loading

Yumeya Furniture - Производител на трпезариски столици за трпезарии од дрво со метал & Добавувач за хотелски столици, столици за настани & Ресторани 

10 години гаранција,  $ 0 Цена по продажба
Комерцијалните столчиња Yumeya се изработени за трајно, се надеваме дека сите столици што ги продадовме може да бидат сигурни и со голема издржливост Ние сме, исто така, првата серија на производители во Кина кои обезбедуваат 10 години гаранција, сега оваа политика на гаранција моментално важи за рамки и лиена пена. Ако има некаков проблем со структурата на столот при нормална употреба, ќе ви замениме сосема нов стол 

Гаранција за рамка за стол 

Со висококвалитетни суровини и патентирани цевки на Yumeya & структурата, сите столици на Yumeya го поминуваат тестот за јачина на EN 16139:2013 / AC: 2013 ниво 2 и ANS / BIFMA X5.4-2012.

За сите столчиња на Yumeya, ветуваме гаранција од 10 рамковни години. Yumeya ветува дека ќе го замени новото столче во рок од 10 години ако проблемот е предизвикан од проблем со структурата 
Гаранција за лиена пена 

Yumeya користи обликувана пена за перница за седишта во поголемиот дел од производството на столици. Пена од 65кг/м 3 густината му обезбедува на сите корисници голема удобност и исто така може да го задржи својот добар изглед повеќе од 5 години 


Значи, ако има некаков проблем со обликуваната пена при нормална употреба, можеме да ви замениме нов стол, да ве ослободиме од какви било трошоци по продажбата 


Yumeya Furniture Ограничена гаранција 

Yumeya Furniture Ограничена гаранција
нема податок
Нашиот квалитет
нема податок
Customer service
detect