loading

Perabot Yumeya - Korsi Makan Komersial Logam Gandum Kayu / Pabrikan Korsi Kontrak & Supplier Pikeun Korsi Hotel, Korsi acara & Korsi réstoran

Aya Sababaraha Jenis Bahan Pangeusi Ngeunaan Sofa Kursi Hotél

Aya sababaraha jinis bahan ngeusian ngeunaan sofa korsi hotél

Bahan keusikan sofa hotél, jati banquet hotél umumna bisa dibagi kana handap:

Aya Sababaraha Jenis Bahan Pangeusi Ngeunaan Sofa Kursi Hotél 1

1. Busa polyuretin lemes (umumna katelah bolu) pikeun spons ngeusi sofa utamana dibagi kana tilu kategori. bolu konvensional nyaéta bolu dihasilkeun ku poliéter konvensional sarta TDI.

Hal ieu dicirikeun ku élastisitas anu hadé, lemes sareng breathability. spons High-rebound mangrupakeun bolu dihasilkeun ku polyphisms aktip tur TDI salaku awak utama. ciri na boga sipat mékanis alus teuing jeung élastisitas alus. Beban komprési badag, résistansi durukan, breathability alus. Spons chaos mangrupikeun jinis bolu anu sami sareng juket laut alami kalayan ukuran anu béda. Hal ieu dicirikeun ku élastisitas alus, sarta ngabogaan cushioning alus teuing nalika komprési jeung rebound.

2. Pél ngeusian: handap ngeusian sofa keusikan, nyaman diuk ngarasa, deformasi leutik keur lila, disadvantage teh nya eta rebound slow sarta ongkosna ogé tinggi. Biasana dianggo sareng bolu dina sofa kelas luhur, atanapi cocog pikeun bantal.

3. Keusikan jieunan: The katun jieunan ieu ngeusi sofa keusikan, nu pisan lemes sareng nyaman diuk, tapi sipat mékanis goréng jeung beban dikomprés leutik.

Aya Sababaraha Jenis Bahan Pangeusi Ngeunaan Sofa Kursi Hotél 2

Babak sareng kami
artikel anu disarankeun
Kaso Pusat Informo Blog
Perabot Banquet Hotél Tilu Titik Nyeri Utama pikeun Perabot Banquet Hotel Hésé Dibéréskeun
Perabot banquet hotél tilu titik nyeri utama pikeun parabot banquet hotél hese direngsekeun The diversifikasi paménta konsumsi geus spawned hotél ba
Hotél -tingali Upami Bahan Kursi Banquet Hotel Wajar
Tingali upami bahan korsi banquet hotél lumayan Éta gumantung kana naha bahan korsi banquet hotél lumayan. Bahar anu dianggo béda
-Elemen Naon Anu Kudu Urang Turutan Nalika Meuli Perabot Hotel-
Unsur-unsur naon nu kudu diturutan nalika meuli parabot hotél?1. Waterproof sarta Uap -proof: Di hotél sarta kamar apartemen, parabot mindeng ancur alatan wate
Korsi Banquet Hotél -naon Anu Sorotan Desain Hotel Réstoran Kulon Amérika?
Korsi banquet hotél -naon anu sorotan tina American Western Restaurant Hotel Design? Dibandingkeun sareng méja buleud Cina, méja makan sareng korsi karajaan Inggris,
Hotél Banquet Kursi -basajan Modern Kantong Leuleus Perabot Hotel, Anjeun Pantes!
Hotél banquet korsi -saderhana modern kantong lemes hotél jati, anjeun pantes eta!Saderhana modern kantong lemes banquet gaya korsi téh basajan tur kuat, emphasizing si
Korsi Banquet Hotél -naon Ciri-ciri Perabot Hotél Gaya Minimalis Modern? - Kor C
Korsi banquet hotél - naon ciri tina parabot hotél gaya minimalis modern? Naha éta korsi banquet unik, atanapi sofa anu nekenkeun kanyamanan
Hotél Banquet Kursi -ngobrol Ngeunaan beberesih tina beberesih jati hotél
Korsi banquet hotél -ngobrol ngeunaan beberesih beberesih perabot hotél Anyar-anyar ieu, masalah beberesih hotél sakali deui asup kana visi sadayana sareng nyababkeun gre
Hotél Banquet Kursi -ngajarkeun Anjeun Kumaha Ngabedakeun Kualitas Banquet Kursi
Korsi banquet hotél -ngajarkeun anjeun cara ngabédakeun kualitas korsi banquet.
Hotél Banquet Kursi -umum Hotél Banquet Kursi Style Klasifikasi -perusahaan Dinamika -hotél Banque
Korsi banquet hotél -Klasifikasi gaya korsi banquet hotél umumA hotél bintang lima henteu cukup saé, lingkunganana henteu cekap, sareng aya hubunganana sareng seueur f
Korsi Banquet Hotél -Industri Perabot Seueur Perabot Henteu Perhatikeun Rasio
Korsi banquet hotél - industri jati ngagaduhan seueur jati anu henteu merhatikeun rasionalitas desain jati Desain jati banquet kedah diturutan
euweuh data
Salaku salah sahiji produsén jati logam sisikian kai dunya ngarah, Yumeya Furniture komitmen kana panalungtikan gandum kai logam. Aya tilu kaunggulan tina sisikian kai logam Yumeya urang, 'No joint jeung euweuh gap', 'Clear', 'Awét'. Pikeun ngarampa korsi logam, Yumeya ngaluncurkeun korsi gandum kayu 3D munggaran di dunya dina 2018.
CONTACT US

Emal:  Info@youmeiya.net.

MP / Whatsapp:86 13534726803

Alamat: Industri Zhennan, Kota Heshan, Propinsi Guangdong, Cina

Video Yumeya

XML

Hak Cipta © 2021 Heshan Youmeiya Furniture Co., Ltd | Peta situs
detect