loading

Perabot Yumeya - Produsen Kursi Makan Komersial Logam Gandum Kayu / Kursi Kontrak & Supplier Kanggo Kursi Hotel, Kursi acara & kursi restoran

Kualitas Kursi Nursing Home Dipengaruhi dening Faktor Apa

Kanggo nggawe investasi kasebut, sampeyan kudu yakin manawa bakal bisa digunakake. Kita pracaya iku penting kanggo milih kursi karo uji klinis kanggo mesthekake yen asil bisa maleh ing ngarep utawa institusi. Disaranake sampeyan njaluk saran saka dhokter, kayata ahli terapi okupasi utawa spesialis lungguh, sing bakal ngrujuk sampeyan lan menehi informasi babagan kabutuhan jangka panjang pasien utawa anggota kulawarga lan carane kabutuhan bisa owah saka wektu supaya sampeyan bisa nampung kabutuhan. solution.

Kualitas Kursi Nursing Home Dipengaruhi dening Faktor Apa 1

Pangertosan faktor kasebut penting kanggo nggawe lan nguji hipotesis sing bisa prédhiksi lan pungkasane nambah kahanan urip ing omah omah. Tujuwan saka panliten iki yaiku kanggo nganalisis kanthi sistematis faktor-faktor sing njalari raos omah ing wong tuwa sing manggon ing institusi. Pangerten holistik babagan faktor apa sing mengaruhi perasaan ing omah bisa nyebabake rasa omah sing luwih apik kanggo warga panti jompo. Perasaan ing omah dipengaruhi dening akeh faktor sing ana gandhengane karo psikologi warga lan konteks sosial lan lingkungan.

Iki kalebu ora mung kabutuhan warga adhedhasar umur demografi, jenis kelamin lan ras, nanging uga kabutuhan warga adhedhasar karakteristik kayata agama. Iki uga njupuk tingkat perawatan sing dibutuhake warga panti jompo. Sing luwih akeh jam staf perawat kasedhiya saben penduduk saben dina, luwih dhuwur tingkat perawatan pasien sing kudu diwenehake. Contone, ora sengaja mecat buruh sing nyiksa utawa ora nyukupi kanggo nyewa bisa nambah kualitas perawatan.

Loro tinjauan kasebut nuduhake manawa turnover staf bisa mengaruhi perawatan rumah sakit kanthi paling ora enem mekanisme. Adhedhasar faktor kasebut, kita nganggep manawa turnover sing luwih dhuwur ing panti jompo bisa digandhengake karo kualitas sing luwih murah. Iki sebagian amarga indikator kualitas panti jompo ora nggatekake perawatan khusus lan faktor pribadi liyane. Amarga rating bintang 5 ditimbang banget kanggo langkah-langkah rawat inap jangka panjang sadurunge 2016, penulis argue yen wiwit panti jompo fokus ing kualitas kanggo tetep jangka panjang, kualitas perawatan pasca-darurat bisa diilangi. ...

Ryskina et al. Ditemokake manawa laporan rating panti jompo 5-bintang sajrone wektu ngasilake rating panti jompo sing luwih apik, owah-owahan kasebut ora diiringi perbaikan ing rumah sakit, ukuran sing luwih akeh babagan kualitas perawatan pasca akut. Mbandhingake efisiensi dhuwur lan kurang (perawatan lan kualitas sing dipusatake ing warga) ing panti jompo (Pusat Urip Komunitas) administrasi kesehatan veteran, Sullivan et al. structure. budaya sing nandheske terus-terusan dandan kualitas, pemberdayaan lan owah-owahan, lan tambah nggunakake latihan lan insentif kanggo pangiriman perawatan kesehatan warga-pusat. Minangka bagéan saka upaya iki, CMS diadopsi saperangkat langkah-langkah jaminan kualitas anyar kanggo panti jompo sing kalebu, kanggo warga jangka panjang, proporsi warga sing kena infeksi saluran kemih, nyeri, lara tekanan, utawa cacat fisik. lan kanggo pasien jangka pendek, persentase delirium, nyeri lan ulkus tekanan.

