loading

Perabot Yumeya - Korsi Makan Komersial Logam Gandum Kayu / Pabrikan Korsi Kontrak & Supplier Pikeun Korsi Hotel, Korsi acara & Korsi réstoran

A singket dina Desain Label Kursi Arm Rumah Makan

Tapi ku seueurna desain, bahan, warna sareng bentuk di pasar, korsi tiasa ngarobih tampilan tempat makan. Biasana disebut "meja ngambang", méja sareng korsi portabel tiasa ditempatkeun dimana waé. Korsi ieu biasana aya di tengah kamar makan, jauh tina témbok atanapi struktur sanés. Pikeun rujukan wungkul, korsi korsi makan ilaharna 18-19 inci tinggi na tabel makan anu 30 inci tinggi.

A singket dina Desain Label Kursi Arm Rumah Makan 1

Ieu mah ngan saukur baris mantuan kalawan aliran nalika korsi kosong jeung anjeun kudu mindahkeun sabudeureun méja, tapi ogé bakal nulungan jalma anu kudu narik korsi maranéhna (barudak leutik) pikeun mempermudah aksés ka méja bari dahar. Bagian tukang korsi anjeun kedah jangkungna sami sareng méja anjeun. Contona, upami Anjeun gaduh leutik, buleud 36 inci méja, Anjeun kudu tetep jauh ti badag 4-jangkungna korsi makan sabab bakal kasampak bener baheula. aturan ieu bisa pegat jeung téhnisna masih Sigana alus, tapi lamun datang ka babandingan antara korsi jeung meja makan, make akal pikiran jeung ulah nyieun korsi jangkung teuing pikeun ukuran méja.

Henteu sakabéh kamar makan butuh rug a, tapi lamun boga hiji, pastikeun aya cukup kamar pikeun ngageser asup jeung kaluar samet tanpa korsi satengah toppling leuwih sarta satengah kaluar tina karpét. Sambungkeun sadayana tilu ku cara nempatkeun barang sareng buku anu béda dina rak atanapi méja.

Imah Dibari & Hirup ogé nawarkeun perhiasan handcrafted ku Sarah McFadden, hiji artisan dumasar di New York City. McFadden nyiptakeun pinggel, anting, kalung sareng cingcin dina pérak sterling sareng emas 14k, nambihan inten cut, emeralds, rubies sareng sapphires dina desain kontemporer anu unik. Dina 5 Nopémber, malem karajinan sareng gambar McFadden lumangsung di bengkel na.

Upami anjeun ngagaduhan patarosan atanapi kabingungan ngeunaan tata perenah sareng desain réstoran, punten wartosan kami sareng wartosan kami kamar mana anu anjeun hoyong bahas salajengna. Tulisan ieu diropéa dina Maret 2021, nambihan langkung seueur pilihan korsi makan.

A singket dina Desain Label Kursi Arm Rumah Makan 2

Pastikeun pikeun tingal tungtunan seating lamun milih decor sarta perenah réstoran anyar Anjeun. Sateuacan anjeun ngamimitian ngarancang kamar makan réstoran anjeun, mutuskeun naha anjeun hoyong rohangan kabuka atanapi kamar anu langkung alit. Sababaraha gaya réstoran tiasa gaduh ruang makan anu ageung, sedengkeun anu sanésna peryogi tempat makan tambahan pikeun pihak swasta.

Sateuacan mertimbangkeun konsép desain réstoran réstoran poténsial, Anjeun kudu nangtukeun naha anjeun bakal ngagunakeun hiji atawa leuwih kamar, lajeng allocate sakabeh spasi sadia. Réstoran gourmet kedah ngagaduhan rohangan anu cukup pikeun mobil makan. Méja-jangkungna korsi ngamungkinkeun barudak diuk dahar di meja makan biasa tanpa trays.

Anjeunna hoyong korsi janten langkung handap tina jangkungna luhureun méja, anu mangrupikeun alesan pikeun bentuk handap sareng buleud dina desain séri ieu. Kantor Eames parantos mendesain pangkalan énggal khusus pikeun koleksi La Fonda. Koléksi fiberglass Eames La Fonda kalebet versi korsi, korsi DSL di sisi, sareng méja makan sareng méja kopi.

Pelopor Skandinavia desainer Finn Juhl nyiptakeun koleksi Denmark modern pikeun Baker di 1951, sarta parusahaan ngahasilkeun-unggul pangajén korsi Chieftain dina waktu anu singget. Dina ahir 1950-an, Baker ngaluncurkeun labél Milling Road pikeun narik pamirsa ngora kalayan perabot anu elegan tapi murah, sapertos méja konsol, korsi makan walnut, jsb. Dina 1961, desainer jati Inggris T. desainer jeung artis dihasilkeun Baker jati retro. Salah sahiji merek sajarah anu pang populerna.

Kantor pusatna di Rajana-Dade County, Florida, parusahaan diadegkeun dina 1953 salaku ranté réstoran Insta-Burger King dumasar di Jacksonville, Florida. The Burger King Restaurant di réstoran di Mattuna, Illinois asalna milik kulawarga Hoots.

