loading

Perabot Yumeya - Korsi Makan Komersial Logam Gandum Kayu / Pabrikan Korsi Kontrak & Supplier Pikeun Korsi Hotel, Korsi acara & Korsi réstoran

Naon nu peryogi kauninga Ngeunaan Korsi Makan Kafe

Henteu paduli kumaha tempat anjeun tiasa diatur, anjeun tiasa nganggo pedoman panempatan réstoran gratis kami pikeun ngabantosan anjeun mutuskeun kumaha nyetél kapasitas réstoran anjeun. Nalika mutuskeun dina decor sarta perenah réstoran anyar Anjeun, pastikeun maca tungtunan seating. Nalika ngarencanakeun korsi réstoran anjeun, anjeun kedah mertimbangkeun kumaha santai setting anjeun, kumaha intim tuangeun anjeun, sareng naha anjeun badé nawiskeun jinis tempat duduk anu béda.

Naon nu peryogi kauninga Ngeunaan Korsi Makan Kafe 1

Upami Anjeun keur make réstoran Anjeun pikeun tujuan séjén, kayaning acara, Anjeun meureun hoyong manggihan pilihan nu leuwih fleksibel, kayaning korsi nu tumpukan rapih dina luhureun unggal lianna. Dina sababaraha réstoran, éta bisa jadi mantuan pikeun milih jenis seating béda. Ieu gaya seating béda cocog gaya makan béda jeung malah wewengkon béda réstoran.

Anjeun oge kudu mikir ngeunaan branding réstoran anjeun sarta desain interior pikeun manggihan gaya katuhu pikeun seating Anjeun. Sanaos anjeun henteu tiasa nunjukkeun persis jinis rohangan anu anjeun pikahoyong pikeun réstoran anjeun dina tahap ieu, éta wijaksana pikeun ningali sababaraha ukuran tempat duduk réstoran pikeun milarian sabaraha rohangan anu diperyogikeun pikeun korsi anu béda. Pikeun milarian korsi anu sampurna pikeun réstoran anjeun, anjeun kedah mertimbangkeun jinis réstoran, target target pelanggan, anggaran, sareng suasana anu anjeun hoyong ciptakeun.

Pituduh gunana ieu nyorot sababaraha poin penting anu kedah dipertimbangkeun nalika balanja korsi réstoran. Tina bahan korsi dugi ka anggaran anjeun, tina jinis réstoran dugi ka target pelanggan anjeun, baca terus pikeun milari sagala aspek milih korsi pikeun réstoran anjeun. Korsi, méja sareng bangku mangrupikeun jinis perabot anu dianggo di réstoran, bistro, kafe, sareng gastropub, tapi unggal jinis ngagaduhan sababaraha ciri atanapi unsur desain anu biasana cocog pikeun lingkungan.

Kamar makan anu langkung formal tiasa nganggo korsi makan individu, sedengkeun kamar makan anu langkung santai sareng informal tiasa nganggo bangku pikeun nyiptakeun suasana anu langkung intim. Di sisi anu sanés, upami anjeun ngagaduhan réstoran kulawarga anu linggih, pilih korsi anu handap atanapi kompartemen plastik kompak pikeun nyiptakeun suasana santai.

Naon nu peryogi kauninga Ngeunaan Korsi Makan Kafe 2

Upami réstoran anjeun saé tuangeun atanapi nyéépkeun banquets anu mewah, pertimbangkeun korsi kayu anu didukung luhur nalika aranjeunna nyetél nada pikeun acara formal. Alternatipna, Anjeun bisa ngarasakeun kopi dina gaya leuwih buana kalawan korsi kai melengkung baheula jeung korsi bistro kai.

Tina sudut pandang fungsional, ampir henteu aya bédana antara perabot anu dianggo di kafé sareng perabot anu dianggo di réstoran. Ku alatan éta, jati warnet (c) beuratna hampang, sering dibabawa, sareng gaduh gaya sareng desain modéren. Korsi tavern kai sareng korsi kai ngagulung baheula sering ditingali di kafe dimana teu aya tempat di réstoran éta.

korsi stackable, ti plastik nepi ka logam, kai nepi ka upholstery, sadia dina rupa-rupa desain, kelir sarta gaya pikeun ngalengkepan dcor réstoran anjeun. Korsi anu dirojong luhur dilapis dina lawon atanapi kulit anu pikaresepeun bakal ngajantenkeun pernyataan anu serius sareng ngajaga para nasabah teu nyaman pikeun sababaraha waktos.

Upami Anjeun gaduh spasi, Anjeun ogé bisa mertimbangkeun nempatkeun dina sababaraha loungers panonpoé, sampurna pikeun dahar beurang panjang atawa dinner. Mun anjeun pondok dina spasi, Anjeun bisa ngaganti korsi jeung tabel di réstoran jeung layar kompak. Salaku pamilik réstoran atanapi manajer, anjeun hoyong korsi sareng méja cocog pikeun kalolobaan jalma tanpa gaduh kamar anu ramé.

