Yumeya Furniture - Prodhuesi kryesor i karrigeve të ngrënies nga metali prej druri & Furnizues i përgjithshëm


Hoteli -shiko nëse materiali i karriges së banketit të hotelit është i arsyeshëm

Shihni nëse materiali i karriges së banketit të hotelit është i arsyeshëm

Varet nëse materiali i karriges së banketit të hotelit është i arsyeshëm. Materialet e përdorura në hotele të ndryshme dhe karrige në suita hotelesh janë të ndryshme, si për shembull disa tavolina dhe karrige. Përveç kësaj, përmbajtja e ujit në mobiljet prej druri të karrigeve të ngrënies së hoteleve nuk mund të kalojë 12%. Nëse është super, dërrasa prej druri është e lehtë për t'u deformuar. Në përgjithësi, konsumatorët mund të prekin vendin ku nuk ka bojë. Nëse ndjen baticë, atëherë përmbajtja e tij e ujit është relativisht e lartë. Pra mos zgjedh.

Hoteli -shiko nëse materiali i karriges së banketit të hotelit është i arsyeshëm 1

1. Nuk duhet të ketë fërkime anormale metalike dhe tinguj goditjeje në sipërfaqen dhe shpinën e sediljes.

2. Korniza duhet të jetë një strukturë super e qëndrueshme dhe drurë të thatë. Nuk duhet të ketë zgjatime, por duhet të ketë skaje rrotulluese në buzë për të nxjerrë në pah formën e karriges së ngrënies.

Hoteli -shiko nëse materiali i karriges së banketit të hotelit është i arsyeshëm 2

3. Gjilpëra e qepjes me pesë kërcime, divani nuk ka vijë të dukshme lundruese, vija e ngulitur duhet të jetë e lëmuar dhe e drejtë, pa shfaqje të jashtme, këndi i kopshtit duhet të jetë i përpjestuar mirë. Materiali mbulues duhet të jetë i sheshtë dhe i plotë, i lirshëm dhe uniform dhe nuk duhet të ketë defekte në palosje. Palosjet e mjeshtërisë janë simetrike dhe uniforme, dhe shtresat janë të qarta.

4. Duhet të ketë një pajisje përforcuese në lidhjen kryesore. Është e lidhur me kornizën përmes ngjitësit dhe vidhave. Pavarësisht nëse bëhet fjalë për futje, lidhje, lidhje me bulona ose shitje të shitjeve, është e nevojshme të sigurohet qëndrueshmëria e secilës lidhje për të siguruar jetëgjatësinë. Susta e pavarur duhet të shtrëngohet me ndjesi shpimi gjilpërash dhe niveli i mjeshtërisë duhet të arrijë punëtorët e nivelit tetë. Në burimin mbajtës të ngarkesës, duhet të ketë një susta të përforcuar me shufra çeliku. Pëlhura e sustave të fiksuara nuk duhet të gërryhet lehtë dhe pa shije.

5. Pjesët metalike të ekspozuara nuk duhet të kenë djegie në gojë.

6. Sipërfaqja e pjesës së jashtme prej druri duhet të jetë e hollë dhe e lëmuar. Nuk ka gatishmëri, plagë, kashtë, gjurmë, gropa dhe dëmtime mekanike. Duhet të preket me dorë dhe të mos ketë gërvishtje dhe pjesa e jashtme të jetë e përmbysur. Qoshet, harqet dhe vijat janë simetrike. E drejtë dhe e lëmuar, nuk duhet të ketë shenja thike.

7. Shtresa e fibrave poliestër të zjarrit të mobiljeve të banketit të hotelit duhet të jetë e vendosur nën sedilje. Bërthama e jastëkut duhet të jetë një polikin i cilësisë së lartë, dhe pëlhura e pasme pupile përdoret për të mbuluar sustën pas karriges së zonjës. Për sigurinë dhe komoditetin, duhet të ketë të njëjtat kërkesa në anën e pasme.

8. Pjesët e jashtme të bojës nuk duhet të jenë ngjitëse dhe të qëruara, dhe sipërfaqja mbahet e ndritshme dhe nuk ka absolutisht pika të vogla si pluhuri. Shtresa e veshjes duhet të jetë e qëruar dhe e ndryshkur pa çarje.

9. Nëse struktura e karriges së banketit është e fortë dhe nëse katër këmbët e mobiljeve janë të qëndrueshme. Ashtu si disa mobilje më të vogla, ju mund të bini në tokë. Tingulli i zërit është se cilësia është më e mirë. Përveç kësaj, tundni mobiljet me duar për të parë stabilitetin.

Mobilje për banket hoteli, karrige banketi hoteli, karrige banketi, mbështetje për mobilje hoteli, mobilje banketi

