuh fungsi pikeun manula. Ayeuna, korsi sisikian kai logam poko urang anu laun katampa sarta dipikawanoh ku beuki loba panti jompo di nagara béda sakuliah dunya. Hubungi kami pikeun kéngingkeun korsi pikeun hirup senior.

Bangku high-end cocog pikeun daérah umum sareng lounge panti jompo. Dijieunna tina téhnologi sisikian kai logam, éta boga kualitas alus kana waktu. Beludru anu gampang dibersihkeun tiasa dianggo pikeun mastikeun kabersihan rohangan perawatan senior
Pelang Aluminum sareng Yumeya ’Tubeb patern s & Strukture 1. 10 taun garanti pigaa 2. Lulus uji kakuatan EN 16139:2013 / AC: 2013 tingkat 2 / ANS / BIFMA X5.4-2012 3. Bisa nanggung leuwih ti 500 pon Finishing sisikian logam 1. Kéngingkeun tampilan kai sareng némpél dina tungtung sisikian kai. 2. Rupa-rupa pilihan warna sisikian kayu Parameter relevan 1. Ukuran: H960 * SH470 * W480 * AW580 * D580mm 2. COM: 0,9 yard 3. tumpukan: Max 5pcs tinggi skenario aplikasi: hotél, cafe, panti jompo, kasino , kontrak
Pelang Aluminum sareng Yumeya ’Tubeb patern s & Strukture 1. 10 taun garanti pigaa 2. Lulus uji kakuatan EN 16139:2013 / AC: 2013 tingkat 2 / ANS / BIFMA X5.4-2012 3. Bisa nanggung leuwih ti 500 pon Finishing sisikian logam 1. Kéngingkeun tampilan kai sareng némpél dina tungtung sisikian kai. 2. Rupa-rupa pilihan warna sisikian kayu Parameter relevan 1. Ukuran: H960 * SH470 * W480 * AW580 * D580mm 2. COM: 0,9 yard 3. Tumpukan: Max 5pcs tinggi skenario aplikasi: hotél, cafe, panti jompo, kasino , kontrak
YSF1060 nangtung salaku pilihan pinnacle lamun datang ka mewah, nyaman, jeung korsi kamar tamu stylish tailored pikeun hotél. Pikeun pamilik usaha anu milarian campuran kaanggunan sareng daya tahan dina korsi kamar tamu, YSF1060 nangtung salaku pertandingan anu idéal. Hayu urang langkung jero kana fitur anu teu aya tandingan tina korsi anu luar biasa ieu!
Milarian korsi kamar tamu hotél anu kuat sareng awét? YSF1059 mangrupa pilihan idéal pikeun anjeun. Kalayan pigura aluminium anu kuat, desain anu trendi, sareng busa dibentuk anu ngajaga bentukna, korsi ieu ngajamin kanyamanan tamu anjeun tanpa nyéépkeun anggaran anjeun.
YW5647 epitomizes kanyamanan luar biasa tur gaya, nangtung salaku pilihan Premier pikeun armchairs stylish sareng nyaman keur manula. Kalawan ramping, desain elegan jeung armrests pinuh, gandeng ku rojongan busa dijieun komprehensif, éta nawarkeun kanyamanan unparalleled pikeun spasi hirup senior. Panggihan naha YW5647 mangrupakeun pilihan sampurna pikeun puseur kaséhatan senior
Milarian jati méwah anu tiasa ningkatkeun penampilan sakabéh rohangan anjeun? Tungtung pilarian Anjeun kalawan boros Yumeya YSF1020 Single Sofa. Sareng, henteu ngan pikeun déwasa, Yumeya YSF1020 mangrupikeun sofa anu pangsaéna pikeun manula ogé. Sofa Tunggal Yumeya YSF1020 anu rinci sacara rinci sampurna pikeun unggal setting anu méwah.
euweuh data

Perabot pikeun Hirup Ditulungan
Tumuwuhna industri kaséhatan parantos ngajantenkeun korsi tinggal senior Yumeya janten salah sahiji garis produk subdivision anu diimpor tina korsi logam sisikian kai. . Cai mibanda kaunggulan tina tékstur kai padet tur durability, nu matak ngamudahkeun pikeun nanganan tabrakan sapopoé. Anu korsi hirup senior nahan penampilan alus na salila sababaraha taun, sahingga lokasi hirup senior ngaganti korsi kai solid tradisional jeung aranjeunna, ngarah kana panurunan dina expenses sakabéh jeung pondok balik kana waktu investasi. Yumeya ayeuna nyayogikeun korsi hirup anu ditulungan ieu ka langkung ti 1000 Panti Perawat di sakumna dunya kalebet AS, Kanada, Australia, Selandia Baru, Inggris, Irlandia, Perancis sareng Jerman.


Kaunggulan tina  Kursi Hirup Senior Yumeya

- Bahan awét:  Yumeya logam korsi sisikian kai idéal pikeun na pinuh dianggap tina aspék kaamanan tur rinci pikeun mastikeun eta cocog pikeun manula. Dijieunna tina 2.0mm aluminium, jas bubuk Macan jeung pinuh dilas nyieun parabot pikeun hirup ditulungan bener dipercaya jeung sturdy;

- Desain Nyaman pikeun Sepuh: Desain ergonomic tina korsi hirup senior ensures yén rojongan ditangtoskeun disadiakeun pikeun bagian awak béda (tulang tonggong, tonggong, beuheung, leungeun, jsb) tanpa compromising kaséhatan sémah urang, teuing kawas nangkeup comforting. Sajaba ti, linggih dina korsi ieu nyalira bisa mantuan hiji ngarasa tenang jeung rileks, nu penting pikeun warga fasilitas perawatan yuswa;

Ramah lingkungan:  Salila produksi Yumeya logam korsi sisikian kai, urang teu make loba kai, ku kituna mangrupa cara ramah-lingkungan ngarasakeun kahaneutan kai tanpa motong tangkal;


- Fungsi Kastor Unik: Tempo mobilitas kawates manula, kabutuhan korsi anu gampang pikeun mindahkeun sabudeureun bakal greatly ngaronjat. Yumeya caster unik bisa ditambahkeun langsung kana korsi aya tanpa ngarobah penampilan korsi, enhancing kinerja sakabéh korsi. Bisa ngurangan kasusah tina jual jeung purchasing;

- Hindarkeun Baktéri Jeung Virus: Kakebalan anu rendah tina manula nempatkeun tungtutan anu langkung luhur pikeun kabersihan jati. Salaku Yumeya korsi sisikian kai logam teu boga liang sarta euweuh mendi, nu nyegah baktéri jeung virus ti harboring sarta ninggalkeun euweuh rohangan pikeun aranjeunna hirup. lawon baku Yumeya ngahontal 30.000 rubs na incoporates hiji gampang pikeun ngabersihan prosés, nu matak ngamudahkeun pikeun ngabersihan cai, minyak jeung cikiih noda gancang;


- Éféktif ongkos: Yumeya sisikian kai logam Peretan hirup seniors ngan ukur 40-50% harga jati kai padet tina tingkat kualitas anu sami. Milih jati ongkos-éféktif téh bisa shorten bunderan balik investasi;


- Loba Proyék suksés: Yumeya gawé bareng kalayan perawatan sepuh, perawatan kaséhatan, kaséhatan méntal sareng pangsiun hirup di sakumna dunya. Korsi tamu senior disayogikeun ka Vacenti Premium Aged Care Homes di Australia, Regents Garden Bungalows Aubin Grove   di Australia,  TLC Nursing Home Group di Irlandia, jsb.


Customer service
detect