loading

Yumeya Furniture - Kai sisikian Metal komérsial korsi makan Produsén & Supplier Pikeun Korsi Hotel, Korsi acara & Korsi réstoran 

Majestically Metal Kai sisikian Hotel Banquet Kursi YL1228-PB Yumeya 1
Majestically Metal Kai sisikian Hotel Banquet Kursi YL1228-PB Yumeya 2
Majestically Metal Kai sisikian Hotel Banquet Kursi YL1228-PB Yumeya 3
Majestically Metal Kai sisikian Hotel Banquet Kursi YL1228-PB Yumeya 1
Majestically Metal Kai sisikian Hotel Banquet Kursi YL1228-PB Yumeya 2
Majestically Metal Kai sisikian Hotel Banquet Kursi YL1228-PB Yumeya 3

Majestically Metal Kai sisikian Hotel Banquet Kursi YL1228-PB Yumeya

Kombinasi masterful tina durability, kanyamanan, sarta pesona mangrupa hal anu hadir kalawan korsi, sahingga hiji calon idéal. YL1228 tiasa disemprot ku gandum kai atanapi bubuk semprot, tapi boh jinis palapis tiasa ngabeungharan lapisan korsi
Kamenan:
H930 * SH470 * W450 * D580mm
COM:
0.90 Yard
Stak:
Bisa ditumpuk pikeun 5 PCS
Pakak:
Karton
Skenar aplikasin:
hotél, banquet, fungsi Room, Ball Room, réstoran, Hirup senior
Kewasan Panyas:
100.000 PCS per bulan
MOQ:
100 Pcs
Punten eusian formulir di handap pikeun nyuhunkeun cutatan atanapi nyuhunkeun langkung seueur inpormasi ngeunaan kami. Punten janten rinci sakumaha mungkin dina pesen anjeun, sareng kami bakal balik deui ka anjeun pas mungkin kalayan réspon. Kami siap ngamimitian damel dina proyék énggal anjeun, hubungan kami badé ngamimitian.

    Beu ...!

    Henteu aya data produk.

    angkat ka homepage

    Pilihan Ideal


    Redefining unggal standar elegance sarta pesona, kanyamanan tina  YL1228-PB nu meunang linggih di dinya téh fenomenal. Kalayan bantalan anu empuk sareng sikep diuk anu dirancang sacara ergonomis, nyéépkeun waktos dina korsi ieu mangrupikeun saréat pikeun awak sareng pikiran anjeun. Bantalan ogé hadir kalayan kualitas nahan bentuk anu luar biasa anu bakal tetep énggal sapertos nalika anjeun mésér.  YL1228-PB mangrupakeun pilihan idéal pikeun korsi makan komérsial.

    8 (41)

    Geulis Hotél Banquet Kursi Jeung Rincian Alus


    YL1228-PB mangrupakeun kombinasi sampurna estetika jeung durability, dimana anjeun bisa maok haté anjeun sarta cicing di lingkungan Anjeun pikeun lila. Daya tarik anu pikaresepeun sareng kombinasi warna korsi bakal ngangkat rohangan anjeun sareng sadayana interior ka tingkat anu énggal. Pangaruh sisikian kai realistis tina korsi malah bisa nyieun anjeun poho yén éta téh korsi aluminium. Pigura aluminium 2.0mm tina korsi masihan stabilitas anu luar biasa. korsi ieu bisa kalayan gampang korsi nepi ka 500 pon. Sareng pigura korsi ieu tiasa nikmati garansi 10 taun, sering ngagantian korsi bakal janten jaman baheula.

    6 (70)

    Feur Cit


    --- 10-Taun Inklusif Pigura Jeung   Diwangun  Garansi busa

    --- Pinuh las Jeung Éndah Bubuk palapis

    --- Ngarojong Beurat Nepi ka 500 Pon

    --- Tahan banting Jeung Panahan Busa

    --- Awak Aluminium Teguh

    --- Elegance Didefinisikeun deui

    Koméh


    Sarerea di industri sadar tingkat kanyamanan anu ditawarkeun Yumeya dina jati na. YL1228-PB aya dina liga anu sami. Korsi ngagaduhan desain ergonomis anu nyaman anu ngajamin anjeun tiasa nyéépkeun waktos anu lami tanpa nyanghareupan kacapean.   Henteu ngan éta, bantalan anu lembut anu anjeun pikahoyong kalayan kualitas nahan bentuk ngarangkul anjeun saé sareng mangrupikeun mundur anu santai.

    7 (60)
    2 (108)

    Tintukan Nusa


    Gaya sakabéh jeung pesona yén korsi makan gaya réstoran ieu mawa mangrupa icing on jajan. The upholstery masterful, kombinasi warna sampurna, sarta téhnologi sisikian kai logam nyieun magic sampurna.  Salaku tambahan, kalayan henteu aya duri logam atanapi sambungan las anu katingali, korsi mangrupikeun ciptaan anu sampurna. Pola dina tonggong tonggong pisan ningkatkeun suasana anu diciptakeun ku sadayana korsi, ngaluarkeun pesona anu mewah.

    Kaamanana


    YL1228-PB migunakeun 6061 aluminium kelas kalawan karasa leuwih gede ti 15 derajat sarta ketebalan leuwih ti 2.0mm, nu tingkat pangluhurna di industri. YL1228-PB   lulus uji kakuatan EN 16139: 2013 / AC: 2013 tingkat 2 sarta ANS / BIFMA X5.4-2012. Unggal korsi tiasa nanggung beurat langkung ti 500 pon anu cukup kuat pikeun nyumponan kabutuhan kelompok beurat anu béda.

    5 (74)
    4 (86)

    Standarn


    Dijieun salaku hasil gawé babarengan anu sampurna sareng diwangun kalayan bantosan téknologi Jepang modéren, anjeun nampi produk anu saé anu ngagaduhan standar industri anu pangsaéna. Yumeya mastikeun yén unggal produk sampurna sareng nyepeng standar luhur.

    Kumaha Sigana di Hotel Banquet?


    Enchantingly geulis. YL1228-PB bakal ngangkat kaulinan interior ka tingkat anyar. Salian kakuatan, Yumeya ogé nengetan masalah kaamanan halimunan, YL1228-PB ieu digosok salila sahenteuna 3 kali sarta inspected pikeun 9 kali ulah burrs logam nu bisa scratch leungeun. Yumeya gawé bareng jeung Tiger Powder Coat nu bisa ngajaga warna lila-langgeng tur vibrant pigura YL1228-PB. YL1228-PB teu boga liang jeung euweuh seams nu pisan gampang pikeun ngabersihan jeung moal ninggalkeun sagala noda cai. YL1228-PB teh pangalusna korsi makan pikeun sagala rupa banquet hotél.

    Dupi anjeun gaduh patarosan patali produk ieu?
    Tanya patarosan patali produk. Pikeun pananya anu sanés,  Ngala di handap bentuk.
    Customer service
    detect