loading

Yumeya Furniture - Kai sisikian Metal komérsial korsi makan Produsén & Supplier Pikeun Korsi Hotel, Korsi acara & Korsi réstoran 

Top-ngajual Aluminium Flex Balik Kursi YY6065 Yumeya 1
Top-ngajual Aluminium Flex Balik Kursi YY6065 Yumeya 2
Top-ngajual Aluminium Flex Balik Kursi YY6065 Yumeya 3
Top-ngajual Aluminium Flex Balik Kursi YY6065 Yumeya 4
Top-ngajual Aluminium Flex Balik Kursi YY6065 Yumeya 1
Top-ngajual Aluminium Flex Balik Kursi YY6065 Yumeya 2
Top-ngajual Aluminium Flex Balik Kursi YY6065 Yumeya 3
Top-ngajual Aluminium Flex Balik Kursi YY6065 Yumeya 4

Top-ngajual Aluminium Flex Balik Kursi YY6065 Yumeya

Ningkatkeun tampilan kamar mana waé kalayan desain flex back chairYY6065. Éta bakal nambihan kaéndahan ka kamar mana waé sareng cocog sareng unggal interior
Kamenan:
H900 * SH470 * W420 * D610mm
COM:
1.0pakarangan
Stak:
Bisa ditumpuk 5 pcs
Pakak:
Karton
Skenar aplikasin:
Hotél, Aula Banquet, Ball Room, Fungsi Room, Rapat Room, Konférénsi Room
Kewasan Panyas:
100.000pcs per bulan
MOQ:
100pcs
Punten eusian formulir di handap pikeun nyuhunkeun cutatan atanapi nyuhunkeun langkung seueur inpormasi ngeunaan kami. Punten janten rinci sakumaha mungkin dina pesen anjeun, sareng kami bakal balik deui ka anjeun pas mungkin kalayan réspon. Kami siap ngamimitian damel dina proyék énggal anjeun, hubungan kami badé ngamimitian.

    Beu ...!

    Henteu aya data produk.

    angkat ka homepage

    Pilihan Ideal


    YY6065 mangrupakeun korsi geulis. Mibanda pesona vintage kalayan pulas kontemporer. Éta pilihan idéal pikeun unggal kamar. Gaya interior anjeun sareng YY6065, sareng éta bakal nambihan kaéndahan kana sakulilingna. Éta bakal nganggo seueur éstétika kusabab desain minimalna tapi upholsteri anu saé. Mibanda desain unik kalayan protruding suku sturdy nu masihan korsi cekelan teguh. A sirah geulis dina luhureun korsi nyadiakeun elegance understated kana korsi. Korsi téh aluminium kalawan sisikian kai. Pigura aluminium méré eta struktur padet, sarta finish sisikian kai méré banding geulis.

    trpi

    Aluminium Hotel Flex Balik Kursi Jeung Alus durability


    Katingal vintage tina korsi kalayan pulas kontemporer ngajantenkeun sampurna pikeun sadaya setélan. Naha anjeun badé nyimpen éta di pangkeng anjeun atanapi ku hawu? Naha anjeun pikir éta bakal katingali saé dina patio? Nya, naon waé anu disarioskeun ku desainer interior jero anjeun, YY6065 siap dilakukeun. korsi téh super-nyaman jeung awét. Dijieun ku téknologi modéren anu ngajantenkeun gaya anu unik. Urang make mesin motong-ujung jeung bahan baku finest pikeun korsi.

    6065

    Feur Cit


    -- Pigura Aluminium Lightweight

    -- 10-taun Inklusif pigura jeung Garansi Busa

    -- Lulus uji kakuatan EN 16139:2013 / AC: 2013 tingkat 2 / ANS / BIFMA X5.4-2012

    -- Ngarojong beurat nepi ka 500 pon

    -- Tahan banting sareng Bentuk Panahan Busa

    -- Kualitas luhur finish awét

    Koméh


    -- Kanyamanan korsi teu aya tandingna.

    -- Sikep diuk santai pikeun ningkatkeun kanyamanan.

    -- Cushioning kualitas pangalusna mantuan Anjeun bersantai sagala waktos Anjeun méakkeun diuk dina korsi.

    -- Rojongan lumbar anu nyukupan sareng inclination deui anu sampurna ngadukung genah anjeun

    6065xijie5
    6065xijie

    Tintukan Nusa


    Urang boast kualitas alus teuing jeung, salaku wasiat w, nawarkeun maneh jaminan sapuluh taun dina pigura.   Edges mulus jeung finish pangalusna pikeun ngarasakeun mewah.   65 m 3 /kg Molded Foam tanpa talc, daya tahan tinggi sareng umur panjang, nganggo 5 taun moal kaluar tina bentukna.

    Kaamanana


    -- Anu korsi rengse  nyaeta lima kali leuwih awét ti korsi pesaing sejenna di pasar.

    -- Éta tiasa ngadamel dugi ka 500 lbs.

    -- Semir kualitas luhur mastikeun yén korsi katingali saé salami mangtaun-taun.

    6065xijie3
    6065xijie4

    Standarn


    Kualitas unggal artikel dina par. Kami nganggo mesin motong Jepang, robot las, sareng mesin upholsteri otomatis pikeun mastikeun yén bédana ukuran unggal korsi sanajan rébuan korsi tiasa dikontrol dina 3mm. 

    Kumaha Sigana di Hotel Banquet?


    YY6065 mangrupakeun korsi sampurna pikeun spasi padumukan jeung komérsial. Éta idéal pikeun sadaya setélan, kalebet tuangeun, diajar, kantor, kamar tidur, sareng ruang tamu. Tambihkeun sentuhan kaanggunan ka daérah anjeun kalayan korsi anu hebat ieu!

    Dupi anjeun gaduh patarosan patali produk ieu?
    Tanya patarosan patali produk. Pikeun pananya anu sanés,  Ngala di handap bentuk.
    Customer service
    detect