loading

Perabot Yumeya - Produsen Kursi Makan Komersial Logam Gandum Kayu / Kursi Kontrak & Supplier Kanggo Kursi Hotel, Kursi acara & kursi restoran

5 Langkah Gampang kanggo Mbangun Supplier Furnitur Kafe

Apa sampeyan mbukak warung kopi cilik utawa bisnis multi-lokasi, sampeyan bakal nemokake sistem POS warung kopi kanggo mbantu sampeyan nyedhiyakake layanan pelanggan sing luar biasa. Saliyane peralatan panganan lan omben-omben, sampeyan uga mbutuhake sistem POS (terminal POS) kanggo ngolah pesenan pelanggan.

5 Langkah Gampang kanggo Mbangun Supplier Furnitur Kafe 1

Nemokake peralatan bar bekas sing bisa didol bisa dadi angel, nanging sampeyan bakal mbuwang bagian sekedhik saka apa sing bakal sampeyan gunakake kanggo peralatan anyar. Yen sampeyan ora rencana nyediakake kopi gaya Amerika biasa, sampeyan kudu tuku mesin espresso komersial sing berkualitas. Njupuk wektu nalika milih supplier kopi, amarga kualitas kopi bakal nemtokake manawa pelanggan bali menyang panyiapan sampeyan.

Entuk saran lan kutipan profesional babagan peralatan sing dibutuhake, uga dhaptar persediaan sing dibutuhake kanggo mbukak restoran. Dhaptar peralatan restoran minangka bagean penting kanggo ngrancang bisnis anyar lan bakal mbantu sampeyan nggawe bagean biaya ing rencana bisnis restoran.

Rencana bisnis nuntun sampeyan liwat kabeh tahap ngembangake lan ngatur warung kopi lan dadi peta dalan kanggo ngatur, ngatur lan ngembangake bisnis anyar sampeyan. Kaya resep menehi peta dalan kanggo nggawe sajian sing apik, rencana bisnis restoran sampeyan minangka resep sing bakal sampeyan tindakake supaya bisnis sampeyan sukses. Konsep sampeyan bakal mengaruhi menu, desain lan marketing, mula milih konsep sing bener minangka cara paling apik kanggo miwiti kopi anyar. Sawise sampeyan duwe ruang, desain, lan rencana kanggo warung kopi, wektune kanggo miwiti nyiyapake toko sampeyan.

Sisih paling penting yaiku nyusun dhaptar peralatan pawon restoran sing nggambarake kabutuhan bisnis sampeyan. Priksa manawa sampeyan mikir babagan menu lan apa sing bakal disiapake saben dina kanggo nemtokake item ing dhaptar peralatan pawon restoran sing paling penting kanggo pawon. Dhaptar peralatan pawon restoran iki ngemot jinis dhasar peralatan restoran sing sampeyan butuhake ing pawon komersial. Apa wae peralatan pawon sing sampeyan tuku, koki kudu nggunakake saben dina.

5 Langkah Gampang kanggo Mbangun Supplier Furnitur Kafe 2

Priksa manawa peralatan pawon restoran sing sampeyan pilih cocog karo tata letak pawon lan proses masak sing dikarepake. Milih panyedhiya peralatan pawon restoran sing tepat bakal entuk akeh peralatan sing bisa dipercaya. Penting kanggo elinga yen peralatan toko sampeyan bakal dadi nyawa bisnis sampeyan.

Yen sampeyan ora bisa nyeduh secangkir kopi sing apik, para pelanggan ora bakal mikir bali. Nanging toko khusus cilik, kayata sing mung nawakake kopi tumpah, bakal duwe kabutuhan sing beda banget.

Sawise sampeyan nemokake DBA, sampeyan kudu milih jinis entitas bisnis kanggo restoran sampeyan. Yen sampeyan arep nggunakake jeneng unik kanggo restoran sampeyan, laporake "Doing Business As" (DBA) menyang agensi pemerintah, amarga iki bakal nyegah sampeyan ilang ide jeneng kasebut kanggo wong liya. activity.

Ing pirang-pirang kutha, sampeyan kudu menehi rencana lantai restoran nalika njaluk ijin bisnis. Yen sampeyan lagi nggoleki investor, luwih becik kalebu rencana lantai ing rencana bisnis restoran sampeyan. Rencana lantai restoran sing paling apik njamin aliran karyawan, pelanggan, panganan lan informasi sing lancar liwat ruang restoran.

Tata letak ruang makan sing dipikirake kanthi apik minangka salah sawijining cara kanggo mengaruhi persepsi pelanggan babagan bisnis sampeyan. Desain restoran mengaruhi kesan pertama sing ditindakake para pelanggan babagan bisnis sampeyan, mula penting banget kanggo nduwe desain sing konsisten sing nggambarake karakter restoran sampeyan.

Saka restoran retro kanggo kafe dhuwur-mburi, Lounge lan bar, kanggo restoran modern, kita nyedhiyani Furnitur kanggo saben ajang. Minangka panyedhiya restoran lan pabrikan furnitur, kita bisa jas utawa nglukis furnitur kanthi pirang-pirang cara, lan nggawe owah-owahan cilik liyane, saka mburi kursi nganti dhuwur meja. Kita fokus ing kursi, nanging minangka produsen furnitur restoran komersial, kita uga nggawe kabeh jinis meja, kursi lan sikil meja. Minangka pabrikan sing disertifikasi ISO, kita nyedhiyakake lan nggawe perabotan khusus kanggo kafe cilik lan kafe desainer gedhe.

