loading

Yumeya Furniture - Produsen Kursi Makan Komersial Kayu Gandum Logam & Supplier Kanggo Kursi Hotel, Kursi acara & kursi restoran 

Kontemporer Aluminium Flex Back Kursi Customized YY6122 Yumeya 1
Kontemporer Aluminium Flex Back Kursi Customized YY6122 Yumeya 2
Kontemporer Aluminium Flex Back Kursi Customized YY6122 Yumeya 3
Kontemporer Aluminium Flex Back Kursi Customized YY6122 Yumeya 4
Kontemporer Aluminium Flex Back Kursi Customized YY6122 Yumeya 5
Kontemporer Aluminium Flex Back Kursi Customized YY6122 Yumeya 1
Kontemporer Aluminium Flex Back Kursi Customized YY6122 Yumeya 2
Kontemporer Aluminium Flex Back Kursi Customized YY6122 Yumeya 3
Kontemporer Aluminium Flex Back Kursi Customized YY6122 Yumeya 4
Kontemporer Aluminium Flex Back Kursi Customized YY6122 Yumeya 5

Kontemporer Aluminium Flex Back Kursi Customized YY6122 Yumeya

Kursi mburi lentur gandum kayu logam YY6122 minangka kursi sing luar biasa nyaman lan awet kanthi desain sing langgeng, pilihan anyar sing apik kanggo papan pesta mewah. Bisa ditumpuk 10pcs, ngirit transportasi lan biaya panyimpenan saben dina. Yumeya nawakake garansi 10 taun kanggo pigura kursi lan busa sing dicetak, kita bakal ngganti kursi anyar yen ana masalah struktur.
Size:
H915 * SH470 * W470 * D610mm
COM:
0.9yard
Stack:
Bisa ditumpuk 10 pcs
Package:
Karton
Application scenarios:
Hotel, Balai Perjamuan, Ruang Rapat, Ruang Konferensi
Supply Ability:
100.000pcs saben wulan
MOQ:
100pcs
Mangga isi formulir ing ngisor iki kanggo njaluk kutipan utawa njaluk informasi luwih lengkap babagan kita. Mangga katrangan kanthi rinci ing pesen sampeyan, lan kita bakal bali menyang sampeyan sanalika bisa nanggepi. Kita siap miwiti nggarap proyek anyar, hubungi kita saiki kanggo miwiti.

    oops ...!

    Ora ana data produk.

    Menyang homepage

    Pilihan Ideal


    Kursi pesta YY6122 sing luar biasa yaiku kursi sing apik lan nyaman kanthi kaendahan lan fungsi. Sampeyan bisa ditambahake menyang papan pesta apa wae kaya balai pesta, ruang bal, uga papan konferensi kaya ruang rapat lan ruang konferensi. Kursi aluminium gandum kayu bisa cocog karo meh kabeh estetika - kontemporer, vintage, inti pondok, bohemian, utawa pedesaan. Iku bakal nambah pesona kanggo setelan apa wae. Sampeyan bisa nggunakake minangka unsur sing nemtokake ing kamar utawa nggunakake kanggo nglengkapi sawetara Furnitur liyane.

     

    Kursi YY6122 awet lan kuat. Iki digawe kanggo nahan panggunaan kasar lan angel kanggo urip saben dina kanthi gampang. Bingkai kasebut digawe saka aluminium polesan berkualitas tinggi, sing ndadekake tampilan sing apik lan unik. Iku nambah kaendahan ing sembarang panggonan sampeyan nyimpen. Bingkai kasebut apik banget lan uga dibangun. Bobot nganti 500 lbs kanthi desain dhukungan sing unik. Kursi digawe saka umpluk unggul kanggo comfort Fantastic. Kajaba iku, yen sampeyan nemoni masalah sing ana gandhengane karo pakaryan, aja kuwatir; kita nyedhiyani babar pisan sepuluh taun klebu. Sampeyan bisa yakin karo kualitas kursi lan nggunakake tanpa kuwatir 

    未标题-1 (60)

    Kursi Belakang Aluminium Gandum Kayu Elegan

     

    Kursi mburi fleksibel digawe kanthi nimbang safety pangguna. Keamanan struktural kursi ora sampurna. Iki digawe saka pigura aluminium sing kuat kanthi polishing sing apik lan papan umpluk cetakan kandel. Mulane, kursi nyaman lan aman. Kursi kasebut bisa tahan rusak amarga lapisan bubuk Macan, dadi awet. Kursi YY6122 kuwat lan kualitas unggul. Bakal katon apik sanajan sawise sawetara taun digunakake.

    YY6122 (1) (2)

    Fitur Utama


    --- Rangka Aluminium Ringan

    --- 10 taun Garansi Frame lan Busa

    --- Lulus tes kekuatan EN 16139:2013 / AC: 2013 level 2 / ANS / BIFMA X5.4-2012

    --- Ndhukung bobot nganti 500 kilogram

    --- Busa tahan banting lan wangun

    --- Upholsteri Paling Apik

    Nyaman


    --- Desain kursi adhedhasar ergonomis kanggo kenyamanan maksimal

    --- Busa tahan dhuwur  lan atose moderat

    --- F desain mburi lex nggawe kursi pilihan ndhuwur kanggo wong sing nglampahi akèh wektu lungguh ing sak panggonan

    YY6122 (4) (2)
    YY6122 (2) (2)

    Rincian sing apik banget


    --- Rincian bisa   nggawe utawa ngilangi tampilan kursi. A kualitas dhuwur   produk dikenali kanggo rincian sampurna

    --- Rampung mulus tanpa pinggiran kasar

    --- Tiger Powder Coat kanggo wêdakakêna adhedhasar, nambah resistance nyandhang dening 3-5 kaping

    --- Kualitas dhuwur wangun-nahan 65 kg/m 3 Mold Foam 

    Safety


    Safety kalebu rong bagean, safety kekuatan lan safety rinci 

    --- Kekuwatan safety: kanthi pola tabung lan struktur, bisa nanggung luwih saka 500 kilogram.

    --- Detail safety: uga polish, Gamelan, tanpa eri logam, lan ora bakal ngeruk tangan pangguna.

    322
    YY6122 (5) (2)

    Standar


    Gampang nggawe kursi sing apik. Nanging, pakaryan asli nuduhake yen sampeyan kudu nggawe pesenan akeh lan tetep njaga standar industri lan janji kualitas. Yumeya wis ana ing bisnis wiwit taun 2010, nggawe kursi makan logam gandum kayu sing apik banget, kursi restoran, lan kursi kafe kanthi rega sing kompetitif. Kita nggunakake teknologi lan mesin mutakhir kanggo njamin kualitas paling dhuwur lan kesalahan manungsa minimal 

    Apa Katon ing Hotel Banquet?


    Kursi unik YY6122 becik kanggo papan omah lan komersial. Sampeyan bisa nggunakake ing ruang tamu, kamar tamu, kantor, utawa ing ngendi wae sing dikarepake. Bakal katon apik banget ing kafe, hotel, utawa ruang tamu senior. Gaya karo interior apa wae, lan mesthi bakal nambah kaendahan ing wilayah sampeyan. Kemungkinan ora telas! 

    Duwe pitakonan sing gegandhengan karo produk iki?
    Takon pitakonan sing gegandhengan karo produk. Kanggo kabeh pitakonan liyane,  isi formulir ing ngisor iki.
    Customer service
    detect