loading

Perabot Yumeya - Produsen Kursi Makan Komersial Logam Gandum Kayu / Kursi Kontrak & Supplier Kanggo Kursi Hotel, Kursi acara & kursi restoran

Sejarah Singkat Kursi Makan Gaya Kafe

Saliyane meja lan kursi kopi Prancis, payung lan kursi bistro industri. Restaurants karo terraces, omah karo terraces lan Kebon, malah rumah sakit lan sekolah karo plataran duwe Furnitur lelenggahan bistro.

Sejarah Singkat Kursi Makan Gaya Kafe 1

Nalika tembung bistro kasebut, ana sing ngelingi trotoar Paris sing diantrekake meja lan kursi ing sangisore lampu jalan jambon. Ora mungkin kanggo ngrembug komunitas kafe Paris tanpa mbayangake kursi makan bistro Prancis sing apik. Ora nggumunake yen sampeyan nganggep manawa dheweke wis ana ing Paris wiwit abad kaping 19, nalika kafe berkembang. Meja lan kursi lipat logam Paris Bistro sing apik, digawe ing pungkasan abad kaping 19, minangka anugerah kanggo teras-terasan kafe cilik (bistro Prancis) sing berkembang ing endi wae nalika iku.

Iki minangka kursi lipat kanthi jalur logam. Iki dipatenake dening Edouard Leclerc minangka Simplex ing taun 1889, banjur pabrikan utama Fermob jenenge "kursi bistro". Museum Desain Vitra ing Jerman nyatakake yen kursi baja galvanis Pauchards sejatine minangka improvisasi saka desain awal dening wong Prancis liyane, Joseph Mathieu, sing nggawe kursi lipat logam Multipls ing awal taun 1920-an. Sejarawan desain Charlotte Fielle (Charlotte Fielle) nulis sawetara buku ing kursi. Dheweke kandha yen dheweke wis maca kursi liyane sing padha saka wektu kasebut lan nemokake manawa ora bisa dingerteni manawa versi Mathieus asli. .

Sing kita deleng saiki adhedhasar Tolix "A Chair" sing digawa dening desainer Prancis Xavier Poshar menyang pasar ing taun 1934, miturut situs web Tolix. Pemasok kursi Bentwood, sing diilhami dening Thonet, terus nggunakake teknik iki kanggo ngasilake perabot kanthi gaya klasik iki. Kabeh Furnitur kayu mlengkung, kalebu sawetara saka sudhut Furnitur Trent, asalé saka kursi kayu mlengkung pisanan digawe dening Jerman-Austria cabinetmaker Michael Thonet ing 1850s ing Wina. Kanthi munculé gaya industri ing pungkasan abad kaping 20, kursi kasebut pindhah saka bistro menyang omah lan tetep dadi pokok desain interior saiki.

Furnitur jinis iki cocok banget kanggo bar lan restoran sing nggoleki perabot komersial. Umume kursi tavern logam bisa ditumpuk kanthi cepet lan gampang, tegese gampang dipindhah lan tahan cuaca. Bistro Tables-meja gedhe kanggo porches, terraces lan Kebon cilik. Meja makan iki diubengi dening kursi goyang abad pertengahan.

Sejarah Singkat Kursi Makan Gaya Kafe 2

Iku uga kanca apik kanggo gaya meja panedhaan. Kursi makan modern abad pertengahan iki digawe saka kayu elm padhet kanthi kursi rotan alami, nggawa kepraktisan lan gaya ing omah apa wae. Kita uga nyedhiyakake kursi rotan Sika Design lan perabotan bistro Haste Garden. Kita njaluk 10 desainer interior, editor, influencer lan panulis supaya nuduhake kursi makan murah sing paling disenengi-iki dudu tiruan Menara Eiffel-sing umume serbaguna lan bisa digunakake minangka meja utawa perabot ruangan. Padha wis watara kanggo luwih saka dasawarsa, lan sanajan padha ora mirah, kanggo Design Within Reach-kursi dining liyane bisa ngedol kanggo $ 1.000 utawa luwih-padha rada nyang-nyangan, utamané considering kualitas. Made in Europe," she says.

Nalika kursi Tolix regane meh $ 300 saka Design Within Reach, sampeyan bisa entuk kursi kaya iki kanthi luwih murah. Reproduksi kursi logam gaya industri uga kasedhiya kanthi rega sing luwih murah. Kursi plastik sing diprodhuksi massal pisanan ing pasar ing awal 1950-an, asli Eiffel vintage asring regane luwih saka $ 300 saben potongan. Pemasok asli ujar manawa salinan kasebut ora dirancang kanggo tahan - Emeco dikenal wis mbuwang kursi saka bangunan wolung lantai kanggo mbuktekake linuwih.

Umume desain booth bersejarah iki isih bisa dituku saka meja lan kursi Missouri. Saiki, perabot warung duwe macem-macem bahan sing bisa dipilih, saka wesi tempa hiasan nganti plastik, lan saka kayu nganti aluminium.