Kanggo nggampangake sampeyan nemokake meja lan kursi restoran komersial sing nglengkapi restoran sampeyan, kita duwe macem-macem gaya sing bisa dipilih. Iki minangka langkah sing ditindakake minangka produsen kursi restoran kanggo mesthekake yen saben panyiapan bisa nemokake papan sing cocog karo kabutuhan. Mesthi, umume papan kanggo meja lan kursi gumantung saka konsep restoran lan jinis kursi sing sampeyan gunakake. Konsep restoran sampeyan kerep bisa mbatesi jinis kursi sing kudu sampeyan pikirake.

Yen luwih seneng gaya tradisional, sampeyan bisa milih antarane logam, plastik utawa kursi kayu ing restoran layanan cepet utawa kanggo kulawargané. Pilihan winates - kabeh Furnitur iku kayu, lan ana utamané meja lan rak, nanging sampeyan bakal duwe tangan ing tumitah.

Furnitur lan meja bisa regane $ 40.000 dhewe, dadi manawa sampeyan kudu ngrancang. Pawon khusus bisa regane nganti $ 250,000, biaya sing signifikan sing ora bisa ditindakake dening pamilik restoran anyar.

Yen sampeyan mbutuhake dhuwit khusus kanggo tuku peralatan gedhe (kayata peralatan adol, peralatan pawon, peralatan makan, utawa perabot) kanggo fasilitas anyar sampeyan, pendanaan peralatan restoran bisa dadi pilihan sing pas kanggo sampeyan. Produk finansial iki bisa digunakake kanthi cara sing padha karo silihan mobil, kanthi jumlah sing bisa dipinjam gumantung saka rega lan jinis peralatan sing sampeyan tuku.

Dadi tinimbang ngirim buku lan peralatan pawon lan ninggalake perabot ing trotoar, sampeyan uga bisa ngirim kursi sampeyan. Sembarang bisnis sing bisa nemokake panggunaan kanggo pasokan perabot kanggo restoran bisa kenal karo produk kita. Richardson Seating bangga dadi salah siji saka Supplier premier saka restaurant lan bar Furnitur, nawakake macem-macem saka sudhut lelenggahan lan tabel sing cocog karo macem-macem panggonan. Minangka produsen perabot restoran komersial, Richardson Seating nawakake kursi, kursi bar lan meja kanthi macem-macem gaya lan warna.

Area bar penting kanggo restoran kanthi program koktail, kopi utawa jus sing kuat. Delhi, toko sushi lan restoran panganan cepet liyane uga butuh konter utawa bar.

Saenipun, sampeyan pengin papan sing trep lan katon ing dalan sing rame kanthi akeh parkir supaya pelanggan bisa mlebu kanthi gampang nalika menyang kantor utawa sekolah. Coba kabutuhan panyimpenan ing toko sampeyan lan priksa manawa sampeyan duwe sistem sing efisien lan ergonomis sing menehi akses gampang kanggo barista menyang kabeh sing dibutuhake. Njupuk sawetara wektu kanggo mikir babagan apa sing sampeyan butuhake kanggo papan lan jinis restoran, apa sing sampeyan bisa tuku lan sampeyan pengin tuku.

Nggawe menu restoran ing sawetara menit. Sampeyan ora perlu dadi desainer (utawa nyewa desainer) kanggo nggawe menu sing apik. Biaya restoran minangka biaya sepisan kanggo barang kayata peralatan pawon, peralatan meja utawa perabot.

Model bisnis sampeyan nemtokake cara restoran sampeyan bakal ngasilake revenue, nutupi biaya, lan pungkasane entuk dhuwit luwih akeh tinimbang mbuwang. Ngerti jam paling sibuk ing dina lan saka ngendi akeh penghasilan sampeyan bakal bisa mbantu sampeyan nguatake konsep lan miwiti bisnis bar.

Hubungi kita
Artikel sing disaranake
Kasus Info Center Blog
Introduksi saka supplier mebel cafe Wis pirang-pirang taun, aku wis nggoleki cara anyar lan inovatif kanggo nyimpen dhuwit ing pangan. Some of the best ideas that I
Kepiye cara nggunakake panyedhiya furnitur kafe? Kanthi akeh wong sing nyoba golek meja sing sampurna, dheweke kepeksa nggawe ide babagan apa sing dikarepake lan kepiye carane
Sampeyan bisa uga duwe restoran utawa kafe sing perabotan menarik kanggo sampeyan. Sampeyan uga bisa njupuk dipikir ing restoran favorit lan hangouts lan ndeleng yen seneng sing d
Ing pandhuan lengkap iki, kita bakal nyakup kabeh sing sampeyan kudu ngerti babagan kursi manten ing pasar Timur Tengah
Ora ana data
Minangka salah siji saka anjog ing donya kayu gandum logam Produsèn Furnitur, Yumeya Furniture setya kanggo riset gandum kayu logam. Ana telung kaluwihan saka gandum kayu logam Yumeya, 'Ora peserta lan ora longkangan', 'Clear', 'Awet'. Kanggo entuk sentuhan ing kursi logam, Yumeya ngluncurake kursi gandum kayu 3D pisanan ing donya ing taun 2018.
CONTACT US

Email:  info@youmeiya.net

MP / Whatsapp: +86 13534726803

Alamat: Industri Zhennan, Kutha Heshan, Provinsi Guangdong, China

Yumeya Furniture Video

XML

Hak Cipta © 2021 Heshan Youmeiya Furniture Co., Ltd | Sitemap
detect