loading

Yumeya Furniture - Производител на трпезариски столици за трпезарии од дрво со метал & Добавувач за хотелски столици, столици за настани & Ресторани 

Ресторански случаји
Седиштата во ресторанот имаат многу висока фреквенција на користење, така што ќе има   посебни барања за јачина. Со користење на Yumeya патентирана структура и цевки, Yumeya Restaurant Seating може да издржи повеќе од 500 lbs. Во меѓувреме, Yumeya им ветува на сите столици Yumeya 10-годишна гаранција за рамка.
1. Сила безбедноста
2. Детална безбедноста
3. Можливи
4,5 пати повеќе пати црвено палтот
5. Различни дизајни и стили
Во моментов, Panda, Holy cow и други добро познати ресторани ја користат Yumeya како главен снабдувач на мебел.
нема податок
Customer service
detect