loading

Perabot Yumeya - Korsi Makan Komersial Logam Gandum Kayu / Pabrikan Korsi Kontrak & Supplier Pikeun Korsi Hotel, Korsi acara & Korsi réstoran

Perabot Banquet Hotél mangaruhan Faktor Éksternal Meja sareng Korsi Makan Kayu Padet

Perabot banquet hotél mangaruhan faktor éksternal tina méja makan kai padet sareng korsi

jati kai padet nyaéta jati kai padet murni. Éta dijieun tina no artboards tanpa kai alam nu teu acan diolah deui. Tékstur alam méré jati kai padet kaéndahan béda, sarta eta oge dipikacinta ku jalma. Contona, kai padet -type tabel hotél, sofas, korsi kai padet, jsb, anu loba dipaké dina pertengahan -to -high -tungtung parabot hotél. Hayu urang tingali faktor éksternal anu mangaruhan kualitas jati kai padet.

Perabot Banquet Hotél mangaruhan Faktor Éksternal Meja sareng Korsi Makan Kayu Padet 1

Suhut

Suhu mangrupikeun faktor utama anu mangaruhan laju pengeringan kayu. Suhu naék, tekanan dina kai dina kai ngaronjat, sarta viskositas cai bébas cair kondusif pikeun promosi aliran sarta difusi cai dina kai; kapasitas drying tina medium drying kawat tambaga ngaronjat, sarta laju évaporasi tina beungeut cai permukaan ieu gancangan. Sanajan kitu, eta sia noting yén lamun hawa teuing tinggi, éta bakal ngabalukarkeun retakan sarta deformasi kai, ngurangan inténsitas kakuatan mékanis, sarta robah warna ka warna. Éta kudu dikawasa leres. Dampak lingkungan suhu di hotél on tabel hotél mangrupa faktor.

Kamuan

Kalembaban relatif mangrupa faktor penting anu mangaruhan laju drying kai. Kalayan suhu anu sami sareng laju aliran hawa, langkung luhur kalembaban relatif, langkung ageung tekanan uap cai dina médium, kirang cai permukaan permukaan kai ngejat dina médium, langkung laun laju pengeringan; nalika kalembaban relatif handap, cai permukaan evaporates gancang, sarta cai permukaan evaporates gancang, sarta cai permukaan evaporates gancang. Lapisan permukaan diréduksi, gradién eusi Uap ningkat, difusi cai ningkat, sareng laju pengeringan gancang. Sanajan kitu, kalembaban relatif teuing low, nu bakal ngabalukarkeun masalah tina retakan meja makan kai sarta defects garing kayaning honeycomb meja makan atawa malah worsening.

Perabot Banquet Hotél mangaruhan Faktor Éksternal Meja sareng Korsi Makan Kayu Padet 2

Laju siklus elite

Laju sirkulasi hawa mangrupikeun faktor sanés anu mangaruhan laju pengeringan kayu. Aliran hawa-speed tinggi tiasa ngancurkeun industri uap jenuh dina permukaan kai, ku kituna ningkatkeun transfer panas sareng kaayaan pangiriman massa antara sedeng sareng kai, sareng nyepetkeun laju pengeringan. Lamun eusi cai tina bahan hésé atawa kai low, cai pindah jero kai nangtukeun laju drying; teu boga significance praktis pikeun ngagancangkeun laju évaporasi Uap permukaan ku cara ningkatkeun laju aliran média luhur. Gantina, éta bakal ningkatkeun gradién Bahaya defects. Ku alatan éta, teu merlukeun speed siklus sedeng badag.

Tilu faktor di luhur mangrupakeun faktor éksternal anu bisa dikawasa sacara manual, sarta kudu dikawasa leres, nu bisa ngagancangkeun speed drying dina premis of mastikeun kagaringan tina kai. Contona, nalika méja makan hotél téh garing atawa bahan -daun lemes, leuwih gampang pikeun mindahkeun suhu bola garing, ngurangan kalembaban tina sedeng, sarta ngaronjatkeun laju sirkulasi airflow mun nyepetkeun speed drying sabab internal. cai di jero kai leuwih gampang nyepetkeun; kumaha oge Nalika pelat kandel, suhu handap, kalembaban luhur jeung laju sirkulasi hawa leutik kudu dipake pikeun nyegah defects garing.