Merrni kontakt me ne
Artikujt e rekomanduar
Qendra Info Blog Lajme
Mobiljet e banketit të hotelit Tre pikat kryesore të dhimbjes për mobiljet e banketit të hotelit janë të vështira për t'u zgjidhur
Mobiljet e banketit të hotelit Tre pikat kryesore të dhimbjes për mobiljet e banketit të hotelit janë të vështira për t'u zgjidhur
Mobiljet e banketeve të hotelit janë të vështira për t'u zgjidhur tre pika kryesore të dhimbjes për mobiljet e banketeve në hotel Diversifikimi i kërkesës së konsumit ka shkaktuar mobiljet e banketeve të hoteleve dhe ndërsa gjithnjë e më shumë konsumatorë vlerësojnë personalizimin dhe cilësinë, personalizimi është bërë një lloj sistemi konsumi që aktualisht është i popullarizuar. Megjithatë, mobiljet e banketeve në hotel nuk do të thotë se ajo që konsumatorët mund të bëjnë mund të bëjë atë që dëshirojnë konsumatorët. Gazetari konstatoi në vizitë se nëse bëhet fjalë për mobilje banketi hoteli të markës, është e vështirë për mobiliet e banketeve të hotelit jo të markës si zakonisht. Nëse shihni dollapë të bukur, komodina, dollapë, etj. në revistat e zakonshme shtëpiake, Weibo, WeChat, dhe sillni një album mostër për të bërë në dyqan për të kërkuar prodhim, është e vështirë të realizohet plotësisht. ; Eshtë e pamundur ta bëjmë plotësisht sipas listës së EST, por do të mbajë një stil që duket si një album fotografike. Shitësi tha:; Ne kemi shumë stile të vendosura dhe konsumatorët mund të zgjedhin. ; Një markë mobiljesh për banket hoteli në hotel që nuk dëshiron të tregojë emrin e saj shpjegoi: Përshtatja nuk është ajo që konsumatorët mund të bëjnë nëse duan. E ashtuquajtura goja publike është e vështirë të përshtatet. Duke u përballur me kaq shumë konsumatorë çdo ditë. Nëse atyre u kërkohet të bëjnë tone të ndryshëm, është e vështirë për prodhuesit dhe dyqanet ta bëjnë. Nga ana tjetër, dizajnerët do të bëhen orendi. Konsumatorët marrin parasysh vetëm nga këndvështrimi i dashurisë për veten, dhe projektuesi do të rekomandojë optimizimin e Baidu SEO nga këndvështrimi i grupit, duke përfshirë madhësinë, garancinë e stilit, përputhjen e stilit, etj. Tregojuni gazetarëve se për shkak se stilisti është më profesionist se konsumatorët, stili dhe stili i tyre në thelb mund të pranojnë konsumatorët. Pika e dhimbjes 2: Nënshkrimi i kontratës për dorëzimin e shumës së plotë Në ditët e sotme, mobiljet e banketeve të hoteleve përdornin kryesisht granula druri të forta Nanning Gree telefona të mirëmbajtjes pas shitjes me ajër të kondicionuar. Disa prej tyre përfshijnë pajisje harduerike me rrëshqitës, nivele dhe doreza dyersh, dhe disa nuk përfshijnë pajisje harduerike. Gjatë përcaktimit të stilit, stilit dhe madhësisë, paragrafi i plotë duhet të dorëzohet gjatë nënshkrimit të kontratës, gjë që në thelb bëhet një rregull i pashkruar në industrinë e mobiljeve të banketeve të hoteleve. Disa konsumatorë kanë dyshime: mobiljet paguajnë shumën e plotë përpara se të shohin mobiljet. Në disa vende, mobiljet e bëra nga Wanwan nuk janë të përshtatshme, dhe disa janë prodhuar në të meta, kështu që ata mund të hanë vetëm memec. Disa konsumatorë thanë se paguanin shumën e plotë përpara se të shihnin produktin dhe mendonin se humbën garancinë dhe humbën të drejtën për të përmendur periudhën e mëvonshme të kërkuar nga tregtari. Interpretohet se projektuesi u tregon konsumatorëve skemat dhe përmasat e projektimit dhe kjo është gjithashtu një kontratë e nënshkruar pas komunikimit me konsumatorët. Interpretimi i kësaj: Prodhuesi gjithashtu duhet të sigurojë fluksin e fondeve, dhe unë nuk guxoj ta bëj pa parë shumën e plotë. Mobilje për banket hoteli, karrige banketi hoteli, karrige banketi, mobilje banketiDhimbja 3: mobiljet e banketit të hotelit kthehen vështirësia Marrja është lidhjen e fundit. Për konsumatorët, mund të thuhet gjithashtu se është lidhja më e tensionuar. Nga matja e projektuesit në vend deri në formimin e mobiljeve, është gjithashtu e nevojshme për 35 deri në 45 ditë. Gjatë kësaj kohe, ajo që konsumatorët duhet të bëjnë janë duke pritur. Kur mobiljet e banketit të hotelit dorëzohen në shtëpi, kjo nuk do të thotë që një transaksion ka përfunduar. Disa konsumatorë mund të hasin gunga në dërgimin e mobiljeve, disa reflektojnë shijen, etj. Nuk është aq e thjeshtë të thuash që mobiljet e banketit të hotelit janë kthyer. Mobiljet e banketit të hotelit nuk janë si mobiljet e produktit. Për shkak se mobiljet e banketit të hotelit varen nga madhësia e shtëpisë së konsumatorëve të ndryshëm, është e vështirë të ktheheni në dyqan për shitje dytësore. ;. Ka shumë arsye për kthimin. Për shembull, aroma e mobiljeve ka një shije të madhe. Pas testimit, formaldehidi tejkalohet. Kjo pyetje i përket temës së prodhuesit, i cili do të mbështesë kthimin. Por nëse konsumatori kthehet subjektivisht, ai nuk do ta mbështesë kthimin. Kur u pyetën se çfarë bojë përdoret për mobiljet e banketeve të hoteleve, Longhui Hotel Furniture u tha gazetarëve se pa bojë dhe ruante materialin origjinal të dërrasës së grimcuar prej druri.
