loading

Yumeya Furniture - Производител на трпезариски столици за трпезарии од дрво со метал & Добавувач за хотелски столици, столици за настани & Ресторани 

Сценари на апликацијата


Како што сите знаеме, мебелот од цврсто дрво ќе биде лабав и испукан поради промената на влагата и температурата на околината. Високите трошоци по продажбата и краткиот работен век ги зголемија вкупните оперативни трошоци. Затоа, во последниве години, сè повеќе комерцијални места, како што се хотели, кафулиња, здравствена заштита итн., луѓето користат мебел од метално дрво наместо мебел од цврсто дрво.


Седиштата од метално дрво Yumeya ги имаат подолу карактеристиките што можат да бидат погодни за старечки дом, кафуле, хотел и свадба.   

  Сигурноста
Сите седишта Yumeya од метално дрво од зрно го поминуваат тестот за јачина на EN 16139:2013 / AC: 2013 ниво 2 и ANS / BIFMA X5.4-2012. Нема никаков проблем да поднесете повеќе од 500 фунти.
Детална безбедност
Сите цевки ќе поминат низ четири процеси на полирање за да се обезбеди мазна и без метални боцки да му наштетат на корисникот.
Полирање на компоненти --- Полирање после заварување --- Фино полирање за целиот стол --- Полирање после чистење
По 4 чекори, може да постигне добар рамен и мазен ефект.
Детал на завршени производи.
Добрино
Сите столици се комбинирани со ергономија за да им дадат на корисниците најдобро искуство.
1) 101 степени, најдобар степен за грбот и седиштето, давајќи најудобна положба за седење.
2) 145 степени, совршен радијан на грбот, совршено одговара на радијанот на грбот.
3) 3-5 степени, соодветен наклон на површината на седиштето, ефективна поддршка на лумбалниот 'рбет.
Уштено & Лесно чистење ткаенина, погодна за комерцијална употреба.  

1) Дурабеле, мартиндејлот од стандардната ткаенина Yumeya е повеќе од 30.000 рути

2) Лесно чистете, само исчистете со вода

Полека
Со Yumeya Caster System, седиштата од метално дрво Yumeya се лесни за движење и погодни за употреба во домот за стари лица.
Залепливи

Сите седишта Yumeya од метално дрво може да се наредени за да се заштедат трошоците за транспорт и складирање.

Customer service
detect