loading

Yumeya Furniture - Produsen Kursi Makan Komersial Kayu Gandum Logam & Supplier Kanggo Kursi Hotel, Kursi acara & kursi restoran 

Cafe & Restaurant Cases

Kursi Makan sing berkualitas kudu nduweni fitur sing nyaman, sing bisa nggawa bisnis sing luwih potensial. Kursi kafe Yumeya lan kursi restoran dirancang adhedhasar ergonomis, kanthi spons rebound dhuwur lan kain dhuwur-dhuwur sing nyedhiyakake kenyamanan ing endi wae. Ing wektu sing padha, iki uga cocok banget kanggo panggunaan komersial, kayata bisa ditumpuk, kanthi efektif ngirit ruang panyimpenan saben dina. Nindakake bobot 500lbs, nyukupi kabutuhan klompok bobot sing beda.

Ing taun-taun kepungkur, Yumeya kanthi bangga nyedhiyakake kursi kanggo akeh perusahaan sing kondhang, kayata HK Meixin Group, Il Cielo (Beverly Hills, LA),  kursi paling Romantic ing LA, Panda Express lan ing.

Sapi Suci! Lausanne EPFL fitur modern & desain interior-inspirasi industri. Kanggo njamin pengalaman tamu sing lancar, dheweke butuh kursi dhuwur kanthi finish metalik sing nyumbang kanggo estetika industri sakabèhé. Sawise ndeleng pirang-pirang pabrik furnitur, restoran Holy Cow mutusake kanggo njaluk kursi bar Yumeya Furniture.
Village Tavern nduweni papan acara sing wiyar sing diarani "GUNTUR'S HALL", kanthi bisa nampung nganti 120 tamu. Padha uga ngebaki saben jinis acara saka kulawarga kanggo bisnis kanggo perayaan. Kanggo mesthekake yen padha tetep siap kanggo Versatile & jadwal acara sibuk, Village Tavern needed kualitas dhuwur lan kursi nyaman ing akeh. Sawise ngliwati pirang-pirang supplier, pungkasane milih Yumeya Furniture.
Windsor RSL ngurusi saben bab kanggo nganakake acara sing apik, kayata dekorasi, katering, kursi, & terus! Kanggo lenggahan, padha milih Yumeya Furniture amarga kualitas dhuwur & kursi awet.
Sawise dipikirake kanthi teliti, Lexington Country Club pungkasane mutusake kanggo partner Yumeya lan nggawe pesenan kanggo kumpulan kursi. Kolaborasi iki nduweni tujuan kanggo ngunggahake standar keunggulan ing Lexington Country Club, nawakake anggota lan tamu tingkat kecanggihan lan kenyamanan sing luwih dhuwur.
Menangle Country Club ngrambah sawetara produsen kursi saka sak ndonya. Sawise ndeleng faktor kayata rega, kualitas, daya tahan, garansi, & kustomisasi, Menangle Country Club pungkasanipun milih Yumeya Furniture.
America Springfield Golf and Country Club has 60 years of heritage. From providing sports facilities to offering spacious & luxurious event spaces, they have been at the forefront of hospitality.The Springfield Golf and Country Club's ability to host large-scale events with ease has only been made possible with the help of Yumeya Furniture!The club was in need of a reliable B2B chair manufacturer that could deliver quality & affordability in one package. After going through different international chair suppliers, they picked Yumeya Furniture.
America Firefly Tapas Kitchen + Bar ngaku ngirim salah siji saka pengalaman dining paling apik ing LA. Senajan menu sing cantik mawarni-warni, padha paling misuwur kanggo Tapas, bungahaken kuliner saka Spanyol! The America Firefly Tapas Kitchen + Bar Originally diwiwiti ing 2003 lan wis wiwit dadi salah siji saka staples saka Las Vegas.Ambiance sakabèhé saka America Firefly Tapas Kitchen + Bar uga banget anget lan sambutan. Dadi, nalika para tamu seneng panganan favorit ing restoran iki, dheweke uga bisa ngalami getaran sing apik!
Costela Brazilian Steak House iku salah siji sing paling apik & restoran paling apik ing Bay City (Michigan). Minangka jeneng merek kasebut, dheweke nyedhiyakake steak gaya Brasil asli ing area uptown Bay City. Kanggo sing pengin nemu rasa seneng kuliner khusus, Costela Brazilian Steak House minangka papan sing paling apik.
Kursi saka Yumeya wis ngaktifake Bespoke Wine Bar & Pawon kanggo nyampur estetika & fungsi seamlessly. Ing tangan siji, kursi Yumeya nglengkapi tema restoran lan nambah suasana sakabèhé. Ing tangan liyane, ramping & desain modern kursi Yumeya nambah tutul saka kecanggihan, nambah atmosfer apik gayane sing nemtokake restaurant.
The St. Elmo Steak House mbutuhake kursi sing sampurna sing bisa nglengkapi suasana landmark lan suasana tradisional. Sawise nggoleki macem-macem opsi, dheweke mutusake milih Yumeya minangka pasangan supaya kepenak & kursi awet.
Ora ana data
Customer service
detect