Sababaraha gaya réstoran tiasa gaduh ruang makan anu ageung, sedengkeun anu sanésna peryogi tempat makan tambahan pikeun pihak swasta. Sateuacan anjeun ngamimitian ngarancang réstoran réstoran, mutuskeun naha anjeun hoyong rohangan kabuka atanapi kamar anu langkung alit. Sateuacan mertimbangkeun konsép desain réstoran réstoran poténsial, Anjeun kudu nangtukeun naha anjeun bakal ngagunakeun hiji atawa leuwih kamar, lajeng allocate sakabeh spasi sadia.

Faktor-faktor ieu écés mangaruhan gaya korsi anu anjeun pilih, tina warna sareng bahan dugi ka jinis korsi anu anjeun hoyong dianggo. Sadaya korsi anu anjeun pilih kedah cocog sareng gaya sareng kualitas, sanaos gampang katingali dina pandangan kahiji, anu sanés sanés.

Di satengahing sagala tata, budgeting jeung craze pikeun muka atawa redeveloping réstoran, manggihan korsi sampurna pikeun spasi anjeun tiasa senang. Manggihan tabel réstoran katuhu jeung korsi pikeun aréa makan harmonis, atawa jieun katingal unik ku ngagabungkeun tabel béda, korsi jeung bar stools. Panggihan gabungan gaya sareng fungsi anu sampurna dina jajaran asesoris perabot réstoran kami.

Kami bakal resep ngabantosan anjeun ngarencanakeun perenah anjeun sareng mendakan réstoran anu cocog sareng bisnis anjeun. Lamun ngajalankeun atawa nyieun bar atawa réstoran, hal kahiji anjeun kudu mikir ngeunaan - manggihan tempat anjeun - nyaeta parabot. Kalawan spasi kawates sarta anggaran malah tighter, désainer réstoran mindeng kudu ngalakukeun loba kalawan saeutik, sarta seating bisa sigana kawas masalah sekundér. Upami parabotan henteu standar atanapi upami interiorna kirang dirancang pikeun nyocogkeun suasana réstoran, pangalaman tuangeun palanggan bakal sangsara.

Ku ngartos masalah ieu sateuacan dibuka, anjeun tiasa langkung ngartos desain kamar makan réstoran anjeun sareng ngaleutikan sugema pelanggan. Sateuacan muka réstoran, cokot unggal korsi pikeun neuleuman ngeunaan keluhan customer poténsial. Sateuacan palanggan tiasa mesen sareng ngaraosan tuangeun, korsi sareng méja di réstoran masihan gambaran anu munggaran ngeunaan naon anu bakal diarepkeun.

Téori ékonomi basajan nyarioskeun yén langkung mirah korsi - korsi anu kirang nyaman - waktos tuang langkung pondok - langkung seueur méja réstoran tiasa ngarobih - $$$. Dina duanana kasus, réstoran anjeun bakal nguntungkeun tina korsi geulis anu bakal lepas mangtaun-taun, nyadiakeun balik kana investasi kabutuhan bisnis Anjeun. Dirancang ku Gachot Studios, korsi gaya bistro anu ageung ieu tiasa ngabantosan nyeri deui kalayan sudut anu bulat anu sampurna.

Korsi ieu biasana aya di tengah kamar makan, jauh tina témbok atanapi struktur sanés. Duanana Petrillo sareng Bruyere nyarios yén korsi, anu sering ngagaduhan tempat duduk anu langkung alit, henteu cocog pikeun jalma tina sagala ukuran - conto kumaha desain ngahaja atanapi henteu ngirim pesen éksklusif. Bangku-bangku réstoran nyobian ngadamel ieu ku legiun - korsi anu didamel, sasak footboard, tonggong sakedik anu bersin nuju dukungan lumbar - tapi hiji-hijina anu tiasa dilakukeun nyaéta korsi empuk, engsel tambahan sareng sandaran tangan.

Hell Bar ngagaduhan tempat khusus pikeun anu mutuskeun yén korsi réstoran anu luhur henteu kedah ngagaduhan tonggong. Dasarna, korsi ieu sareng bangku anu saluyu hirup di alam umum salaku korsi favorit pikeun sagala jinis réstoran, bar sareng kafe. Ayana korsi di réstoran dinten ieu konsisten jeung pamakéan sajarah na.

Nalika pamilik réstoran modern nyarioskeun alesan pikeun mésér korsi gaya Tolix, aranjeunna ogé nengetan fungsionalitasna. Nalika korsi Tolix hargana ampir $ 300 tina Design Within Reach, anjeun tiasa kéngingkeun korsi sapertos kieu pikeun fraksi harga.

Babak sareng kami
artikel anu disarankeun
Kaso Pusat Informo Blog
euweuh data
Salaku salah sahiji produsén jati logam sisikian kai dunya ngarah, Yumeya Furniture komitmen kana panalungtikan gandum kai logam. Aya tilu kaunggulan tina sisikian kai logam Yumeya urang, 'No joint jeung euweuh gap', 'Clear', 'Awét'. Pikeun ngarampa korsi logam, Yumeya ngaluncurkeun korsi gandum kayu 3D munggaran di dunya dina 2018.
CONTACT US

Emal:  Info@youmeiya.net.

MP / Whatsapp:86 13534726803

Alamat: Industri Zhennan, Kota Heshan, Propinsi Guangdong, Cina

Video Yumeya

XML

Hak Cipta © 2021 Heshan Youmeiya Furniture Co., Ltd | Peta situs
detect