loading

Yumeya Furniture - Производител на трпезариски столици за трпезарии од дрво со метал & Добавувач за хотелски столици, столици за настани & Ресторани 


Економската филозофија на седење од метал од дрво Yumeya

1) Сила дрвена текстура;

2) Висока јачина, може да поднесе ≥ 500 фунти со 10 години гаранција за рамка;

3) Ефтино, 70-80% поевтино од столици од цврсто дрво со исто ниво на квалитет;

4) Складирање, високи 5-10 парчиња, заштедуваат 50-70% трошоци за трансфер и складирање;

5) Лесен, 50% лесен од цврстото дрво со исто ниво на квалитет столче
Економска филозофија на метални седишта од дрво

20

YEARS OF EXPERIENCE

2000 +

20000 ㎡ работилница.

Детали за метални столици од дрво
Customer service
detect