loading

Yumeya Furniture - Производител на трпезариски столици за трпезарии од дрво со метал & Добавувач за хотелски столици, столици за настани & Ресторани 

Пријателна средина
Како припадник на природата, луѓето имаат природна желба да бидат поблиску до природата. Столовите од цврсто дрво можат да ги доближат луѓето до природата, но и неизбежно да донесат сечење дрвја и штета на животната средина. Но, зрното од метално дрво може да им донесе на луѓето текстура на цврсто дрво без да се сечат дрвја. Во исто време, металот е ресурс што може да се рециклира и нема да предизвика никаков притисок врз животната средина. Така, комерцијалните метални столчиња не само што имаат предност за еколошки, туку можат да имаат и изглед на дрво.
Комерцијалните мета столици се еколошки
Customer service
detect