Umume dikenal minangka "meja ngambang", meja lan kursi portabel bisa diselehake ing ngendi wae. Kursi iki biasane ana ing tengah restoran, adoh saka tembok utawa struktur liyane. Akeh panggonan wis nambah tabel kanggo loro amarga padha becik kanggo nedha bengi kanggo loro lan ora ninggalake loro kursi kosong ing meja utawa Booth wong papat.

Meja karo kamar kanggo enem kursi bisa katon luwih harmonis karo telung gaya lelenggahan saka siji. Yen sampeyan prihatin babagan faktor kohesi persiyapan sampeyan, coba gunakake mung rong gaya kursi - siji kanggo headwear lan liyane kanggo sisih. Kursi sisih kayu sing mlengkung sing mlengkung dadi apik karo kursi sing empuk, lan akeh kursi kayu sing mlengkung duwe kursi sing empuk utawa kursi kayu ergonomis sing rada hollowed sing nyedhiyakake posisi lungguh sing nyaman.

Kursi kayu sing mlengkung sing alus lan mlengkung identik karo gaya kopi Eropa sing apik banget. Digawe dening tukang logam Prancis meh abad kepungkur, gaya kursi iki saiki dadi favorit ing kafe lan omah ing saindenging jagad. Kursi makan industri cepet dadi favorit ing kafe, restoran lan bar, uga ing omah. Iki ora mung amarga gaya unik sing ditawakake kursi makan industri Xavier Pauchards, nanging uga amarga kualitas proses manufaktur lan daya tahan perabot kasebut.

Nanging, saiki sampeyan ora kudu tetep nganggo kursi makan modern ing gaya pertengahan abad. Yen sampeyan kaya kula lan duwe akeh kursi, idea saka meja panedhaan karo kursi mismatched mbokmenawa pilihan desain paling praktis lan informed sampeyan bisa nggawe. Mung beda tipis ing gaya (contone, kursi karo struktur padha, nanging mbandingake beda saka kain pelapis werna abu-abu) bisa katon kaya sampeyan nyoba ora kasil kanggo gabungke.

Sadurunge miwiti ngrancang restoran restoran, mutusake apa sampeyan pengin ruang terbuka utawa kamar sing luwih cilik. Sawetara gaya restoran bisa uga duwe area panedhaan sing gedhe, dene liyane mbutuhake area panedhaan tambahan kanggo pesta pribadi. Nalika milih dekorasi lan tata letak restoran anyar, manawa sampeyan kudu ngrujuk menyang pandhuan lenggahan. Sadurunge nimbang konsep desain restoran restoran potensial, sampeyan kudu nemtokake manawa sampeyan bakal nggunakake siji utawa luwih kamar, lan banjur nyedhiakke kabeh papan sing kasedhiya.

Loro-lorone Petrillo lan Bruyere ujar manawa kursi, sing asring duwe kursi sing luwih cilik, ora cocog kanggo kabeh ukuran - conto carane desain kanthi sengaja utawa ora ngirim pesen eksklusivitas. Sejatine, kursi iki lan bangku sing cocog manggon ing lingkungan umum minangka kursi favorit kanggo kabeh jinis restoran, bar lan kafe. Nalika pemilik restoran modern ngomong babagan alasan kanggo tuku kursi gaya Tolix, dheweke uga menehi perhatian marang fungsine. The Tolix Marais Kursi, asring ing werna metallic padhang utawa mengilap, punika pokok ing warung werna lan warung kopi.

Dilengkapi karo Furnitur ruangan, iki sawetara Bistro lempitan kursi lan meja ing baja bubuk-ditutupi awet kasedhiya ing 24 werna. Iku apik gayane, plus nambah stash kanggo sembarang omah utawa taman spawns ing.

Iki uga dikenal minangka kursi bistro, dirancang dening Michael Thonet lan diluncurake ing taun 1859, dadi furnitur produksi massal pisanan ing donya. Kanthi rega terjangkau lan desain sing prasaja, kursi iki dadi salah sawijining kursi sing paling laris ing kabeh wektu.

Hubungi kita
Artikel sing disaranake
Kasus Info Center Blog
Ora ana data
Minangka salah siji saka anjog ing donya kayu gandum logam Produsèn Furnitur, Yumeya Furniture setya kanggo riset gandum kayu logam. Ana telung kaluwihan saka gandum kayu logam Yumeya, 'Ora peserta lan ora longkangan', 'Clear', 'Awet'. Kanggo entuk sentuhan ing kursi logam, Yumeya ngluncurake kursi gandum kayu 3D pisanan ing donya ing taun 2018.
CONTACT US

Email:  info@youmeiya.net

MP / Whatsapp: +86 13534726803

Alamat: Industri Zhennan, Kutha Heshan, Provinsi Guangdong, China

Yumeya Furniture Video

XML

Hak Cipta © 2021 Heshan Youmeiya Furniture Co., Ltd | Sitemap
detect