Ka disa lloje të materialeve mbushëse rreth divanit të karriges së hotelit
Ka disa lloje të materialeve mbushëse rreth divanit të karriges së hotelit
Ekzistojnë disa lloje të materialeve mbushëse për divanin e karrigeve të hotelit Materiali mbushës i divanit të hotelit, mobiljeve të banketit të hotelit në përgjithësi mund të ndahet në vijim: 1. Shkuma e butë poliuretine (e njohur zakonisht si sfungjer) për sfungjerët e mbushur me divan ndahen kryesisht në tre kategori. Sfungjeri konvencional është një sfungjer i krijuar nga polieteri konvencional dhe TDI. Karakterizohet nga elasticitet i mirë, butësi dhe frymëmarrje. Sfungjeri me rikthim të lartë është një sfungjer i krijuar nga polifizmat aktive dhe TDI si trupi kryesor. Karakteristikat e tij kanë veti të shkëlqyera mekanike dhe elasticitet të mirë. Ngarkesa e madhe e kompresimit, rezistencë ndaj djegies, frymëmarrje e mirë. Sfungjeri i kaosit është një lloj sfungjeri i ngjashëm me alga deti natyrale me madhësi të ndryshme. Karakterizohet nga elasticitet i mirë dhe ka një mburrje të shkëlqyer gjatë ngjeshjes dhe rikthimit. 2. Mbushje Plel: poshtë për të mbushur mbushjen e divanit, ndjesi e rehatshme e uljes, deformim i vogël për një kohë të gjatë, disavantazhi është se rikthimi është i ngadaltë dhe kostoja është gjithashtu e lartë. Përdoreni në përgjithësi me sfungjer në divane të cilësisë së lartë, ose të përshtatshme për jastëk. 3. Mbushje artificiale: Pambuku artificial mbushet me mbushjen e divanit, i cili është shumë i butë dhe komod për t'u ulur, por vetitë mekanike janë të dobëta dhe ngarkesa e ngjeshur është e vogël.
-Cilët elementë duhet të ndjekim kur blejmë mobilje hoteli-
-Cilët elementë duhet të ndjekim kur blejmë mobilje hoteli-
Cilët elementë duhet të ndjekim kur blejmë mobilje hoteli? 1. Uji i kundërshtuar dhe lagështira: Në hotele dhe dhomat e apartamenteve, Motivet shpesh shkatërrohen për shkak të pushtimit të ujit dhe lagështisë. 的 . ... . . . . . . Prandaj blerja e mobiljeve duhet të përqëndrohet në funksionin e tij të pa ujë dhe të lagështirës. 2. Parandalimi i zjarrit dhe rezistenca ndaj temperaturave të larta: Cigaret, shkrepset, etj. do të shkaktojë dëme në sipërfaqen e mobiljeve dhe madje do të shkaktojë seriozisht zjarr. 3. Rezistenca e mëngjesit: veglat e rregullta të dhomave të miqve, si telefona, tavëll, filxhanë çaji, llamba tavoline, vazo me lule, kompjutera laptop, bagazhe, ngrohës elektrik të ujit të vluar etj., në përdorim të përditshëm, mund të ketë fërkim me sipërfaqen e mobiljet, që shkaktojnë gërvishtje dhe prekin gërvishtjet, që prekin gërvishtjet dhe e prekin atë. Jeta efektive e mobiljeve. Rezistenca ndaj gërryerjes së pllakës së mobiljeve është një faktor i rëndësishëm që përcakton jetën efektive të mobiljeve; 4. Mbrojtja e mjedisit: materialet e mobiljeve, të tilla si grimcat, pllakat me fibra, ngjitësi, bojë, etj., do të lëshojnë gazra të dëmshëm në trupin e njeriut. Dhomat e hotelit dhe apartamenteve janë relativisht të mbyllura dhe gazi që stimulon sytë dhe hundën do të ndikojë drejtpërdrejt në shkallën e zënies së dhomës së miqve. Mbrojtja mjedisore e mobiljeve është bërë një faktor i rëndësishëm në kushtet e qëndrimit të një mysafiri modern në hotel; 5. Stili, stili dhe dizajni: Stili dhe stili i mobiljeve duhet të jenë në harmoni me stilin e dekorimit, shmangni dekorimin e thjeshtë që mbështet mobilje luksoze, ose dekorimin luksoz që mbështet mobiljet e cilësisë së ulët; duhet të merret parasysh përzgjedhja e mobiljeve, vendndodhja gjeografike e hoteleve dhe apartamenteve. Çmimi i dhomave të miqve dhe kufizimet e investimeve, etj., mobiljet e banketeve të hoteleve duhet të përqendrohen në preferencat e mysafirëve dhe konceptet e konsumit, me dizajn të arsyeshëm dhe stil produkti të mobiljeve për të kompensuar mungesën e ndërtimit dhe dekorimit dhe për të përmirësuar notën e hotelit. dhe karakteristikat; 6. Një investim dhe koha e ruajtjes së vlerës: Për t'u siguruar që jo për shkak të vjetërsimit dhe dëmtimit të mobiljeve, kjo do të ndikojë në normën e check-in të vizitorit. Përveç marrjes parasysh të kostos së investimit të mobiljeve, mobiljet duhet të merren parasysh në të njëjtën kohë. Është e nevojshme të përsëriten investimet dhe të mirëmbahen produkte me cilësi të lartë të paraqitjes dhe performancë dhe çmim të lartë. Në të njëjtën kohë, duhet të merret parasysh edhe koha e garancisë e dhënë nga kompanitë e mobiljeve. 