loading

Yumeya Furniture - Производител на трпезариски столици за трпезарии од дрво со метал & Добавувач за хотелски столици, столици за настани & Ресторани 

Случаји на кафет
За Кафе Чаир не е само мебел, туку и украс. Имајќи ги во предвид практичноста и убавината, Yumeya Metal Wood Grain Cafe Seating ги има следните карактеристики.
1. Сила безбедноста
2. Детална безбедноста
3. Добрино
4. Врвна ткаеника
5. Различни дизајни и стили
6. Комплетни поддржувачки производи
Yumeya Metal Wood Grain Cafe Seating има повеќе од 10000 успешни случаи во повеќе од 80 земји ширум светот, вклучително и многу познати висококвалитетни ресторани како што се HK Meixin, Il Cielo (Беверли Хилс, Лос Анџелес), најромантичните ресторани во Лос Анџелес. .
нема податок
Customer service
detect