loading

Perabot Yumeya - Korsi Makan Komersial Logam Gandum Kayu / Pabrikan Korsi Kontrak & Supplier Pikeun Korsi Hotel, Korsi acara & Korsi réstoran

Hotél -tingali Upami Bahan Kursi Banquet Hotel Wajar

Tempo lamun bahan tina korsi banquet hotél téh lumrah

Eta gumantung kana naha bahan tina korsi banquet hotél téh lumrah. Bahan anu dianggo dina hotél sareng korsi suite hotél béda-béda, sapertos sababaraha méja sareng korsi. Sajaba ti éta, eusi cai tina jati kai tina korsi makan hotél teu bisa ngaleuwihan 12%. Lamun super, dewan kai gampang deform. Sacara umum, konsumen tiasa noél tempat anu henteu aya cet. Lamun karasaeun pasang, mangka kandungan cai na kawilang luhur. Jadi ulah milih.

Hotél -tingali Upami Bahan Kursi Banquet Hotel Wajar 1

1. Teu kudu aya gesekan logam abnormal jeung sora dampak dina beungeut korsi jeung deui.

2. Pigura kudu struktur super stabil sarta hardwood garing. Henteu kedah aya tonjolan, tapi kedah aya sisi anu ngagulung di tepi pikeun nyorot bentuk korsi makan.

Hotél -tingali Upami Bahan Kursi Banquet Hotel Wajar 2

3. Jahit jarum lima -luncat, sofa teu gaduh garis ngambang anu jelas, garis anu dipasang kedah lancar sareng lempeng, henteu aya tampilan luar, sudut kebon kedah saimbang. Bahan panutup kedah datar sareng pinuh, bengong sareng seragam, sareng teu kedah gaduh cacad lipatan. Tilep karajinan simetris sareng seragam, sareng lapisanna jelas.

4. Kudu aya alat tulangan dina sambungan utama. Ieu disambungkeun ka pigura ngaliwatan lem na screws. Naha éta téh sisipan, beungkeutan, sambungan baud atawa jualan jualan, perlu pikeun mastikeun firmness unggal sambungan pikeun mastikeun hirup. Spring bebas kudu tightened kalawan tingling, sarta tingkat karajinan kedah ngahontal dalapan -level pagawe. Dina spring beban -bearing, kudu aya hiji bar baja bertulang spring. Lawon tina cinyusu tetep teu kudu gampang corroded na hambar.

5. Bagian logam anu kakeunaan kedahna teu aya mouthburn sabeulah.

6. Beungeut sapotong kai éksternal kedah exquisite tur mulus. Teu aya kahayang, tatu, tunggul, backprint, alur, jeung karuksakan mékanis. Éta kedah dirampa ku panangan sareng teu kedah aya burrs, sareng bagian luarna kedah dibalikkeun. Sudut sareng busur sareng garisna simetris. Lempeng jeung mulus, teu kudu aya tanda peso.

7. The hotél banquet jati seuneu lapisan serat poliéster kudu ayana handapeun korsi. Inti bantal kedah janten polychine kualitas luhur, sareng lawon pupible pungkur dianggo pikeun nutupan cinyusu di tukangeun korsi awéwé. Pikeun kaamanan sareng kanyamanan, kedah aya syarat anu sami dina tonggong.

8. Bagian cet éksternal henteu kedah caket sareng dikupas, sareng permukaanna tetep terang, sareng leres-leres henteu aya bintik-bintik leutik sapertos lebu. Lapisan plating kedah peeling sareng karat tanpa retakan.

9. Naha struktur korsi banquet teguh sareng naha jati opat sukuna stabil. Kawas sababaraha parabot leutik, Anjeun bisa ragrag dina taneuh. Sora sora éta kualitasna langkung saé. Sajaba ti éta, ngocok jati jeung leungeun anjeun ningali stabilitas.