7. Artistik: Dizajni i mobiljeve të dhomës së hotelit do të luajë një rol të caktuar në imazhin e përgjithshëm të hotelit, dhe dizajni i shkëlqyer gjithashtu do të lërë një përshtypje të mirë te klientët. Në dizajnin e mobiljeve, sipas llojeve të ndryshme, forma e mobiljeve, ngjyra e mobiljeve dhe ngjyra gjithashtu ndryshojnë në përputhje me rrethanat. Në të njëjtën kohë, cilësia e mobiljeve të dhomës së hotelit është gjithashtu një aspekt i rëndësishëm, ndaj nuk duhet t'i japim vetëm prakticitetin dhe funksionet e saj. Seksi gjithashtu duhet ta bëjë atë të ketë shije fisnike estetike. Dizajni i sofistikuar mund të pasqyrojë njëri-tjetrin me mobiljet e dhomës së hotelit, dhe gjithashtu është përmirësuar në vlerësimin e artit. 8. Pastrim i lehtë: mobiljet e dhomës së hotelit janë të barasvlefshme me njërën nga fasadat e hotelit, kështu që pastrimi i mobiljeve të dhomës është i nevojshëm dhe veçanërisht kritik. Mobilimi i dhomës së hotelit është përshtypja e parë pasi klienti hyn në dhomë. Ajo që duhet t'i kushtojmë vëmendje është të mos i fshijmë mobiljet me leckë të trashë dhe rroba të vjetra. Pastrimi i rregullt për të parandaluar pushtimin e pluhurit është mënyra më e mirë për të mirëmbajtur mobiljet e dhomës së hotelit. 9. Prakticiteti: Nga një këndvështrim praktik, këndi i mobiljeve të dhomës së miqve është më mirë të jetë i hapur ose i rrumbullakosur, në mënyrë që të mos dëmtojë mysafirët më të rinj dhe me shtat të ulët; Ndarja rrotulluese, sepse shumë të ftuar duhet të rregullojnë këndin e televizorit kur shikojnë TV; dizajni i prizës duhet të marrë parasysh karikimin e telefonave celularë, i cili shpesh injorohet nga shumë dizajne të dhomave të hotelit; Paraqitja e linjës së internetit duhet të konsiderohet e menduar dhe pozicioni i prizës së saj nuk duhet të jetë shumë larg nga tavolina e shkrimit. Kjo mund të përmbushë standardet e humanizuara të dizajnit të mobiljeve të dhomave të hotelit. Mobilje për banket hoteli, karrige banketi hoteli, karrige banketi, mbështetje për mobilje hoteli, mobilje banketi
Karriget e banketit të hotelit - cilat janë pikat kryesore të dizajnit të hotelit të restorantit perëndimor amerikan?
Karriget e banketit të hotelit - cilat janë pikat kryesore të dizajnit të hotelit të restorantit perëndimor amerikan?
Karriget e banketit të hotelit - cilat janë pikat kryesore të dizajnit të hotelit të restorantit perëndimor amerikan? Krahasuar me tryezën e rrumbullakët të Kinës, tavolinat dhe karriget e ngrënies mbretërore britanike dhe tavolinat dhe karriget e hoteleve të restoranteve perëndimore amerikane janë vërtet krenare. Tavolina dhe karriget e restoranteve perëndimore amerikane që janë qindra mijëra vjet kulturë dhe reshje teknike duket se janë tavolina dhe karrige ngrënieje të stilit kinez dhe evropian; është e vrazhdë; shumë, por këto nuk e pengojnë favorizimin e njerëzve modernë për tavolinat dhe karriget e restoranteve perëndimore amerikane. Pra, cilat janë pikat kryesore të dizajnit të tavolinave dhe karrigeve të restorantit perëndimor amerikan dhe të jenë kaq të gjera për audiencën? Prodhuesi i karrigeve të banketit të hotelit do t'ju shpjegojë: Këtu bëhet fjalë për origjinën e mobiljeve amerikane! Mobiljet amerikane u bënë të njohura pas Luftës së Dytë Botërore, përjetuan modernizmin, postmodernizmin, veçanërisht në fund të viteve 1980; lëvizja e mobiljeve të artit; më vonë, tradita e mobiljeve tregoi personalitetin filloi të mbizotërojë në mbarë botën. Në këtë kohë, mobiljet amerikane me shprehje të lirë hynë gradualisht në vizionin e njerëzve dhe gradualisht u ndoqën nga shumë njerëz të modës. Në këtë proces, falë përhapjes së shpejtë të ekonomisë dhe kulturës amerikane në nivel global, kultura amerikane është bërë gradualisht një kulturë e modës dhe kultura amerikane e hotelerisë nuk bën përjashtim. Së bashku me zhvillimin e markave të furnizimit me zinxhirë amerikanë në të gjithë botën, tavolinat dhe karriget e restoranteve perëndimore amerikane janë promovuar gjithashtu globalisht. Në Kinë, me globalizimin e shpejtë ekonomik vitet e fundit, tavolinat dhe karriget e restoranteve perëndimore amerikane janë aplikuar edhe në restorante të ndryshme perëndimore dhe restorante të modës. Në fakt, në epokën e re, tavolinat dhe karriget e restoranteve perëndimore amerikane që nuk kanë marrë shumë kulturë tradicionale janë më të favorshme se mobiljet e stilit kinez dhe evropian. Stili i lirë i restoranteve perëndimore amerikane tregon bukurinë e tij krijuese, dhe ka formuar një estetikë unike amerikane nën ndikimin e koncepteve. Karakteristikat e tavolinave dhe karrigeve të restorantit perëndimor amerikan: 1. Tavolinat dhe karriget e restoranteve perëndimore amerikane fokusohen tek druri i fortë në përzgjedhjen e materialeve. Nuk ka freski të drurit të përgjithshëm të ngurtë, por fokusohet në atmosferën e thjeshtë dhe të thjeshtë të drurit origjinal. 2. Është përmendur më sipër. Krahasuar me stilin kinez dhe evropian, tavolinat dhe karriget e restoranteve perëndimore amerikane madje mund të thuhet se janë të ashpra, por kjo është bërë tipari i tij i jashtëzakonshëm. Nuk ka tavolina dhe karrige të kujdesshme të restorantit perëndimor amerikan që përkojnë me estetikën e njerëzve modernë dhe ndihmojnë për të nxjerrë në pah atmosferën e tij.
