loading

Perabot Yumeya - Produsen Kursi Makan Komersial Logam Gandum Kayu / Kursi Kontrak & Supplier Kanggo Kursi Hotel, Kursi acara & kursi restoran

A Brief ing Restaurant Arm Kursi Label Design

Nanging kanthi macem-macem desain, bahan, warna lan wujud ing pasar, kursi bisa ngganti tampilan area panedhaan. Biasane diarani "meja ngambang", meja lan kursi portabel bisa diselehake ing ngendi wae. Kursi iki biasane ditemokake ing tengah ruang makan, adoh saka tembok utawa struktur liyane. Kanggo referensi mung, kursi dhaharan biasane dhuwuré 18-19 inci lan dhuwuré meja makan 30 inci.

A Brief ing Restaurant Arm Kursi Label Design 1

Iki ora mung bakal bantuan karo aliran nalika kursi kosong lan sampeyan kudu mindhah sak meja, nanging uga bakal bantuan wong-wong sing kudu narik kursi (bocah cilik) kanggo wis luwih gampang kanggo ngakses meja nalika mangan. Punggung kursi sampeyan kudu dhuwure padha karo meja sampeyan. Contone, yen sampeyan duwe meja cilik 36-inch bunder, sampeyan kudu tetep adoh saka kursi dining gedhe 4-dhuwur amarga bakal katon lawas-gaya. Aturan iki bisa dilanggar lan teknis isih katon apik, nanging nalika nerangake proporsi antarane kursi lan meja panedhaan, gunakake akal sehat lan aja nggawe kursi dhuwur banget kanggo ukuran meja.

Ora kabeh kamar panedhaan perlu karpet, nanging yen sampeyan duwe, priksa manawa ana cukup kamar kanggo geser lan metu kursi tanpa kursi setengah toppling liwat lan setengah metu saka karpet. Sambungake kabeh telu kanthi nyelehake barang lan buku sing beda ing rak utawa meja.

Curated Home & Living uga nawakake perhiasan buatan tangan dening Sarah McFadden, sawijining tukang sing adhedhasar ing New York City. McFadden nggawe gelang, anting, kalung lan dering ing salaka sterling lan emas 14k, nambah inten potong, zamrud, rubi lan safir ing desain kontemporer unik. Ing tanggal 5 November, sore kerajinan karo gambar McFadden ditindakake ing bengkele.

Yen sampeyan duwe pitakonan utawa kebingungan liyane babagan tata letak lan desain restoran, kabari lan ngandhani kamar sing pengin kita rembugan sabanjure. Artikel iki dianyari ing Maret 2021, nambah luwih akeh pilihan kursi makan.

A Brief ing Restaurant Arm Kursi Label Design 2

Dadi manawa kanggo ngrujuk pedoman lelenggahan nalika milih dekorasi lan tata letak restoran anyar sampeyan. Sadurunge miwiti ngrancang kamar panedhaan restoran, mutusake yen sampeyan pengin ruang terbuka utawa kamar sing luwih cilik. Sawetara gaya restoran bisa uga duwe area panedhaan sing gedhe, dene liyane mbutuhake area panedhaan tambahan kanggo pesta pribadi.

Sadurunge nimbang konsep desain restoran restoran potensial, sampeyan kudu nemtokake manawa sampeyan bakal nggunakake siji utawa luwih kamar, lan banjur nyedhiakke kabeh papan sing kasedhiya. Restoran gourmet kudu duwe papan sing cukup kanggo mobil makan. Kursi dhuwur meja ngidini bocah-bocah lungguh mangan ing meja makan biasa tanpa nampan.

Dheweke kepengin kursi luwih murah tinimbang dhuwure meja, sing dadi alasan kanggo wangun sing luwih murah lan bunder ing desain seri iki. Kantor Eames wis ngrancang basis anyar khusus kanggo koleksi La Fonda. Koleksi fiberglass Eames La Fonda kalebu versi kursi, kursi DSL ing sisih, lan meja makan lan meja kopi.

Desainer Skandinavia perintis Finn Juhl nyipta koleksi Denmark modern kanggo Baker ing taun 1951, lan perusahaan kasebut ngasilake kursi Chieftain sing menang penghargaan ing wektu sing cendhak. Ing pungkasan taun 1950-an, Baker ngluncurake label Milling Road kanggo narik kawigaten para pamirsa enom kanthi perabot sing elegan nanging murah, kayata meja konsol, kursi makan walnut, lsp. Ing taun 1961, desainer furnitur Inggris T. desainer lan artis diprodhuksi Baker Furnitur retro. Salah sawijining merek sejarah sing paling populer.

Kantor pusat ing Miami-Dade County, Florida, perusahaan iki didegaké ing 1953 minangka chain restoran Insta-Burger King adhedhasar ing Jacksonville, Florida. Restoran Burger King ing restoran ing Mattuna, Illinois wiwitane diduweni dening kulawarga Hoots.

