loading

Perabot Yumeya - Produsen Kursi Makan Komersial Logam Gandum Kayu / Kursi Kontrak & Supplier Kanggo Kursi Hotel, Kursi acara & kursi restoran

Entuk Kursi kanggo Regimen Kafe

Mangga copot utawa aman kabeh meja lan kursi. Kabeh pemanas listrik ing instalasi ruangan kudu dicopot. Yen bisa, kabeh tutup ndhuwur kudu dicopot ing restoran. Deleng syarat kanggo nemtokake manawa lokasi sampeyan cocog kanggo trotoar lan / utawa papan lungguh ing restoran ing pinggir dalan. Open restaurants. A panyiapan katering siji bisa nglacak lan independen certified nggunakake trotoar utawa trotoar jejer kanggo bisnis sawijining.

Entuk Kursi kanggo Regimen Kafe 1

Rencana kasebut bakal dikelola dening Dinas Perhubungan Kota New York lan ngidini restoran nggunakake trotoar lan ruang trotoar ing ngarep perusahaan kanggo panedhaan ruangan. NYC DOT lan DCP bakal dadi tuan rumah seri meja bundar virtual sing mbukak kanggo umum, ing ngendi saben warga New York bisa nuduhake tampilan babagan rencana restoran sing mbukak. Diskusi kasebut bakal menehi kesempatan kanggo warga New York kanggo nuduhake tampilan babagan carane ngrancang ruang restoran sing mbukak kanggo mesthekake yen rencana final ngimbangi kreativitas, kelayakan, lan biaya nalika ngupayakake ningkatake kenyamanan lan keamanan kabeh warga New York. ... NYC DOT lan DCP bakal nuduhake ringkesan proses, tujuan, lan pedoman kanggo ngrancang restoran sing mbukak permanen, lan njaluk umpan balik.

Kanggo mbantu sampeyan miwiti, kita wis nglumpukake pandhuan lengkap iki nanging gampang kanggo miwiti bisnis panganan. Iki minangka pandhuan kanggo lungguh ing wektu sing pas kanggo santai, kepiye kerja ing kafe tanpa nggawe nesu kabeh.

Apa sampeyan rencana kerja online utawa offline, goleki bar sing akeh kursi. Saenipun, kursi uga kudu nyaman lan ing wilayah karo tingkat gangguan Moderate. Kursi ing restoran secara harfiah tetep tamu ing meja, supaya sampeyan pengin njaluk paling metu saka iku.

Yen gampang kaya mbuwang kursi lan meja ing sak kamar, kabeh wong bakal mbukak restoran. Yen ora ana restoran kanthi area panedhaan, sampeyan ora bakal duwe kesempatan kanggo nemokake permata anyar.

Entuk Kursi kanggo Regimen Kafe 2

Yen toko favorit sampeyan wiwit ngisi akeh wong ing wayah awan, gunakake minangka sinyal kanggo ninggalake lan menehi kamar kanggo pelanggan anyar. Gunakake interval 10 menit: Yen sampeyan ora bisa nemokake blok wektu 30 menit sedina muput, coba rusak. Yen sampeyan nglampahi 10 menit mlaku munggah ing undhak-undhakan kanggo bisa, 10 menit nindakake bobot ing ngarep, lan banjur 10 menit nindakake karya weteng, sampeyan bakal aktif sadurunge malah sok dong mirsani. Njupuk sawetara wektu, apa iku bab pisanan ing esuk, mlaku-mlaku cendhak sak nedha awan, utawa sakwise karya, lan nindakaken.

Gunakake stasiun kerja mlaku-mlaku-yen perusahaan sampeyan duwe, gunakake stasiun kerja mlaku-mlaku kanggo ndhaptar kursus 30 menit. Sanajan sampeyan ora bisa ngobong kalori akeh, sampeyan bakal entuk 30 menit kegiatan saben dina sing disaranake. Miturut CDC, kita kudu olahraga paling sethithik 150 menit seminggu.

Kajaba iku, rong dina latihan kekuatan sing ngarahake kabeh klompok otot utama bakal nglengkapi rutinitas saben dina. Latihan rutin ngobong kalori, nambah tingkat energi, nguatake otot lan balung, lan nyuda resiko penyakit kronis. Rencanana latihan kaya sing sampeyan lakoni kanggo janjian - mesthine duwe papan ing tanggalan sampeyan.

