loading

Yumeya Furniture - Производител на трпезариски столици за трпезарии од дрво со метал & Добавувач за хотелски столици, столици за настани & Ресторани 

  3 неспоредливи предности на житото од метално дрво Yumeya
1) Без заеднички и без јаз
Зглобовите меѓу цевките можат да бидат покриени со проѕирно зрно од дрво, без преголеми шевови или без покриено зрно од дрво.

2) Чистен
Сите површини на целиот мебел се покриени со проѕирно и природно дрво, а проблемот со нејасна и нејасна текстура нема да се појави.

3) Давај
Соработувајте со светски познатиот бренд за пудра Tiger. Дрвеното зрно на Јумеја може да биде 5 пати издржливо од сличните производи на пазарот.
Customer service
detect