loading

Perabot Yumeya - Korsi Makan Komersial Logam Gandum Kayu / Pabrikan Korsi Kontrak & Supplier Pikeun Korsi Hotel, Korsi acara & Korsi réstoran

Korsi Banquet Hotél-masalah naon anu kedah diperhatoskeun nalika ngagaleuh perabot hotél sareng réstoran

Korsi banquet hotél - masalah naon anu kedah diperhatoskeun nalika mésér jati hotél sareng réstoran

Nalika mésér jati hotél sareng réstoran, urang henteu ngan ukur kedah nengetan bahan sareng metode manufaktur, tapi ogé difokuskeun ukuranana. Anjeun tiasa nengetan titik di handap ieu lamun meuli:

Korsi Banquet Hotél-masalah naon anu kedah diperhatoskeun nalika ngagaleuh perabot hotél sareng réstoran 1

1. Nalika anjeun angkat ka toko mebel atanapi kota mebel kanggo mésér korsi, anjeun kedah nyabut sapatu anjeun sareng nyobian ningali naha anjeun tiasa noél lantai. Upami anjeun teu tiasa nyabak, éta hartosna miskin pisan (iwal korsi).

2. Nengetan meuli korsi impor. Lamun jangkungna korsi ngaleuwihan 45 cm, meureun nya luhur teuing pikeun nona.

Korsi Banquet Hotél-masalah naon anu kedah diperhatoskeun nalika ngagaleuh perabot hotél sareng réstoran 2

3. Milih korsi asup ka jero sarua, nu bisa nyieun hiji jalma jangkung ngarasa nyaman.

4. Upami méja sareng korsi teu tiasa dipésér, perhatikeun jangkungna permukaan korsi korsi sareng jangkungna desktop méja. Umumna disebutkeun, 27 30 cm mangrupa ukuran luyu.

5. Lamun korsi makan sawawa, ukuran korsi makan téh rubak 60 cm sarta jero 50 cm. Jarak net antara témbok jeung korsi ngahontal sahanteuna 60 cm, disebutkeun lamun jalma ngaliwat, aranjeunna ngan bisa balik ka gigir.

6. Méja buleud leuwih cocog pikeun paguneman, sarta jumlah jalma naek gampang.

7. Nalika hotél sareng réstoran sempit atanapi dina témbok, langkung pas milih méja pasagi panjang. Atanapi ogé langkung saé milih méja anu bentukna oval di sisi témbok. Cocog pikeun dua jalma di dunya atanapi hiji jalma nyandak murangkalih nalika tuang.

8. Upami anjeun hoyong janten cocog dina waktos anu sareng tiasa nyugemakeun jalma, Anjeun bisa milih hiji méja tilepan jeung desktop badag.

9. Panangna ngeusian rohangan. Nalika jati réstoran milih korsi panangan, anjeun kedah mastikeun yén korsi éta moal nyabak desktop. Lamun encounters desktop nu, eta moal bisa nyorong eta handapeun méja lamun teu dipaké, sarta eta bakal butuh nepi spasi. Sanajan kitu, korsi nu bisa nempatkeun panangan dina eta lamun dipaké, sarta karasaeun leuwih nyaman. Upami rohangan ageung, éta mangrupikeun pilihan anu langkung saé.

Parabot banquet hotél, korsi banquet hotél, korsi banquet, parabot hotél ngarojong, parabot banquet

Babak sareng kami
artikel anu disarankeun
Kaso Pusat Informo Blog
Kumaha Ngalereskeun Ruksakna Perabot Banquet?
Kumaha carana ngalereskeun ruksakna jati banquet?Karuksakan leutik jati banquet bisa repaired kalawan bahan jeung sababaraha rinci. Waktu leutik némbongana
Hotél Banquet Kursi -lima-béntang Konstruksi Jati Hotel Dimimitian Ti Pilihan Bahan
Korsi banquet hotél -Konstruksi jati hotél bintang lima dimimitian tina seleksi bahanHotel jati mangrupikeun jinis desain proyék rékayasa. Engineeri
Pancegahan pikeun Hiasan Hotel Banquet Furniture Rumah Makan
Pancegahan pikeun hiasan tina réstoran jati banquet Pancegahan pikeun hiasan tina Guangdong Hotel Furniture Rumah Makan Réstoran nempatan hiji pamakéan tangtu r
Perabot Banquet Hotél Ningkatkeun Métode "Nilai Tinggi".
Perabot banquet hotél ningkatkeun metode "nilai luhur" Upami hotél ngahontal gaya anu endah sareng unik dina gaya hiasan, maka éta bakal nampi paparan anu saé pisan.
Perabot Banquet Hotél mangaruhan Faktor Éksternal Meja sareng Korsi Makan Kayu Padet
jati banquet hotél mangaruhan faktor éksternal tina méja makan kai solid sarta samet jati kai padet nyaeta jati kai solid murni. Éta henteu didamel tina artboa
Perabot Banquet Hotél -Perang Propaganda Antara Pausahaan Mebel Geus Jadi Pantun -compan
Perabot banquet hotél -perang propaganda antara perusahaan perabot parantos janten fashion -perusahaan dinamis -perabot banquet hotél, korsi banquet hotél, Guangdon
Urusan Pengadaan Kursi Banquet Hotél Peryogi Diperhatikeun Ka Jalma
Urusan pengadaan korsi banquet hotél kedah diperhatoskeun ka hotél éta penting pisan pikeun ngatur kamar tamu. Kamar tamu, korsi, stools,
Korsi Banquet Hotél -naon Anu Sorotan Desain Hotel Réstoran Kulon Amérika?
Korsi banquet hotél -naon anu sorotan tina American Western Restaurant Hotel Design? Dibandingkeun sareng méja buleud Cina, méja makan sareng korsi karajaan Inggris,
Hotél Banquet Kursi -basajan Modern Kantong Leuleus Perabot Hotel, Anjeun Pantes!
Hotél banquet korsi -saderhana modern kantong lemes hotél jati, anjeun pantes eta!Saderhana modern kantong lemes banquet gaya korsi téh basajan tur kuat, emphasizing si
Korsi Banquet Hotél -naon Ciri-ciri Perabot Hotél Gaya Minimalis Modern? - Kor C
Korsi banquet hotél - naon ciri tina parabot hotél gaya minimalis modern? Naha éta korsi banquet unik, atanapi sofa anu nekenkeun kanyamanan
euweuh data
Salaku salah sahiji produsén jati logam sisikian kai dunya ngarah, Yumeya Furniture komitmen kana panalungtikan gandum kai logam. Aya tilu kaunggulan tina sisikian kai logam Yumeya urang, 'No joint jeung euweuh gap', 'Clear', 'Awét'. Pikeun ngarampa korsi logam, Yumeya ngaluncurkeun korsi gandum kayu 3D munggaran di dunya dina 2018.
CONTACT US

Emal:  Info@youmeiya.net.

MP / Whatsapp:86 13534726803

Alamat: Industri Zhennan, Kota Heshan, Propinsi Guangdong, Cina

Video Yumeya

XML

Hak Cipta © 2021 Heshan Youmeiya Furniture Co., Ltd | Peta situs
detect