Saatos ngahiji, dua ranté éta bakal gaduh operasi anu misah, sedengkeun Burger King bakal tetep di markas Rajana. Pausahaan anyar bakal janten ranté dahareun gancang internasional katilu panggedéna. Waralaba Australia Burger Kings Hungry Jacks mangrupikeun hiji-hijina waralaba anu beroperasi dina nami anu béda kusabab sengketa merek sareng sababaraha gugatan antara aranjeunna.

Burger King (BK) nyaéta ranté dahareun gancang Amérika internasional anu khusus dina hamburger. Burger sok dipanggang sacara mékanis; Alat aslina, anu disebat Insta-Broiler, mangrupikeun salah sahiji tina dua alat anu dibeli ku pendiri Insta-Burger King sateuacan dibuka réstoran énggal. Dirancang ku dua sarta dilengkepan burners tetep nu masak daging dina ranté pindah, alat peupeus kirang remen bari ngajaga speed masak sarupa.

Kuring ngabagi diet vegetarian sareng susu-gratis sareng Karl, anu hiji nyaéta wasiat bébas kuring sorangan sareng anu sanésna kusabab alergi parah. Ahéng, cenah mah teu boga desain alus, jeung indung kuring keur balanja di Sears.

Entong mikirkeun lengkep ngarenovasi bumi anjeun, sabab anjeun ngan saukur tiasa ngarobih ranjang atanapi nambihan lémparan warni kana sofa sareng korsi anjeun pikeun terang sareng nyegerkeun kamar. Jieun kasalahan kalawan warna atawa pola sarta sakabeh kamar bakal sangsara (atawa anjeun mungkas nepi belanja duit dina upholstery ngagantian). Garments di wewengkon lalu lintas tinggi kayaning kulawarga atawa ruang tamu bakal merlukeun lawon awét, sedengkeun parabot nu moal aus, kayaning ranjang sofa atawa headboard, boasts sagala jenis lawon.

Upholstery nyaéta bahan anu kalebet lawon, padding, tali sareng cinyusu anu ngabentuk upholsteri korsi, sofa sareng perabotan sanés. Gaya mangrupikeun kaahlian anu tiasa diajar ku jalma sareng kumaha nyampur objék modern sareng ngarobih naon anu aya di rohangan. Anjeun tiasa mendakan yén naon anu dianggo dina proyék desain kamar makan tiasa leres-leres kagok. Ku ngartos masalah ieu sateuacan dibuka, anjeun tiasa langkung ngartos desain kamar makan réstoran anjeun sareng ngaleutikan sugema pelanggan.

Langkung serius, éta silhouette anca anu tiasa diasupkeun kana sagala rupa korsi makan, boh vintage sareng kontemporer. Garis anu bersih digabungkeun sareng sentuhan feminitas dina korsi tubular anu hampang ieu. Korsi Adde anu empuk anu langkung saé nyandak intrik anu langkung seueur kalayan korsi sareng tonggongna anu berlubang. Korsi makan baja dilapis bubuk Blu Dots anu elegan nyaéta sadia dina 10 rengse, ti sabak (gambar) mun ocher jeung rasa amis (pink bulak).

Hirup di Montclair salami 17 taun, Danielle nampi gelar BA dina Desain Interior ti Trenton State College (ayeuna New Jersey College) sareng damel salaku pustakawan pikeun firma arsitéktur.

Babak sareng kami
artikel anu disarankeun
Kaso Pusat Informo Blog
A singket dina Desain Label Kursi Arm Rumah Makan
Tapi ku seueurna desain, bahan, warna sareng bentuk di pasar, korsi tiasa ngarobih tampilan tempat makan. Biasa anu disebut "tabel ngaleungita
Kumaha Milarian Produk Korsi Arm Réstoran Pangsaéna
Perkenalan ka korsi panangan réstoran Palanggan kami mangrupikeun palanggan anu paling berharga sareng kami terang yén seueur di antarana henteu gaduh pangalaman anu pikaresepeun sareng kami. Éta sabala
Kumaha Meuli Kursi Panangan Réstoran Murah sareng Bergaya
Bubuka pikeun korsi korsi réstoran Réstoran merlukeun korsi mirah tur stylish ayeuna mimiti dijual. Kalayan rupa-rupa produk di pasar, aya
Dina pituduh komprehensif ieu, kami bakal nutupan sadayana anu anjeun kedah terang ngeunaan korsi kawinan di pasar Wétan Tengah
euweuh data
Salaku salah sahiji produsén jati logam sisikian kai dunya ngarah, Yumeya Furniture komitmen kana panalungtikan gandum kai logam. Aya tilu kaunggulan tina sisikian kai logam Yumeya urang, 'No joint jeung euweuh gap', 'Clear', 'Awét'. Pikeun ngarampa korsi logam, Yumeya ngaluncurkeun korsi gandum kayu 3D munggaran di dunya dina 2018.
CONTACT US

Emal:  Info@youmeiya.net.

MP / Whatsapp:86 13534726803

Alamat: Industri Zhennan, Kota Heshan, Propinsi Guangdong, Cina

Video Yumeya

XML

Hak Cipta © 2021 Heshan Youmeiya Furniture Co., Ltd | Peta situs
detect