loading

Perabot Yumeya - Korsi Makan Komersial Logam Gandum Kayu / Pabrikan Korsi Kontrak & Supplier Pikeun Korsi Hotel, Korsi acara & Korsi réstoran

Kumaha miara barstool réstoran logam anyar anjeun

Bangku bar logam anu tiasa ditumpuk ngajantenkeun gancang sareng gampang ngabersihan lantai réstoran sareng ogé ngagampangkeun ngarobih kapasitas kamar upami diperyogikeun. Bar stools réstoran kami henteu ngan ukur hargana tapi nyaman sareng awét, janten pilihan anu populer pikeun pamilik sareng palanggan. Anjeun oge bisa manggihan réstoran logam bar stool kalawan korsi upholstered pikeun nawarkeun kanyamanan maksimum ka konsumén Anjeun, nyorong aranjeunna tetep saeutik deui jeung méakkeun leuwih on Anjeun usaha .

Kumaha miara barstool réstoran logam anyar anjeun 1

Pigura baja awét, bubuk-coated hideung dirancang pikeun tahan kaayaan kasar hotél. Bangku bar logam mangrupikeun pilihan anu populer pikeun ngahias réstoran, kamar biliar, aula, bar sareng daérah lalu lintas anu luhur. Dirancang pikeun pamakéan sapopoé di réstoran jeung silaturahmi, stools makan ieu bakal kasampak hébat di imah anjeun ogé.

Pikeun stools bar jeung pigura logam / kombinasi lawon lemes, bersih pigura kawas nu sejenna, tapi ati ulah meunang lawon baseuh sabab bisa nahan bau musty. Pikeun bangku bar logam, disarankeun pikeun ngaleungitkeun karat atanapi cet leupas sareng nerapkeun palapis pelindung sateuacan beberesih.

Nalika anjeun ngotéktak seueur stools bar tradisional kami, anjeun bakal mendakan yén kami gaduh barang anu cocog sareng naon waé setting. Upami Anjeun keur néangan pikeun wholesaler jati komérsial anu bisa nawarkeun Anjeun deal pangalusna dina kualitas low gesekan logam bar stools, kasampak aya salajengna.

JMB-006B bar stool elegantly pas kana bar anjeun ogé imah anjeun, bringing a ambiance glamor timeless kana sagala decor kamar makan. Korsi ieu dirarancang pikeun nahan kaayaan kasar industri perhotelan, tapi ogé bakal ngajantenkeun tampilan anu elegan ka bumi anjeun. Anggo lawon anu haneut, sabun, bersih pikeun ngusap bangku bar krom unggal dinten pikeun ngabersihan tumpahan sareng nyegah akumulasi lebu.

Kumaha miara barstool réstoran logam anyar anjeun 2

Dipeunteun 5 kaluar tina 5 ku anonim Great Deal Pilari stools stylish na affordable pikeun bar imah. NEW - 100% dompet kulit handmade, jati flash HERCULES runtuyan Metal bar stool pikeun réstoran jeung kisi hideung deui ..., Koper heubeul kalawan clasps logam jeung Straps kulit pikeun fastening tambahan. Turutan apdet saham dina média sosial. Bangku tukang empuk sampurna pikeun klub sareng swivels sampurna pikeun bar olahraga.

Sanajan kitu, metoda ieu merlukeun soaking beungeut Rusty dina cuka sapeuting, sahingga teu cocog pikeun stools bar jeung parabot lianna. Éta tiasa digosok kana permukaan logam anu bersih sareng enteng bakal meuntas permukaan, nutupan ku lapisan pelindung minyak anu henteu menguap.

Sanajan keyeng sigana kawas karuksakan permanén kana bar stools atawa parabot lianna, teu patut nyerah atawa buang jauh. Simkuring hoyong pastikeun yén anjeun wareg jeung jati réstoran Anjeun.

Bilas bangku ku cai bersih pikeun kéngingkeun permukaan anu mulus sareng henteu karat. Ngusap strip logam ku lawon beueus dampened kalawan cai soapy pikeun ngabersihan eta. Semir jati mangrupikeun produk anu sanés sabab tiasa dianggo pikeun ngabersihan, ngajagi sareng ngagosok krom.

