loading

Perabot Yumeya - Korsi Makan Komersial Logam Gandum Kayu / Pabrikan Korsi Kontrak & Supplier Pikeun Korsi Hotel, Korsi acara & Korsi réstoran

Naon anu diarepkeun dina NEW ARRIVAL - korsi kafe leutik?

Yumeya klasik Aluminium Kai sisikian Cafe / Hotél Dining Arm Kursi

kualitas hébat YW5505 Yumeya klasik aluminium kai sisikian cafe / hotél korsi panangan makan di harga borongan. Milih tina pilihan rupa korsi cafe leutik. Pikeun harga!

 

Naon anu diarepkeun dina NEW ARRIVAL - korsi kafe leutik? 1

Spesifikan:

● Ukuran: H950 * SH470 * W500 * AW590 * D620mm

● COM: 0,8 yard

● Stack: 5 pc luhuren

● Paket: Carton

● skenario aplikasi: Hotél, Cafe, Panti jompo, kasino, kontrak

● Kamampuhan suplai:40000 PCS per bulan

● MOQ: 100 pcs

 

 

● ieu deeply impressed ku garis produksi canggih urang jeung éta pisan yakin ngeunaan kualitas Palasik aluminium kai sisikian cafe / hotél makan korsi panangan YW5505 Yumeya.

●  Korsi makan logam Yumeya Chairs, korsi banquet, jati komersil langkung dipikaresep ku seuseueurna palanggan pikeun struktur anu lumayan, penampilan anu pikaresepeun, gampang sareng gancang assembly, aplikasi lega tur harga affordable.

 

Salawasna narékahan pikeun kaunggulan, Yumeya Chairs parantos dikembangkeun janten perusahaan anu didorong pasar sareng berorientasi pelanggan. Kami fokus kana nguatkeun kamampuan panalungtikan ilmiah sareng ngalengkepan usaha jasa. Kami parantos nyetél departemén layanan palanggan pikeun nyayogikeun palanggan anu langkung saé kalayan jasa gancang kalebet bewara pelacak pesenan. Nalika kami ngembangkeun, kami parantos kéngingkeun kapercayaan sareng pangakuan para nasabah, sareng muka pasar domestik sareng asing. Ngarasa Luncat ngahubungan kami atawa ninggalkeun kami pesen ngeunaan samet cafe leutik urang jeung products.Call séjén lamun anjeun mibanda patalékan dina Palasik aluminium kai sisikian cafe / hotél korsi panangan makan YW5505 Yumeya na Yumeya Kursi. Kami flattered sarta ngahormatan pikeun ngalayanan you.We teu bisa mikir cara hadé pikeun ngagungkeun ti maturan promosi pikeun hal konsumén urang dear sabenerna hayang atawa butuh.

Tinali Tinan Detal

http://www.youmeiya.net/product/yw5505-yumeya-classic-aluminum-wood-grain-cafe-hotel-dining-arm-chair.html

Babak sareng kami
artikel anu disarankeun
Kaso Pusat Informo Blog
5 Tips pikeun Mésér Kursi Kafé Leutik anu Katuhu
Perkenalan kana korsi kafe leutik Nalika urang maju sareng kahirupan sapopoe, ogé kaséhatan urang. Tapi aya sababaraha hal anu tiasa dilakukeun pikeun nyegah urang kedah
Kumaha Anjeun Bisa Ngahasilkeun Duit dina Produk Kursi Cafe Leutik
Modél bisnis Anjeun nangtukeun kumaha réstoran anjeun bakal ngahasilkeun pendapatan, mayar waragad, sarta pamustunganana nyieun leuwih duit ti eta spends. Kalawan kauntungan ultra-ipis, ope tinggi
Dina pituduh komprehensif ieu, kami bakal nutupan sadayana anu anjeun kedah terang ngeunaan korsi kawinan di pasar Wétan Tengah
euweuh data
Salaku salah sahiji produsén jati logam sisikian kai dunya ngarah, Yumeya Furniture komitmen kana panalungtikan gandum kai logam. Aya tilu kaunggulan tina sisikian kai logam Yumeya urang, 'No joint jeung euweuh gap', 'Clear', 'Awét'. Pikeun ngarampa korsi logam, Yumeya ngaluncurkeun korsi gandum kayu 3D munggaran di dunya dina 2018.
CONTACT US

Emal:  Info@youmeiya.net.

MP / Whatsapp:86 13534726803

Alamat: Industri Zhennan, Kota Heshan, Propinsi Guangdong, Cina

Video Yumeya

XML

Hak Cipta © 2021 Heshan Youmeiya Furniture Co., Ltd | Peta situs
detect