Karrige banketi hoteli - Mobilje hoteli me çanta moderne të buta të thjeshta, ju e meritoni!
Karrige banketi hoteli - Mobilje hoteli me çanta moderne të buta të thjeshta, ju e meritoni!
Karrige e banketit të hotelit - mobilje hoteli e thjeshtë moderne me çanta të buta, ju e meritoni! Stili i thjeshtuar i karriges së banketit me çanta të buta moderne është i thjeshtë dhe i fuqishëm, duke theksuar natyrën e vetme dhe abstraksionin e hapësirës së brendshme dhe të objekteve. Stili modern minimalist, siç sugjeron edhe emri, i bën të gjitha detajet të duken shumë të thjeshta. Thjeshtësia në dekorim e bën hapësirën të duket shumë koncize dhe atmosferike. Pjesët dekorative janë të pakta, por në ngjyrë dhe plan urbanistik, duhet shumë energji për t'u përshtatur me zgjedhjen e materialeve të dekorimit. Ky është një shtet që nuk është projektuar nga stilistë të zakonshëm. Mobilje banketi hoteli, karrige banketi hoteli, karrige banketi, mobilje banketi Nuk ka dyshim se stili modern dhe i thjeshtë i dekorimit të stilit plotëson dashurinë e të rinjve. Qyteti është i zënë duke jetuar. Tashmë na ka bërë të shqetësohemi me qiellin dhe dritën dhe gjelbërimin. Lodhja, duke harruar zhurmën e qytetit. Ky është gjithashtu një nga stilet më të njohura të dekorimit: stili modern minimalist. Thjeshtësia nuk është mungesë e elementeve të dizajnit. Është një nivel më i lartë i gjendjes krijuese. Për sa i përket dizajnit të brendshëm, nuk është e nevojshme të braktisni rregullat dhe thjeshtësinë e hapësirës origjinale të ndërtesës dhe të dekoroni në mënyrë arbitrare mbajtësin e ndërtesës. Në vend të kësaj, dizajni është më intensiv, thekson integritetin e strukturës dhe formës dhe ndjek thellësinë dhe saktësinë e performancës së materialeve, teknologjisë dhe hapësirës. Krijuar në dhomë me metoda të thjeshta, kërkon gjithashtu që projektuesit të kenë njohuri më të larta të dizajnit dhe përvojë praktike. Projektuesi duhet të jetojë në thellësi, të mendojë në mënyrë të përsëritur, ta shqyrtojë me kujdes dhe ta rafinojë me kujdes dhe të përdorë gjuhën më të vogël të dizajnit për të shprehur më të thellën. dizajn i brendshëm. Hiqni kompleksitetin dhe thjeshtësinë, hiqni të vërtetën dhe shkallën e lartë të ngjyrosjes dhe formën jashtëzakonisht koncize të ngjyrës. Me premisën e plotësimit të nevojave funksionale, hapësira, njerëzit dhe gjërat kombinohen me një kombinim të arsyeshëm dhe të rafinuar, dhe penelatat më të rafinuara përshkruajnë efektin më të pasur dhe lëvizës. Kjo është gjendja më e lartë e artit të projektimit. Karakteristikat e karrigeve të banketit të hoteleve(1) Theksoni dizajnin funksional, linjat e thjeshta dhe të lëmuara dhe kontrastin e fortë të ngjyrave. Kjo është karakteristikë e një karrige banketi hoteli në stil modern. (2) Një numër i madh materialesh të reja si qelqi i kalbur dhe çelik inox përdoren si materiale ndihmëse, e cila është gjithashtu një metodë e zakonshme dekorative për karriget e banketeve të hoteleve në stilin modern, të cilat mund t'u sjellin njerëzve një ndjenjë avangarde dhe ndjenjë të papërmbajtur. (3) Për shkak të linjave të thjeshta dhe elementeve të pakta dekorative, karrigia e banketit të hotelit në stil modern kërkon orendi të buta perfekte për të treguar bukurinë. Për shembull, divani ka nevojë për jastëk, tavolina e ngrënies kërkon mbulesa tavoline, krevate dhe çarçafë duhet të shoqërohen me perde dhe çarçafë. Zbehja e butë është çelësi i stilit modern.Stil (1) Hapësira e brendshme është e hapur dhe transparente e brendshme dhe e jashtme, dhe liria e ndjekjes së mureve të pakufizuar ndiqet në dizajnin grafik të hapësirës. karakterizohet nga forma e thjeshtë, cilësi e pastër dhe mjeshtëri e hollë.(3) Përpiquni të dekoroni dhe anuloni gjërat e tepërta sa më shumë që të jetë e mundur. Besohet se çdo dizajn kompleks do të rrisë koston e kostove të ndërtimit pa vlerë praktike dhe ndonjë dekorim, dhe theksohet se forma duhet të shërbejë më shumë funksione.(4) Komponentët standardë përdoren sa më shumë që të jetë e mundur në komponentët e ndërtesës dhe të brendshme. (5) Produktet e thjeshta industriale përdoren shpesh në ambiente të mbyllura. Karriget e banketit të hotelit dhe gjërat e nevojshme të përditshme përdoren kryesisht në linjë, dhe metalet e qelqit përdoren më së shumti.Karakteristike Bizhuteritë e stilit modern minimalist janë më eklektik nga të gjitha stilet e përmirësimit të shtëpisë. Disa nga linjat e thjeshta, aksesorët unikë dhe madje krijues dhe të personalitetit mund të bëhen pjesë e përmirësimit të stilit modern minimalist të shtëpisë. Kërkimi popullor:, mobilje për banket hoteli, karrige banketi hoteli, mobilje banketi