Sawise penggabungan kasebut, loro rantai kasebut bakal duwe operasi sing kapisah, dene Burger King bakal tetep ana ing markas Miami. Perusahaan anyar bakal dadi rantai panganan cepet internasional paling gedhe nomer telu. Waralaba Australia Burger Kings Hungry Jacks minangka siji-sijine waralaba sing beroperasi kanthi jeneng sing beda amarga perselisihan merek lan sawetara tuntutan hukum ing antarane.

Burger King (BK) minangka rantai panganan cepet Amerika internasional sing spesialisasine ing hamburger. Burger wis mesthi wis panggang mechanically; Piranti asli, sing diarani Insta-Broiler, minangka salah siji saka rong peralatan sing dituku dening pangadeg Insta-Burger King sadurunge bukaan restoran anyar. Dirancang dening loro lan dilengkapi burner tetep sing masak daging ing chain obah, piranti nyuwil kurang kerep nalika njaga kacepetan masak padha.

Aku nuduhake diet vegetarian lan tanpa susu karo Karl, sing siji yaiku kekarepanku dhewe lan liyane amarga alergi sing abot. Kaget, ngandika, Aku ora duwe desain apik, lan ibuku lagi blanja ing Sears.

Aja mikir babagan ndandani omah kanthi lengkap, amarga sampeyan mung bisa ngganti sprei utawa nambah warna-warni ing sofa lan kursi kanggo padhang lan nyegerake kamar. Nggawe kesalahan karo werna utawa pola lan kabeh kamar bakal nandhang sangsara (utawa sampeyan bakal mbuwang dhuwit kanggo upholsteri panggantos). Sandhangan ing wilayah lalu lintas dhuwur kayata kulawarga utawa ruang tamu mbutuhake kain sing awet, dene perabot sing ora bakal rusak, kayata amben sofa utawa headboard, duwe jinis kain apa wae.

Upholsteri yaiku bahan sing kalebu kain, bantalan, tali lan spring sing nggawe upholsteri kursi, sofa lan perabot liyane. Gaya minangka katrampilan sing bisa disinaoni wong lan carane nyampur obyek modern lan ngganti apa sing ana ing kamar. Sampeyan bisa uga nemokake manawa apa sing dianggo ing proyek desain kamar panedhaan bisa dadi kikuk. Kanthi ngerteni masalah kasebut sadurunge mbukak, sampeyan bisa luwih ngerti desain kamar panedhaan restoran lan nyuda rasa ora puas pelanggan.

Sing luwih serius, iki minangka siluet sing apik banget sing bisa ditambahake ing macem-macem kursi makan, vintage lan kontemporer. Garis sing resik digabungake karo sentuhan feminitas ing kursi tubular sing entheng iki. Kursi Adde sing dilapisi kanthi empuk luwih nyenengake kanthi kursi lan sandaran sing berlubang. Kursi makan baja sing dilapisi bubuk Blu Dots sing elegan kasedhiya ing 10 finish, saka slate (digambarake) nganti oker lan manis (pink pucet).

Manggon ing Montclair suwene 17 taun, Danielle entuk gelar BA ing Desain Interior saka Trenton State College (saiki New Jersey College) lan kerja dadi pustakawan ing perusahaan arsitektur.

Hubungi kita
Artikel sing disaranake
Kasus Info Center Blog
A Brief ing Restaurant Arm Kursi Label Design
Nanging kanthi macem-macem desain, bahan, warna lan wujud ing pasar, kursi bisa ngganti tampilan area panedhaan. Commonly called "floating tabl
Carane Golek Produk Kursi Lengan Restoran Paling Apik
Pambuka kanggo kursi lengen restoranPelanggan kita minangka pelanggan sing paling dihargai lan kita ngerti manawa akeh sing durung duwe pengalaman sing nyenengake karo kita. It is becaus
Carane Tuku Kursi Lengan Restoran Murah lan Bergaya
Pambuka kanggo kursi restoran Restoran sing butuh kursi sing murah lan apik saiki wis mulai didol. Kanthi macem-macem produk ing pasar, ana
Ing pandhuan lengkap iki, kita bakal nyakup kabeh sing sampeyan kudu ngerti babagan kursi manten ing pasar Timur Tengah
Ora ana data
Minangka salah siji saka anjog ing donya kayu gandum logam Produsèn Furnitur, Yumeya Furniture setya kanggo riset gandum kayu logam. Ana telung kaluwihan saka gandum kayu logam Yumeya, 'Ora peserta lan ora longkangan', 'Clear', 'Awet'. Kanggo entuk sentuhan ing kursi logam, Yumeya ngluncurake kursi gandum kayu 3D pisanan ing donya ing taun 2018.
CONTACT US

Email:  info@youmeiya.net

MP / Whatsapp: +86 13534726803

Alamat: Industri Zhennan, Kutha Heshan, Provinsi Guangdong, China

Yumeya Furniture Video

XML

Hak Cipta © 2021 Heshan Youmeiya Furniture Co., Ltd | Sitemap
detect