loading

Yumeya Furniture - Производител на трпезариски столици за трпезарии од дрво со метал & Добавувач за хотелски столици, столици за настани & Ресторани 

Свадни случаји
Има многу строги барања за издржливост и практично складирање за седишта за изнајмување како што често се движат. Yumeya за изнајмување седишта има добра функција за редење, која може да наредени 5-10 или повеќе столчиња. Покрај тоа, со користење на пудра во прав Tiger и висококвалитетна ткаенина со коефициент на отпорност на абење од повеќе од 100.000, седиштата за изнајмување Yumeya сè уште се исти како новото по употреба 5 години.
1. Сила безбедноста
2. Детална безбедноста
3. Лесна тежина
4.
5,5 пати и одржувачко палто на пороцот.
6. Мартиндејл од ткаенина ≥100,000

нема податок
Customer service
detect