Karrige e banketit të hotelit - cilat janë karakteristikat e mobiljeve të hotelit në stilin modern minimalist? -Kor C
Karrige e banketit të hotelit - cilat janë karakteristikat e mobiljeve të hotelit në stilin modern minimalist? -Kor C
Karrige e banketit të hotelit - cilat janë karakteristikat e mobiljeve hoteliere të stilit modern minimalist? Qoftë një karrige banketi unike, qoftë një divan që thekson komoditetin, funksionaliteti dhe dekorueshmëria e tij thjesht kombinohen, dhe mobiljet e thjeshta dhe moderne të banketit të hoteleve standarde që i kushtojnë vëmendje performancës mjedisore janë më të pëlqyera nga njerëzit. Pavarësisht nëse është një karrige banketi unike, ose një divan që thekson rehatinë, funksionaliteti dhe dekorueshmëria e tij thjesht kombinohen, dhe thjeshtësia dhe mobiljet moderne të banketit të hoteleve që i kushtojnë vëmendje performancës mjedisore janë më të pëlqyera nga njerëzit. Le t'i hedhim një sy modernitetit së bashku. Cilat janë karakteristikat e një stili të thjeshtë dhe një mobilje standarde moderne dhome banketi. Mobilje banketi hoteli, karrige banketi hoteli, karrige banketi, mobilje banketi Theksimi i dizajnit funksional, linjave të thjeshta dhe të lëmuara dhe kontrastit të fortë të ngjyrave. Kjo është karakteristikë e mobiljeve moderne të banketeve të hoteleve të stilit modern. Përdorimi i materialeve të reja si xhami i kalbur dhe çeliku inox si materiale ndihmëse është gjithashtu një metodë e zakonshme dekorative për mobiljet e banketeve të hoteleve të stilit modern të thjeshtë dhe standarde moderne, e cila mund t'u sjellë njerëzve një Ndjenja e avangardës dhe ndjenjës së papërmbajtur. Për shkak të linjave të thjeshta dhe elementeve të pakta dekorative, stili modern i thjeshtë Mobiljet moderne të banketit të hoteleve kërkojnë orendi të buta perfekte për të treguar bukurinë. Për shembull, divani ka nevojë për jastëk, tavolina e ngrënies kërkon mbulesa tavoline, krevate dhe çarçafë duhet të shoqërohen me perde dhe çarçafë. Mobiljet e buta janë çelësi i dekorimit modern me erë. Pavarësisht se sa e madhe është dhoma, ajo duhet të jetë e gjerë. Nuk ka nevojë për dekorim të lodhshëm dhe mobilje të tepruar të thjeshtë dhe moderne të banketit të dhomës, e cila pasqyron koordinimin e përgjithshëm të hapësirës dhe mobiljeve të banketit në dekorimin dhe paraqitjen. Për sa i përket stilimit, struktura gjeometrike është më së shumti, e cila është stil modern minimalist. Propozim për të luajtur efikasitetin më të madh të përdorimit në hapësirë ​​të kufizuar. Mobiljet standarde të thjeshta dhe moderne të banketit të dhomës zgjedhin të theksojnë funksionin e formimit. Nga një këndvështrim praktik, dekorimi i tepërt i shtimit braktiset deri në fund. E thjeshta nuk është thjesht një mënyrë jetese, por edhe një filozofi e jetës. Tingulli në shtëpi nuk është më në përputhje. Shumë ngjyra do t'u japin njerëzve një ndjenjë të rrëmujshme dhe do të përdorin më shumë ngjyra të pastra për t'u përshtatur me stilet moderne minimaliste, kështu që pavarësisht nga forma e thjeshtë dhe moderne e mobiljeve standarde të dhomës së banketit dhe shtrirja hapësinore, do t'u japë njerëzve një surprizë freskuese. Shpresoj modernitetin e kohëve moderne. Cilat janë karakteristikat e mobiljeve të banketeve të stilit të thjeshtë që mund t'ju ndihmojnë. Si një nga prodhuesit kombëtarë të mobiljeve të banketeve të hoteleve në shkallë të gjerë, dhjetë furnizuesit më të mirë të mobiljeve për banket hotelesh me medalje ari në provincën Guangdong shoqërojnë mobiljet tuaja të banketit në hotel. Cilësi ari, ju e meritoni!Kërkim popullor: karrige banketi hoteli, mobilje banketi hoteli, mobilje banketi
Karrige e banketit të hotelit - flasim për pastrimin e pastrimit të mobiljeve të hotelit
Karrige e banketit të hotelit - flasim për pastrimin e pastrimit të mobiljeve të hotelit
