loading

Yumeya Furniture - Производител на трпезариски столици за трпезарии од дрво со метал & Добавувач за хотелски столици, столици за настани & Ресторани 

ABOUT US
  Како да направите стол од метално дрво?
Metal Wood Grain е технологија за пренос на топлина. Прво, покријте слој прашкаст на површината на металната рамка. Второ, покријте ја зрната хартија од кибрит на прашокот. Трето, испратете го металот за загревање. Бојата на дрвната зрнеста хартија ќе се префрли на слојот од прав. Четврто, отстранете ја хартијата од дрво за да добиете метално дрво.
Customer service
detect