loading

Yumeya Furniture - Производител на трпезариски столици за трпезарии од дрво со метал & Добавувач за хотелски столици, столици за настани & Ресторани 

Столот е уметничко дело што може да ја допре душата

Добриот дизајн е основната конкурентност на Yumeya, за да ја постигнеме, соработуваме со дизајнерот од целиот свет. Главниот дизајнер на Јумеја е дизајнерот од Хонгконг, г-дин Ванг, кој одржува добри односи со нас од 2020 година. Во 2023 година, Yumeya започнува нова соработка со Италија Milan Designer, а ние веќе објавуваме неколку нови модели дизајнирани од него.
Главниот дизајнер на Јумеја, г-дин Ванг

Наградуван дизајнер

Од 2019 година, Yumeya постигна соработка со кралскиот дизајнер на Maxim Group, г-дин Ванг. Покрај тоа, тој е добитник на наградата за дизајн Red Dot за 2017 година. Досега има дизајнирано многу успешни случаи за Maxim Group.


Г-дин Ванг води тим од искусни инженерски дизајнери, кои можат да ги имплементираат идеите на вашите клиенти. Покрај тоа, можеме да дизајнираме ексклузивни производи за клиентите за да им помогнеме да уживаат во конкурентноста на пазарот што ја носи одличниот дизајнYumeyaЦелта на столот е да се направи уметничко дело што може да допре до душата.

Над 11 нови серии за Y24H1

На 17-ти јануари, прв пат на Yumeya Конференција на дилери, објавуваме преку 11 серии нови производи дизајнирани од нашиот главен дизајнер г-дин Ванг и новиот кооперативен италијански дизајнер. Ажурирањето вклучува Outdoor, Restaurant, Hotel, Senior Living производите нудат побогат избор за комерцијално место, што може да ви помогне да освоите повеќе пазар во новата година.
Дизајнерски модел
Bless 1435 Седење
Дизајнер модел во 2023
Студио 040 Седење
Дизајнер модел во 2022
Јуриј 1616 Седење
Дизајнер модел во 2022
нема податок

Нов дизајнер соработуваше- baldanzi & новели

Познатото италијански дизајнерско студио
На Милан Салон Интернационале дел Мобилен 2023 година, Yumeya се сретна со дизајнерското студио од Италија и брзо почна да соработува. Овие двајца дизајнери во подем ќе инјектираат италијански дизајнерски гени во Yumeya Линија на производи за столчиња за ресторани и се надеваме дека дополнително ќе ја подобриме употребливоста на комерцијалните простори и хармонијата помеѓу мебелот и луѓето.

Дизајнерски модел

Poisson 2181 Седење
Дизајнер модел во 2023
Специјални цевки
Голема елеганција за место за јадење
нема податок
Customer service
detect