loading

Yumeya Furniture - Производител на трпезариски столици за трпезарии од дрво со метал & Добавувач за хотелски столици, столици за настани & Ресторани 

Приказна за жито од метално дрво Yumeya
Изберете нас, и ние ветуваме дека ќе направиме се што е потребно за да обезбедиме успешно и задоволително работно партнерство. 8-те причини наведени подолу ќе ви дадат увид во нашите предности.
1998
Г. Гонг, основач на Yumeya Furniture, го развил првиот стол од метално дрво
2010
Yumeya основана, специјализирана за производство на метално дрво жито стол
2011
Јумеја изнесе теории за еден стол, еден хартиен калап за да не постигне заедничка цел
2015
Yumeya ја разви првата машина за сечење хартија за да ја подобри конзистентноста помеѓу хартијата од дрво и металната рамка
2017
Yumeya ја започнува соработката со Tiger powder, глобален гигант во прав, за да го направи зрното дрво појасно и поотпорно на абење
2018
Yumeya ја лансираше првата 3D столица од дрво во светот. Оттогаш, луѓето можат да го добијат изгледот и допирот на дрво на метален стол
2020
Yumeya стана пионер во индустријата за метално дрво и го предводеше развојот на индустријата
нема податок
Customer service
detect