loading

Yumeya Furniture - Produsen Kursi Makan Komersial Kayu Gandum Logam & Supplier Kanggo Kursi Hotel, Kursi acara & kursi restoran 

Kayu solid tansah dadi bahan utama kanggo perabotan. Nanging, kanthi deforestasi sing terus-terusan, ekologi alam saya rusak, masalah ekologis kayata pemanasan global, pasokan banyu tawar sing ora cukup, penipisan lapisan ozon lan kepunahan spesies biologis saya tambah akeh, lan lingkungan urip manungsa. wis luwih rusak. COVID-19 nggawe wong ngerti pentinge lan urgensi perlindungan lingkungan.  

Kursi gandum kayu logam nduweni tekstur serat kayu sing bisa menehi penebangan alam, ing wektu sing padha, amarga ora perlu ngethok wit lan logam bisa didaur ulang, saengga bisa nyukupi kabutuhan perlindungan lingkungan. Kangge, ing tubing saka logam kursi gandum kayu disambungake dening welding, kang bisa èfèktif solves masalah cracking utawa loosening saka kursi kayu ngalangi amarga owah-owahan saka online lan Kelembapan.Mulane, ing taun anyar, liyane lan liyane panggonan komersial, kayata minangka hotel, kafe, kesehatan, etc., wong nggunakake logam kursi gandum kayu tinimbang kursi kayu ngalangi.
We are pleased kanggo nuduhake karo sampeyan bakal nuduhake desain paling anyar kita ing acara INDEX Dubai sing bakal dianakake wiwit tanggal 4 nganti 6 Juni 2024 ing Dubai World Trade Center ing Dubai, Uni Emirat Arab. Mangga priksa manawa ngunjungi booth SS1F151 kanggo njelajah perabotan inovatif!
2024 05 06
49 Ndeleng
Kursi hotel Yumeya dikembangake bebarengan dening perancang lan tim insinyur kanthi pengalaman pirang-pirang taun, nyedhiyakake macem-macem solusi khusus kanggo ruang pesta hotel.
2023 11 16
19 Ndeleng
Customer service
detect