loading

Yumeya Furniture - Производител на трпезариски столици за трпезарии од дрво со метал & Добавувач за хотелски столици, столици за настани & Ресторани 

Случаи за старецо
Со оглед на особеноста на Домот за стари лица, седиштата од метално дрво Yumeya беа целосно разгледани од аспекти на безбедност и детали за да се осигура дека е погодно за постарите. Обликувања на   Домови  &  Столици за живи трпеци :
1. Сигурноста
2. Детална безбедност
3. Добрино
4. Извонреден ткаеник
5. Полека
6. Пријатна рака.

Во моментов, столчето за јадење од метал од дрво Yumeya за стари лица е прифатено и препознаено од сè повеќе домови за стари лица во различни земји низ светот и постепено се користи за замена на традиционалните столчиња од цврсто дрво за да се намалат вкупните оперативни трошоци. Ако барате професионален метал од дрво   столчиња за јадење за сениор, трпезарии за старечки дом & Ја помагаше живите столици за вечера Добредојдовте да не контактираме.
нема податок
Customer service
detect