Babak sareng kami
artikel anu disarankeun
Kaso Pusat Informo Blog
Kumaha Ngalereskeun Ruksakna Perabot Banquet?
Kumaha carana ngalereskeun ruksakna jati banquet?Karuksakan leutik jati banquet bisa repaired kalawan bahan jeung sababaraha rinci. Waktu leutik némbongana
Korsi Banquet Hotél-masalah naon anu kedah diperhatoskeun nalika ngagaleuh perabot hotél sareng réstoran
Korsi banquet hotél-masalah naon anu kedah diperhatoskeun nalika mésér jati hotél sareng réstoran Nalika ngagaleuh perabot hotél sareng réstoran, urang henteu ngan ukur kedah
Hotél Banquet Kursi -lima-béntang Konstruksi Jati Hotel Dimimitian Ti Pilihan Bahan
Korsi banquet hotél -Konstruksi jati hotél bintang lima dimimitian tina seleksi bahanHotel jati mangrupikeun jinis desain proyék rékayasa. Engineeri
Pancegahan pikeun Hiasan Hotel Banquet Furniture Rumah Makan
Pancegahan pikeun hiasan tina réstoran jati banquet Pancegahan pikeun hiasan tina Guangdong Hotel Furniture Rumah Makan Réstoran nempatan hiji pamakéan tangtu r
Perabot Banquet Hotél Ningkatkeun Métode "Nilai Tinggi".
Perabot banquet hotél ningkatkeun metode "nilai luhur" Upami hotél ngahontal gaya anu endah sareng unik dina gaya hiasan, maka éta bakal nampi paparan anu saé pisan.
Perabot Banquet Hotél -Perang Propaganda Antara Pausahaan Mebel Geus Jadi Pantun -compan
Perabot banquet hotél -perang propaganda antara perusahaan perabot parantos janten fashion -perusahaan dinamis -perabot banquet hotél, korsi banquet hotél, Guangdon
Urusan Pengadaan Kursi Banquet Hotél Peryogi Diperhatikeun Ka Jalma
Urusan pengadaan korsi banquet hotél kedah diperhatoskeun ka hotél éta penting pisan pikeun ngatur kamar tamu. Kamar tamu, korsi, stools,
Korsi Banquet Hotél -naon Anu Sorotan Desain Hotel Réstoran Kulon Amérika?
Korsi banquet hotél -naon anu sorotan tina American Western Restaurant Hotel Design? Dibandingkeun sareng méja buleud Cina, méja makan sareng korsi karajaan Inggris,
Hotél Banquet Kursi -basajan Modern Kantong Leuleus Perabot Hotel, Anjeun Pantes!
Hotél banquet korsi -saderhana modern kantong lemes hotél jati, anjeun pantes eta!Saderhana modern kantong lemes banquet gaya korsi téh basajan tur kuat, emphasizing si
Korsi Banquet Hotél -naon Ciri-ciri Perabot Hotél Gaya Minimalis Modern? - Kor C
Korsi banquet hotél - naon ciri tina parabot hotél gaya minimalis modern? Naha éta korsi banquet unik, atanapi sofa anu nekenkeun kanyamanan
euweuh data
Salaku salah sahiji produsén jati logam sisikian kai dunya ngarah, Yumeya Furniture komitmen kana panalungtikan gandum kai logam. Aya tilu kaunggulan tina sisikian kai logam Yumeya urang, 'No joint jeung euweuh gap', 'Clear', 'Awét'. Pikeun ngarampa korsi logam, Yumeya ngaluncurkeun korsi gandum kayu 3D munggaran di dunya dina 2018.
CONTACT US

Emal:  Info@youmeiya.net.

MP / Whatsapp:86 13534726803

Alamat: Industri Zhennan, Kota Heshan, Propinsi Guangdong, Cina

Video Yumeya

XML

Hak Cipta © 2021 Heshan Youmeiya Furniture Co., Ltd | Peta situs
detect