loading

Yumeya Furniture - Kai sisikian Metal komérsial korsi makan Produsén & Supplier Pikeun Korsi Hotel, Korsi acara & Korsi réstoran 

Atur, Arteri Utama Pabrik

Ngan ogé ngatur bisa nyambungkeun parabot, pagawe jeung tim dina runtuyan jeung maksimalkeun pungsi éfék. Yumeya ogé ngatur ngawengku tilu aspék:

01. Konsep Manajemén Sistematis
Ieu nujul kana pigura lemes tanpa burrs. Sadayah Yumeya samet kudu ngaliwatan opat prosés polishing, nu mantuan ngahontal pangaruh datar jeung lemes alus. Komponén polishing --- Polishing sanggeus las --- Polandia Rupa pikeun sakabeh korsi --- Polishing sanggeus beberesih
Ieu utamana nujul kana prosés baking, nu utamana ngalibatkeun suhu jeung time.Time jeung suhu mangrupakeun kombinasi halus. Jeung parobahan dina parameter bakal mangaruhan pangaruh sakabéh atawa teu ngagem-tahan. Yumeya geus kapanggih kombinasi pangalusna waktu jeung suhu pikeun mastikeun pangalusna pangaruh sisikian kai
--- Pagawe: pagawe jas bubuk Yumeya urang gaduh leuwih ti 10 taun pangalaman.
--- Lambang Bubuk: Kusabab 2017, Yumeya gawé bareng sareng Lambang Bubuk Macan anu kasohor. Éta pisan sababna naha sisikian kai logam Yumeya urang téh leuwih ti 3 kali awét ti produk sarupa di pasar.
---Equipment: Yumeya adopts parabot nyemprot éléktrostatik diimpor ti Jerman, nu merata bisa nutupan beungeut pigura tanpa akumulasi sarta ngaronjatkeun laju utilization.
--- Lingkungan: Téknologi nyemprot éléktrostatik pikeun bubuk jas finish gaduh syarat anu ketat pisan dina eusi lebu dina hawa. Yumeya bakal ngadalikeun lebu dina hawa ka minimum ngaliwatan parabot panyalindungan lingkungan kayaning curtain cai jeung nyucikeun hawa. Beungeut palapis lemes sareng henteu aya partikel lebu
euweuh data
02. Kamampuhan Manajemén

Manajemén pabrik Yumeya tanggung jawab ka 3 manajer anu parantos damel di industri langkung ti 20 taun. Dina waktu nu sarua, 3 manajer ieu oge salah sahiji investor Yumeya, nu greatly ngaronjatkeun stabilitas.

Tuan GongZhiming
20 taun pangalaman, alus dina ngembangkeun produksi jeung ngaoptimalkeun efisiensi prosés
Zhangjie
25 taun pangalaman, alus dina prosés hardware R&D
Tuan GongHaidong
20 taun pangalaman, alus dina panalungtikan sarta pamekaran Metal Kai sisikian
euweuh data
03. Manajemén Maju Maksadna

Ayeuna, Yumeya adopts industri sistem ERP canggih pikeun ngatur sakabeh proses produksi. Dina waktos anu sami, éta bakal nyandak poto sareng ngarékam data pikeun tiap pesenan pikeun mastikeun parameter anu leres pikeun pesenan ulangan anu bakal datang; Sagedengeun ti eta, dina urutan pikeun maksimalkeun pungsi kontrol ongkos na mantuan konsumén urang pikeun ngembangkeun konsumén anyar ngaliwatan pesenan leutik, Yumeya ogé husus separte produksi garis tur manajemen pesenan badag sarta pesenan leutik.

Customer service
detect