Karrige e banketit të hotelit - flasim për pastrimin e pastrimit të mobiljeve të hotelit Kohët e fundit çështja e pastrimit të hoteleve ka hyrë sërish në vizionin e të gjithëve dhe ka shkaktuar diskutime të mëdha. Në fakt, pastrimi i hotelit është shumë më i lartë se standardi i pastrimit të shtëpisë. Në fund të fundit, ajo po përballet me banorë të ndryshëm. Për t'u dhënë atyre përvojën më të mirë të jetesës, pastrimi i shtëpive të hotelit ka standarde të ndryshme. Proceset e përgjithshme të pastrimit nuk mund të plotësojnë kërkesat e mirëmbajtjes së mobiljeve të hotelit. Disa metoda të pastrimit të përditshëm të pastrimit mund të shkaktojnë edhe dëmtim të mobiljeve të hotelit. Në raste të rënda, madje do të ndikojë në bukurinë e të gjithë hapësirës. Prandaj, gjatë pastrimit të mobiljeve të hotelit, duhet t'i kushtojmë vëmendje të madhe aspekteve të mëposhtme: 1. Mos përdorni leckë të trashë ose rroba të vjetra për të fshirë mobiljet e hotelit. Në përgjithësi, pastrimi zyrtar duhet të përdorë peshqirë, produkte pambuku ose pëlhura që thithin ujin, si p.sh. kadife. Sepse shtrirja e ashpër dhe koka e fillit do të gërvishtin sipërfaqen e lëmuar të mobiljeve, duke sjellë shumë gërvishtje dhe duke ndikuar në estetikën vizuale. 2. Mos e fshini me leckë kur pastroni pluhurin e mobiljeve të hotelit. Pluhuri i zakonshëm përbëhet nga rëra, fibra dhe substanca të tjera. Në fërkimin me pëlhura, këto substanca mund të dëmtojnë lehtësisht sipërfaqen e bojës në mobilje. Në planin afatgjatë, do të shkatërrojë shkëlqimin e mobiljeve dhe do të zvogëlojë jetën e tij të shërbimit. Prandaj, mund të përdorni peshqirë profesionistë të lagur me vakum. Ky material është i butë dhe ka një kapacitet të fortë vakumi. 3. Pastrimi i mobiljeve dhe detergjenti i përputhshëm kanë gjithashtu kërkesa të caktuara. Për shembull, sapuni i përditshëm, esenca e larjes së enëve duhet të shmanget me vendosmëri, sepse ato nuk mund të heqin në mënyrë efektive njollat ​​e mobiljeve, të cilat do të shkaktojnë korrozion të caktuar të drurit të mobiljeve. Forma ose deformimi. Për pastrimin e sprejit duhet të përdoren mobilje të posaçme, në mënyrë që të hiqen njollat. 4. Jo i gjithë dylli për kujdesin e mobiljeve mund të përdoret për mirëmbajtjen e mobiljeve të hotelit, sepse në këto mobilje zakonisht nuk përfshihet lëkura. Dylli infermieror ka një performancë të fortë stimuluese të plakjes për lëkurën, duke e bërë lëkurën të vjetërohet në një periudhë të shkurtër kohe dhe të shkurtojë ndjeshëm jetën e shërbimit. Pra, mobiljet prej lëkure duhet të zgjedhin lëkurën Kërkim popullor: karrige banketi hoteli, mobilje banketi hoteli, mobilje banketi, karrige banketi, karrige hoteli Guangdong
Karrige e banketit hotel - e zakonshme Karrige e banketit hoteli Stil Klasifikimi -kompani Dynamics -hotel Banque
Karrige e banketit hotel - e zakonshme Karrige e banketit hoteli Stil Klasifikimi -kompani Dynamics -hotel Banque
Karrige e banketit në hotel -Klasifikimi i zakonshëm i stilit të karrigeve të banketit në hotel Një hotel me pesë yje nuk është mjaft i mirë, mjedisi nuk mjafton dhe lidhet me shumë faktorë, si të gjithë ambientet e arredimit të hotelit dhe modelet e shërbimit të hotelit me yje etj. Një pjesë e objekteve mbështetëse të dekorimit është e vetëkuptueshme për rëndësinë e mjedisit të hotelit dhe tërheqjen e klientëve. Mobilje për banket hoteli, karrige banketi hoteli, karrige banketi, mobilje bankete Karrige banketi me porosi Hoteli Stili i karrigeve të banketit të hotelit bëhet më i pasur dhe më i pasur, gjë që jo vetëm që plotëson ndjekja e njerëzve modernë për personalizimin, por edhe një interpretim i mirë i stilit të jetesës së modës. Në hartimin e karriges së banketit të hotelit, duhet të kujdesemi për stilin e vetë dekorimit të hotelit në mënyrë që të pasqyrojmë më mirë efektin e përgjithshëm të dekorimit të hotelit. Stili i karriges së banketit të hotelit ka këto kategori:1. Karrige bankete moderne e hotelit me erëMinimalizëm; filozofia e jetës është përgjithësisht e njohur në kulturën e sotme popullore, duke bërë që karriget moderne të banketeve të hoteleve të përdoren gjerësisht në hotele. Aktualisht, karrigia e banketit të hotelit me erë dominohet nga forma të drejta, të thjeshta dhe të ndritshme, të karakterizuara nga moda, shkëlqimi dhe praktika.2. Karrige banketi hoteli me dredha-dredha Përmirësimi i vazhdueshëm i përparimit të shkencës dhe teknologjisë dhe procesit të prodhimit të karrigeve të banketit ka lejuar që karriget e banketeve të hoteleve të kenë më shumë mundësi në materiale dhe forma. Duke u mbështetur në ndryshimet e pafundme midis materialeve të reja, teknologjive të reja dhe dritës dhe hijes, ndiqni dekonstruksionin e hapësirës së papërvojë, kryeni me guxim aranzhimet me ngjyra të ndezura mbi bazën e dizajnit të karrigeve moderne të banketeve të hoteleve dhe zgjedhjen e materialeve me ngurtësi dhe butësi. Kjo është karrigia e banketit të hotelit në stil modern avangarde.3. Karrige elegante e banketit në hotel Njerëzit elegantë që kanë marrë arsim të lartë kanë ndjekur gjithmonë pa u lodhur elegantizmin modern. Ata fokusohen në shijen, theksojnë rehatinë dhe ngrohtësinë. Prandaj, disa hotele të nivelit të lartë kanë kërkesa të larta për karriget