Kualitas Kursi Nursing Home Dipengaruhi dening Faktor Apa 2

Profil Indikator Kualitas Perawatan Kesehatan Pusat Riset lan Analisis Sistem Kesehatan wis ngembangake indikator sing bisa digunakake kanggo ngukur perawatan omah (Zimmerman, 2003) - asring diarani indikator kualitas panti jompo (utawa IQ). Iki kalebu kahanan panti jompo, hak warga, interaksi staf-penduduk, perawatan kulit, manajemen obat, kualitas urip, manajemen panti jompo, lan nyiyapake lan panyimpenan panganan sing tepat. Indikator Perawatan Resident mriksa carane kabutuhan fisik lan kesehatan saka warga panti jompo ketemu.

Indeks kualitas adhedhasar data penduduk pribadhi sing ana ing set data paling cilik. Indikator kualitas kapindho, rasio staf panti jompo (tingkat karyawan), digunakake kanggo nemtokake manawa panti jompo nduweni jumlah perawat sing cukup, kalebu perawat terdaftar, perawat praktik, praktik perawat profesional lan asisten perawat, supaya bisa ngurus kanthi bener. warga. Kapindho, kanggo kabeh Kanggo macem-macem jinis karyawan panti jompo, hubungan antarane turnover pegawe lan kualitas ora padha, supaya kertu laporan bisa uga kudu kalebu telung pratondho sing bisa mislead konsumen.

Contone, sawetara panti jompo khusus kanggo nambani kondisi tartamtu (kayata ulkus tekanan) utawa mbangun reputasi kanggo nyedhiyakake perawatan sing berkualitas ing wilayah tartamtu, saéngga bisa nampung luwih akeh warga kanthi kondisi kasebut. Asring mandeg pungkasan ing sawetara transisi ing macem-macem setelan care long-term, kualitas panti jompo mesthi bakal nambah yen residents padha peduli ing setelan sadurungé. Strategi liyane sing diteliti yaiku nggunakake unit Alzheimer khusus (SCU). Omah-omah panti jompo nyedhiyakake perawatan kanggo klompok wong tuwa sing rentan sing ora bisa urip dhewe amarga kombinasi penyakit kronis sing ndasari, cacat kognitif lan fisik, lan watesan umur liyane.3 Warga asring nandhang risiko kena SARS-CoV. -2 infeksi lan penyakit COVID -19 sing disebabake dening faktor eksternal kayata pencegahan lan kontrol infeksi sing ora cukup kanggo nyegah panularan infeksi domestik.

Sawise kena infeksi, karakteristik tingkat pasien bakal nggawe sawetara warga duwe risiko pati luwih dhuwur tinimbang liyane4-10. Karakteristik kasebut, ditambah karo lingkungan urip sing dienggo bareng lan kabutuhan perawatan tingkat dhuwur, nggawe rumah tangga rentan banget kanggo COVID-19 lan efek sing ala. Effect. Loro-lorone dikenal minangka faktor risiko pati ing warga panti jompo non-COVID-19. 28,29 Nggabungake kabeh faktor risiko kasebut lan ngringkes asosiasi risiko pribadi penting kanggo ngenali warga panti jompo sing nandhang COVID-19. The risk of infection. die. Senajan faktor risiko gawan kayata owah-owahan umur-related lan penyakit kronis ora bisa ditanggulangi, risiko tiba kanggo residents bisa suda liwat manajemen. Kanthi evaluasi lan perawatan sing tepat, manajemen medis penyakit akut lan kronis bisa ditingkatake.

Indikator kualitas proses uga bisa mbantu nemtokake cara kanggo ningkatake kualitas perawatan. Iki ndadekake panti jompo individu tanggung jawab kanggo tingkat perawatan sing disedhiyakake, lan bisa menehi motivasi kanggo nambah kualitas perawatan lan nunjukake wilayah kanggo dandan. Tujuane kanggo mbantu panyedhiya perawatan kesehatan nyedhiyakake perawatan sing dipersonalisasi, sing dipusatake wong, lan nambah proses lan asil perawatan tiba liwat alat pendhidhikan lan perbaikan kualitas.

Iki bisa uga nerangake manawa panti jompo ngalami penurunan tenaga kerja lan nambah penutupan sajrone rong dekade kepungkur. Kita ngarepake langkah-langkah sing kudu ditindakake ing mangsa ngarep kanggo ngatasi lan duweni potensi nambah kualitas perawatan panti jompo, kalebu kertu laporan, pambayaran keuntungan, insentif pasar, lan owah-owahan kebijakan ing proses sertifikasi.