Larapkeun semir logam ka sadaya noda karat ku kaén anu lembut pikeun nyegah ngagores permukaan krom. Aluminium foil mantuan miceun keyeng tina kromium sabab ngoksidasi leuwih gancang batan logam lianna. Paké kaen garing lemes pikeun nerapkeun jumlah leutik minyak orok atawa WD40 kana beungeut leg logam. Rub di Polandia dina gerakan sirkular ngagunakeun kuningan pisan ipis atawa wol baja, sarta pastikeun anjeun teu nerapkeun teuing tekanan.

Saatos ngalakukeun duanana léngkah di luhur, polishing bakal masihan eta nice, katingal ngagurilap sarta katingal reflective bersih. Nanging, perawatan sareng perawatan anu leres mangrupikeun konci pikeun ngajaga bangku bar anu ramping sareng bergaya katingali saé sareng énggal.

Jujur, sakapeung karat ngan ukur aya dina logam, sareng katingalina rada awon. Aluminium foil dijieunna tina aluminium metalik, nu oxidizes gampang jeung gancang dibandingkeun logam lianna.

Upami permukaanna kotor pisan, anjeun tiasa nambihan cuka kana cai supados langkung gampang ngahapus noda. Ngusap ku kaén bersih pikeun ngaleungitkeun kokotor sareng gajih tina daérah éta.

DIGITAL DOWNLOAD *** Klip PNG resolusi luhur ieu tiasa dianggo pikeun ngadamel kaos, manik-manik kelinci malachite beureum alami, manik-manik ukiran, anduk bal uyah hideung anu nyegerkeun pikeun ngabantosan anjeun tetep bergaya sareng bergaya di lapangan pickball ... Anjeunna oge boga ulasan Barstool Olahraga Pizza sorangan, nu pisan metot pikeun lalajo. Portnotist nganjang ka sababaraha pizzeria di sakuliah nagara pikeun nyéépkeun sapotong pizza.

Ngalanggan buletin kami nganggo alamat email anjeun pikeun nampi tambahan sareng nawaran énggal. Lamun nuturkeun olahraga raket tur mikaresep nonton video YouTube, Chances anjeun terang sadayana ngeunaan Dave Portnoy ti Barstool Olahraga.

Produk ieu asalna langsung ti produsén, ku kituna pengiriman barang RC Willey henteu sayogi. Parkir di San Diego Zoo Safari Park téh swasta sarta merlukeun fee a. Parkir di na sabudeureun Balboa Park oge haratis luyu jeung peraturan kota.

Babak sareng kami
artikel anu disarankeun
Kaso Pusat Informo Blog
Inflatable Metal Rumah Makan Barstool Jenis, Desain jeung Mangpaat
Naon logam réstoran barstool?Naon logam réstoran barstool? Ngaran barstool réstoran umumna dipikawanoh salaku sapotong jati. Éta umumna.
Kumaha Mésér Barstool Rumah Makan Logam dina Cara anu pikaresepeun
Naha barstool réstoran logam? Tulisan ieu bakal nunjukkeun anjeun kumaha milih barstool réstoran logam anu leres. Aya sababaraha jinis barstool réstoran logam
Dina pituduh komprehensif ieu, kami bakal nutupan sadayana anu anjeun kedah terang ngeunaan korsi kawinan di pasar Wétan Tengah
euweuh data
Salaku salah sahiji produsén jati logam sisikian kai dunya ngarah, Yumeya Furniture komitmen kana panalungtikan gandum kai logam. Aya tilu kaunggulan tina sisikian kai logam Yumeya urang, 'No joint jeung euweuh gap', 'Clear', 'Awét'. Pikeun ngarampa korsi logam, Yumeya ngaluncurkeun korsi gandum kayu 3D munggaran di dunya dina 2018.
CONTACT US

Emal:  Info@youmeiya.net.

MP / Whatsapp:86 13534726803

Alamat: Industri Zhennan, Kota Heshan, Propinsi Guangdong, Cina

Video Yumeya

XML

Hak Cipta © 2021 Heshan Youmeiya Furniture Co., Ltd | Peta situs
detect