e banketit. Ne e quajmë një karrige elegante banketi hoteli.4. Karrige e re e banketit të hotelit kinez Karrigia e re e banketit të hotelit kinez integron në mënyrë të përsosur trashëgiminë e thellë të modës moderne dhe kulturës klasike. Ka efektet estetike të dyfishta të klasikes dhe modernes, dhe kombinimi perfekt i strukturës dhe stileve i lejon njerëzit të shijojnë civilizimin shpirtëror dhe komoditetin në të njëjtën kohë. Karrigia e re kineze e banketit të hotelit nuk harrohet performanca praktike e karriges së banketit duke i kushtuar vëmendje shijes. Stili i karriges së banketit të hotelit do të sjellë një eksperiencë ndryshe në mjedis dhe një ndjesi komode për njerëzit. Prandaj, stili i dekorimit të karriges së banketit të hotelit lidhet edhe me fluksin e pasagjerëve.
Karrige e banketit të hotelit - Industria e mobiljeve ka shumë mobilje që nuk i kushton vëmendje raportit
Karrige e banketit të hotelit - Industria e mobiljeve ka shumë mobilje që nuk i kushton vëmendje raportit
Karrige e banketit të hotelit - industria e mobiljeve ka shumë mobilje duke mos i kushtuar vëmendje racionalitetit të dizajnit të mobiljeve Dizajni i mobiljeve për banket duhet të ndjekë këtë parim, duke u fokusuar në racionalitetin dhe komoditetin e dizajnit të mobiljeve të banketit, në mënyrë që të plotësojë më mirë nevojat e njerëzve modernë për mobilje banketi. Ka shumë mobilje në industrinë e mobiljeve që nuk i kushtojnë vëmendje racionalitetit e dizajnit të mobiljeve. Edhe pse stili është unik, lartësia dhe proporcioni janë të paarsyeshme. Përdorimi afatgjatë do të ketë një ndikim të caktuar në shëndetin e njeriut. Jo vetëm mobiljet e shtëpisë, mobiljet e banketeve gjithashtu i kushtojnë vëmendje racionalitetit të dizajnit të mobiljeve. Për të marrë vizita në tetë partitë, është e rëndësishme të sigurohet komoditeti i jetesës. Le të hedhim një vështrim në pikat kryesore të dizajnit të mobiljeve. Parimi i dizajnit të mobiljeve të banketit Mobilje banketi hoteli, karrige banketi hoteli, karrige banketi, mobilje banketi Tabela: Nëse tavolina është shumë e shkurtër, pjesa e sipërme e trupit do të shtrihet në mënyrë të pavullnetshme mbi tavolinë, dhe koka do të varet. Gunga me përkulje afatgjatë, shtylla kurrizore, beli dhe qafa ndjejnë lehtësisht dhimbje dhe lodhje. Në raste të rënda, mund të shkaktojë sëmundje të palcës kurrizore. Tendosja e muskujve të mesit, spondiloza e qafës së mitrës dhe sëmundje të tjera. Karrigia: Kur uleni në karrige me këmbë të sheshta, nëse kofshët tuaja janë paralele me tokën dhe viçat mund të jenë vertikalisht në tokë, lartësia e karriges është e përshtatshme. Karrigia është shumë afër tokës dhe njerëzit janë ulur në të. Për një kohë të gjatë, këmbët, beli dhe krahët janë lehtësisht të lodhur, gjë që mund të shkaktojë disa sëmundje të belit dhe artrit. Divan: Nëse divani është shumë i ulët dhe i butë, njerëzit do të bllokohen brenda, gjë që do të ndikojë në shëndetin e shtyllës kurrizore. Tavolina e kafesë: Lartësia e tavolinës duhet të jetë e njëjtë me divanin, në mënyrë që të marrim lehtësisht gjërat në tavolinë. Tavolina e kafesë është shumë e ulët. Kur njerëzit marrin sende, fuqia e krahëve dhe e shpinës duhet të përdoret. Pjesa e pasme lëndohet lehtë. Kabineti i televizorit: Lartësia e kabinetit të televizorit duhet të sigurojë që shikimi pas sediljeve të jetë pikërisht qendra e ekranit të televizorit. Nëse kabineti i televizorit është shumë i shkurtër, do të shkaktojë një mospërfillje, koka do të varet në mënyrë të pavullnetshme dhe nuk do të jetë e mirë për shtyllën kurrizore të qafës së mitrës dhe shikimin. Prandaj, për dizajnin e mobiljeve të banketit, personalizimi i mobiljeve të banketit duhet t'i kushtojë vëmendje pamjes , madhësia, proporcioni, cilësia dhe mbrojtja e mjedisit. Këta faktorë do të ndikojnë në prakticitetin, bukurinë dhe të menduarit e mobiljeve të banketit. Kërkim popullor:, mobilje për banket hoteli, karrige banketi hoteli
nuk ka të dhëna
Si një nga prodhuesit kryesorë në botë të mobiljeve metalike prej druri, Yumeya është e përkushtuar në kërkimin e kokrrave të drurit metalik. Ka tre avantazhe të kokrrës së drurit metalik të Yumeya, "Pa nyje dhe pa boshllëk", "E qartë", "E qëndrueshme". Për të marrë një kontakt në një karrige metalike, Yumeya lançoi karrigen e parë 3D në botë me grurë druri në 2018.
nuk ka të dhëna
CONTACT US

Email::  Info@youmeiya.net.

MP / Whatsapp:86 13534726803

Adresa: Industria Zhennan, Qyteti Heshan, Provinca Guangdong, Kinë

Video i Furniture i Yumeya

XML

E drejta e autorit © 2021 Heshan Youmeiya Furniture Co., Ltd | Harta e faqes
bisedë në internet
Hello, please leave your name and email here before chat online so that we won't miss your message and contact you smoothly.