Kita wis nampilake asil survey isi web ing Volume II laporan iki. Kanggo sinau babagan faktor-faktor sing nyebabake keputusan babagan milih panti jompo lan nggunakake sumber informasi, kita nganakake seri klompok fokus ing antarane wong-wong sing wis ngalami jangka pendek ing panti jompo, wong sing wis nyelehake anggota kulawarga ing LTC lan perantara informasi ( spesialis ing planning discharge rumah sakit lan care masyarakat) kang peran kanggo bantuan wong golek LTC kanggo anggota kulawarga. Sinau lintasan perawatan omah liwat wektu ing rong klompok senior sing wis diwenehi pilihan kanggo pindhah menyang panti jompo cilik utawa tetep ing omah sing wis ana, panti jompo konvensional, kanggo nyedhiyakake informasi babagan hubungan rumit antarane kabutuhan lan kepinginan individu. , lingkungan LTC , kenalan lan kesehatan.

Hubungi kita
Artikel sing disaranake
Kasus Info Center Blog
Apa Kursi Omah Perawat Paling Apik kanggo Sampeyan? - Nursing Home Kursi Reviews
Apa sing kudu digoleki ing kursi panti jompoIng jagad modern, angel banget milih kursi sing cocog kanggo kabutuhan sampeyan. Masalahe yaiku nalika sampeyan nyoba golek
Affordable Nursing Home Chairs
Nalika ana akeh mupangati kanggo perawatan bedside, kursi minangka bagean penting lan penting. Ana macem-macem jinis kursi sing kasedhiya
What Is a Nursing Home Chairs?
Proses manufaktur kursi panti jompo Omah-omah wis dadi gedhe banget lan larang. Kita nggunakake teknologi anyar iki kanggo mbangun rumah sakit, klinik lan liya-liyane
12 Kursi Perawat Inovatif sing Nawakake Kenyamanan lan Gaya
Kursi panti jompo iku opo? It is the co
Pandhuan Kursi Omah Nursing sing Apik Cara Pilih
Pengenalan kursi panti jompo Kursi omah perawat ora mung migunani banget nanging uga bisa digunakake kanggo nglindhungi mata saka karusakan. Nursing home chairs a
A Deleng Konco Kaluwihan saka Kursi Nursing Home
Apa kursi panti jompo? Kita ngomong babagan panti jompo lan kepiye carane bisa mbantu pasien sing butuh. Ana sawetara jinis panti jompo, nanging siji saka t
Cara Anyar Paling Anyar kanggo Didol Kursi Omah Perawat Paling Apik!
Introduksi kursi panti jompo sing didolAna macem-macem jinis panti jompo, lan apa cara paling apik kanggo tuku panti jompo? Perawat sing apik
Deleng Kursi Omah Perawat Paling Apik ing Donya
Introduksi kursi panti jompoKabeh perawat wis duwe pengalaman kanthi ati-ati lan bisa ngandhani manawa ana macem-macem jinis panti jompo. A good nu
Alasan Tambah Kursi Omah Perawat ing Pakaryan Sampeyan Dina iki
Pengenalan kursi panti jompo Ora ana sing ngerti apa sing nyebabake epidemi pandemi. Ora mung wong sing tiwas utawa tatu ing panti jompo
Tip kanggo Mbantu Sampeyan Ngrancang Kursi Omah Perawat sing Sampurna kanggo Pesta
Pengenalan kursi panti jompoPanti jompo bisa dadi stres lan ora gampang ditemokake. Kanggo nggawe kursi ngarep nursing sampurna, sampeyan kudu ngerti h
Ora ana data
Minangka salah siji saka anjog ing donya kayu gandum logam Produsèn Furnitur, Yumeya Furniture setya kanggo riset gandum kayu logam. Ana telung kaluwihan saka gandum kayu logam Yumeya, 'Ora peserta lan ora longkangan', 'Clear', 'Awet'. Kanggo entuk sentuhan ing kursi logam, Yumeya ngluncurake kursi gandum kayu 3D pisanan ing donya ing taun 2018.
CONTACT US

Email:  info@youmeiya.net

MP / Whatsapp: +86 13534726803

Alamat: Industri Zhennan, Kutha Heshan, Provinsi Guangdong, China

Yumeya Furniture Video

XML

Hak Cipta © 2021 Heshan Youmeiya Furniture Co., Ltd | Sitemap
detect