Parabot banquet hotél, korsi banquet hotél, korsi banquet, parabot hotél ngarojong, parabot banquet

Babak sareng kami
artikel anu disarankeun
Kaso Pusat Informo Blog
Perabot Banquet Hotél Tilu Titik Nyeri Utama pikeun Perabot Banquet Hotel Hésé Dibéréskeun
Perabot banquet hotél tilu titik nyeri utama pikeun parabot banquet hotél hese direngsekeun The diversifikasi paménta konsumsi geus spawned hotél ba
Aya Sababaraha Jenis Bahan Pangeusi Ngeunaan Sofa Kursi Hotél
Aya sababaraha jenis bahan ngeusian ngeunaan sofa korsi hotélBahan keusikan sofa hotél, parabot banquet hotél umumna bisa dibagi kana
-Elemen Naon Anu Kudu Urang Turutan Nalika Meuli Perabot Hotel-
Unsur-unsur naon nu kudu diturutan nalika meuli parabot hotél?1. Waterproof sarta Uap -proof: Di hotél sarta kamar apartemen, parabot mindeng ancur alatan wate
Korsi Banquet Hotél -naon Anu Sorotan Desain Hotel Réstoran Kulon Amérika?
Korsi banquet hotél -naon anu sorotan tina American Western Restaurant Hotel Design? Dibandingkeun sareng méja buleud Cina, méja makan sareng korsi karajaan Inggris,
Hotél Banquet Kursi -basajan Modern Kantong Leuleus Perabot Hotel, Anjeun Pantes!
Hotél banquet korsi -saderhana modern kantong lemes hotél jati, anjeun pantes eta!Saderhana modern kantong lemes banquet gaya korsi téh basajan tur kuat, emphasizing si
Korsi Banquet Hotél -naon Ciri-ciri Perabot Hotél Gaya Minimalis Modern? - Kor C
Korsi banquet hotél - naon ciri tina parabot hotél gaya minimalis modern? Naha éta korsi banquet unik, atanapi sofa anu nekenkeun kanyamanan
Hotél Banquet Kursi -ngobrol Ngeunaan beberesih tina beberesih jati hotél
Korsi banquet hotél -ngobrol ngeunaan beberesih beberesih perabot hotél Anyar-anyar ieu, masalah beberesih hotél sakali deui asup kana visi sadayana sareng nyababkeun gre
Hotél Banquet Kursi -ngajarkeun Anjeun Kumaha Ngabedakeun Kualitas Banquet Kursi
Korsi banquet hotél -ngajarkeun anjeun cara ngabédakeun kualitas korsi banquet.
Hotél Banquet Kursi -umum Hotél Banquet Kursi Style Klasifikasi -perusahaan Dinamika -hotél Banque
Korsi banquet hotél -Klasifikasi gaya korsi banquet hotél umumA hotél bintang lima henteu cukup saé, lingkunganana henteu cekap, sareng aya hubunganana sareng seueur f
Korsi Banquet Hotél -Industri Perabot Seueur Perabot Henteu Perhatikeun Rasio
Korsi banquet hotél - industri jati ngagaduhan seueur jati anu henteu merhatikeun rasionalitas desain jati Desain jati banquet kedah diturutan
euweuh data
Salaku salah sahiji produsén jati logam sisikian kai dunya ngarah, Yumeya Furniture komitmen kana panalungtikan gandum kai logam. Aya tilu kaunggulan tina sisikian kai logam Yumeya urang, 'No joint jeung euweuh gap', 'Clear', 'Awét'. Pikeun ngarampa korsi logam, Yumeya ngaluncurkeun korsi gandum kayu 3D munggaran di dunya dina 2018.
CONTACT US

Emal:  Info@youmeiya.net.

MP / Whatsapp:86 13534726803

Alamat: Industri Zhennan, Kota Heshan, Propinsi Guangdong, Cina

Video Yumeya

XML

Hak Cipta © 2021 Heshan Youmeiya Furniture Co., Ltd | Peta situs
detect