Contone, yen sampeyan kerja ing omah sawetara dina nanging lelungan kanggo wong liya, gunakake agenda kanggo nglacak tenggat wektu, janjian, lan janjian. Mulai praktik tips iki kanggo kerja saka omah dina iki kanggo nyederhanakake rutinitas lan nambah produktivitas. Saiki sampeyan wis nyiyapake kantor utawa ruang kerja, wektune kanggo kerja. Preduli saka papan utawa lokasi, nemtokake area ing omah sing bakal sampeyan lakoni lan gunakake kerja ing papan kasebut saben dina.

Langkah pisanan ing perjalanan kerja saka omah yaiku nemtokake area omah khusus kanggo nindakake pakaryan. Bisa dadi kamar turu kosong utawa kamar turu kosong sing bisa diowahi dadi kantor omah. Sawetara toko, umpamane, duwe area kursi khusus kanggo wong sing nggunakake laptop supaya pelanggan liyane sing teka mung kanggo santai utawa ngopi karo kanca bisa duwe ruang dhewe.

Kaya restoran utawa bar sing populer, warung kopi nggunakake meja sing mbukak kanggo nglayani luwih akeh pelanggan. Ing restoran kanthi layanan lengkap, para pelanggan nempatake lan nampa pesenan ing mejane; ing mode layanan winates, pelanggan supaya pangan ing counter lan banjur nampa pangan ing meja. Restoran kulawarga bisa uga duwe rega sing luwih dhuwur tinimbang restoran panganan cepet, nanging perusahaan kasebut nawakake layanan meja minangka ganti rugi.

Teori ekonomi prasaja ngandhani yen kursi sing luwih murah-sing luwih ora nyenengake kursi-sing luwih cendhek wektu mangan-sing luwih akeh meja restoran sing bisa diganti-$$$. Yen sampeyan ora bisa menehi gaji sing dhuwur, nggawe perjanjian enggo bareng keuntungan minangka cara sing apik kanggo nyewa wong sing apik lan menehi motivasi kanggo mbangun restoran sing sukses.

Nalika restoran sampeyan anyar, sampeyan mung bisa nyewa server sing berpengalaman supaya sampeyan ora kudu nindakake latihan sing jero. Sampeyan uga butuh manajer sing duwe katrampilan kepemimpinan lan kemampuan kanggo ngawasi staf sing nggambarake gaya lan karakter restoran sampeyan. Calon paling apik sampeyan wis mbukak siji utawa luwih restoran ing wilayah sampeyan lan bakal ngerti sumber lokal, pemasok, lan cara tuku. Sampeyan bakal pengin nggawa pamikiran strategis lan tliti sing padha karo desain interior, menu, lan staf restoran menyang strategi penempatan sampeyan.

Ngganti kursi bisa menehi wawasan bisnis sing penting, kayata nyuda jumlah omben-omben sing tumpah nalika kurang meja ing area bar. Contone, yen POS sampeyan nuduhake yen ing bagean pisanan, paling tabel mung miwiti nedha awan, lan paling tabel ing bagean katelu ditutup, sampeyan bisa nyelehake gelombang tamu sabanjure ing bagean katelu. Ngatasi masalah kasebut nalika sinau rencana lantai sampeyan bakal mbantu sampeyan ngoptimalake saben meja lan kursi.

Nalika makarya ing bar, mesthi bakal teka wayahe, mbok menawa sawise telung kaca tingal saka bir kadhemen kuwat, nalika sampeyan kudu tangi saka meja kanggo ngendhokke ing jedhing. Lan kadhangkala, kanggo njaluk nyata, karya fokus rampung tanpa feline purring ing keyboard, sampeyan kudu ngganggu tumindake, metu saka omah lan bisa konco counter. Sawise kabeh, ninggalake comfort lan sepi sepi kantor ngarep lan lungguh ing cafe rame, ngendi incessant muni saka pabrik lan pelanggan liyane njerit menyang sel telpon muni ing otak muni ora logis. Aku uga duwe akeh hubungane karo cara wong nginep ing hotel.

Hubungi kita
Artikel sing disaranake
Kasus Info Center Blog
Ora ana data
Minangka salah siji saka anjog ing donya kayu gandum logam Produsèn Furnitur, Yumeya Furniture setya kanggo riset gandum kayu logam. Ana telung kaluwihan saka gandum kayu logam Yumeya, 'Ora peserta lan ora longkangan', 'Clear', 'Awet'. Kanggo entuk sentuhan ing kursi logam, Yumeya ngluncurake kursi gandum kayu 3D pisanan ing donya ing taun 2018.
CONTACT US

Email:  info@youmeiya.net

MP / Whatsapp: +86 13534726803

Alamat: Industri Zhennan, Kutha Heshan, Provinsi Guangdong, China

Yumeya Furniture Video

XML

Hak Cipta © 2021 Heshan Youmeiya Furniture Co., Ltd | Sitemap
detect